טוב חזרתי מאילת...

על האש

New member
טוב חזרתי מאילת...

ואם סטיגמה מסויימת שקשורה לעיר. לא יודע,יש משהו בעיר הזה שמשדר סקס,מיניות,וחושניות... אני לא יודע אם זה קשור לאווירה בעיר,או לזוגות המתחרמנים בדרך באוטובוס,או בבריכה, או אפילו כאלה שהם לא זוגות במועדונים (וכן אני יודע שזה לא באילת,אלא גם במרכז) אבל בכל זאת... משהו בעיר הזה קצת שונה,אולי זה בגלל מבחר הבחורות הגדול המתרוצץ שם מכל הארץ,שבדומה לאירופה העיר הזו מרכזה הרבה מהיופי בערים השונות במקום אחד,משהו בעיר משדר מתירנות רבה וגדולה יותר במה שקשור לסקס,או לפחות זה הרשום שנוצר לפחות בעיניי. ואני כרגיל יוצא משם בלי כלום,לא שציפיתי שדווקא משם לצאת אם משהו. הרי אם לא הולך לך כאן,הריי שם בטח שלא תהיה תרופת פלא
המקום לא יכול לעשות את ההבדל (אלה רק אני) וזה עדיין לא קורה... אם ניסיתם למצוא פואנטה בהודעה,אז אני כבר מודיע מראש שאין. סתם רציתי לשתף אתכם בהלך מחשבותיי,בחזרה מהחופשה,שעדיין הייתה שקטה נחמדה ומרגיעה,למרות כל ההורמונים שרצו שם,בעיקר אצלי
. חג שמח ושנה טובה,וצפיחית בדבש
.

HyPeR SoNiC

New member
טוב שאני לא היחיד.....

שהרגיש את זה..... העיר הזאת פשוט נהייתה סדום ועמורה.... אבל...... חפיף.... לי יצא רק טוב מזה
שנה טובה גם לך, ולכולם

TheWhiteTigris

New member
לא...

אבל איך שאנשים שםפ צבועים, שקרנים, וחצי מהמקום שם זה רק "לדפוק"... זה מה שעשה את זה זול. אה, אבל אני עבדתי שם, לא סתם תייר לכן הרושם שונה.

על האש

New member
הבנתי אותך...

אבל הבאת את זה קצת מנקודת מורחבת מידיי. אני דיברתי מנקודה,והשקפה כללית,אבל לפחות אתה עדיין מסכים איתי
.

Cobe1982

New member
ארור יהא מושב השטן הזה המתקרא אילת!

מצטער, זאת פשוט תגובה טבעית לחדשות מעצבנות שקיבלתי היום.. אגב, אכן יש משהו מיני בעיר הזאת- החופש. האווירה החופשית הזאת של מסיבה 24 שעות ביממה, 365 יום בשנה.. אנשים מסתובבים ברחובות בבגדי ים, העיר מהווה מוקד משיכה לקבוצות של צעירים שמתערבבות בינן לבין עצמן... סקס ואילת זה לא סטיגמה, זאת אסוציאציה! וכן, בחצי מהפעמים שהייתי באילת היה משהו שהתחיל שם.. אבל התורה התחתונה היא שזאת לא העיר, זאת האווירה שאתה מביא איתך.. זהו.

מסכימה לגמרי ../images/Emo45.gif

בד"כ כשאני מגיעה לעיר, אני עם חברות.. ויש בעיר הזאת משהו מאוד חופשי שאנחנו נוסעות 4 בנות, 3 מתוכנו רווקות, אז ברור שאנחנו באות בראש סבבה להכיר בנים! ההורמונים משתוללים, בייחוד כשנמצאים רחוק רחוק מבית ההורים

צודק.

כל פעם שאני נוסעת לאילת אני חוזרת עם מישהו :]]] לדעתי פשוט כולם שם מחפשים.

Lanni

New member
סתם מעניין אותי לדעת מה זה "כל פעם"

את בסה"כ בת 13.. כמה פעמים כבר יצא לך להיות לבד (רק עם חברים) באילת?

אני מבקשת מכולם להרגע!

אתם באים לכאן, מזיינים, מלכלכים את העיר והולכים. סילחו לי מראש על המירמור, זאת פשוט נקודה כואבת. כי מי שצריך לסבול את הזנות הזאת 10 חודשים בשנה, זאת אני. הבתולות בנות ה13 שנבקעות פה, הזיהום בים, הפורענות הבלתי פוסקת והאווירה העכורה שאופפת את העיר בחודשי יולי-אוגוסט, בחגים ובסופי שבוע. מי שנותן את הלגיטימציה לקרנבל ההורמונים הזה, אלו הן החברות הגדולות שבוחרות להלביש לעיר את הסטיגמות. קחו למשל את "העיר האדומה" של אסקייפ. פסטיבל בסימן של מין, הפקרות ושיחרור עכבות. מה שהלך פה היה נורא ואיום. נכון שזה טוב לפרנסה הכללית של העיר, על זה אני לא מתלוננת. אבל למוניטין, זה עושה רק רע. בדוגרי, יצא לה שם של שרמוטה. חג שמח!

למעלה