טוב, חזרתי מ"verbier", והרי החדשות:

rami arnold

New member
טוב, חזרתי מ"verbier", והרי החדשות:

האתר נמצא בשוויץ, שעתיים מז'נווה. הכפר יפהפה, מדהים או במלים אחרות - גלויה שוויצרית... הוא נמצא בגובה 1500 מ', והנקודה הגבוהה - 3300 מ'. כשהגענו וראינו את גובה השלג, חטפנו דיכאון עמוק - בכפר עצמו בקושי היו שאריות של שלג, השמיים היו כחולים לגמרי, והתחזית בישרה על שבוע אביבי. מה רבה הייתה ההפתעה למחרת, כשעלינו להר, ולהפתעתנו מצאנו שלג המצב מצויין, כשחלקים ממנו אפילו פאודר!! האתר עצמו נחשב ל"מכה" של פריריידרים, ואני חושש שגולשים ברמה התחלתית או בינונית יתבאסו למדי. לעומת זאת חובבי ה"אופפיסטים" יגלו מקום מ-ד-ה-י-ם!! זוויות מטורפות, מוגולים, שלג עמוק, או שילובים של הכל ביחד - תענוג אמיתי. מערכת הרכבלים עבדה בצורה מושלמת, בכלל, המיתוס על הדייקנות השוויצרית בהחלט הצדיק את עצמו - רמת התחזוקה של המסלולים פשוט מושלמת,כל בוקר המסלולים נראים מוכנים ל"מסדר המפקד", כל מערכת ה"סקי-פס" ממוחשבת לגמרי. ל"קינוח" נערכה בסופהשבוע אליפות העולם בפרירייד לסנו בורד. יומיים לפני זה התחילו כבר החגיגות, באפרה סקי עם מוזיקה במרכז הכפר, הכל בחסות "רדבול", (כן ההם מה"דואל"...) רק לראות את הצוק שעליו מנחית אותם המסוק וממנו הם מתחילים את הגלישה - בקפיצה של 15 מ'...אני מקווה שאמא שלהם לא רואה טלוויזיה... אה, לגבי מחירים - זוועה. המקום פשוט יקר ברמות אחרות.הכל - אוכל,תחבורה,לינה. דבר אחרון - שבוע שלם לא ראיתי את בני עמנו היקרים. (טוב, או לא - כל אחד והעדפותיו, אני רק מדווח). תמונות - בהמשך. ביי, רמי.

yaircarel

New member
פעם ראשונה בשוויץ?

נשמע לי כמו שבוע סקי פרוע למדי, בטח לא תואם לדימוי השמרני של השוייצרים. לגבי המחירים אתה צודק. הייתי רק יום אחד בג'נבה וזה היה פשוט י ק ר בטירוף. עכשיו הייתי רוצה גם אלף מילים וגם אלף תמונות

yschwarz

New member
יאמי !!!!!

איזה שדה מוגולים.... אני כותב בזמן שהברכיים שלי רועדות מהתרגשות !!

alonaski

New member
ממש... להזיל ריר!! אבל רמי, תן לנו

קצת פרטים על עלויות, בילויים איך האתר וכד'...

למעלה