טוב !!! - חייבים להחיות את הפורו

ol9it

New member
טוב !!! - חייבים להחיות את הפורו

דיון ראשון - מתחילת הסדרה אני בלבטים כבדים מי אני רוצה ביחד ... כי כל אחד מבחינתו זוג מדהים :
האוס וקאדי - כמה שמתבקש - אבל גם הכי צפוי והסדרה ממש לא צפויה
האוס והאקסית - ברור שהאוס מרגיש כלפיה משהו וברור שהוא גם נפגע ממנה היחידה ששולטת עליו וזה דייי מעניין.
האוס וקמרון - לא יודעת הווירדיות של זה עושה את זה דיי נחמד
צ'ייס וקמרון - באופן עלילתי הזוג הקלאסי שבהתחלה לא שמו אחד על השני אבל כבר יודעים שהוא נמשך אליה והיה רוצה - יכול להיות מעניין "הפרפר" למול אוהבת אנשים עם סוג מסויים של פאק וביחד מתבגרים על זה ועכשיו תורכם מה אתם מעדיפים.... אחרי הסיכום שלי אני יותר מתלבטת !! חחח מתתוסבכת

לדעתי

זה חייב להיות האוס וקמרון. את האקסית אני מתעבת וצ'ייס לא ברמה של קמרון. אבל הנה עוד נקודה למחשבה: האוס ו-ווילסון

big fan

New member
חחח האוס ווילסון...../images/Emo6.gif..לדעתי...

האוס וקמרון...!!!! הם הזוג הכי נדיר שיכול להיות קאדי אין מצב למרות שקאדי ווילסון יהיו זוג נחמד מאוד(חבל שהוא נשוי, למרות שטוב שרואים את אישתו בכל חחח) האוס וקמרון הם הזוג ואני מדגישה את ה-ה'... האוס הוא ציני וקמרון היא הנשמה הטובה שמאזנת אותו אפשר להגיד אני חושבת שאם הם יהיו ביחד בוסופו של דבר זה יהיה באמת דבר נדיר

big fan

New member
ספוילר נדיר במיוחד חובה לקרואאא|ספו

האוס והאקסית שלו בעונה השנייה יהיו ממש כמו חתול ועכבר.... וקמרון וצ'ייס כן כן קמרון וצ'ייס יגמרו בסופו של דבר ביחד... (לפי מה ששמעתי אני יודעת יש מצב שזה יהיה אחרת אני יחפש את הכתבה שקראתי בה את זה...ואני ישים אותה כאן למעוניינים למינייהם)

dalida1988

New member
אני ממש רוצה

שהאוס וקמרון יהיו ביחדדד אני כל כך אוהבת את השיחות שלהם בכלל את הכימיה בינהםםם

Fozzie

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo58.gif

האוס וקמרון יצאו אבל האוס מבהיר לה בדייט שהוא לא ממש מעוניין...

pink panther 8

New member
נכון../images/Emo58.gifעונה ראשונה וקצת מהשניה

הוא לא אומר שהוא לא מעוניין הוא אומר שקמרון למעשה מתעניינת בגברים "דפוקים" שמשהו לא בסדר איתם כמו החבר שלה שנפשטר מסרטן אבל היא נישאה אליו בכל זאת שהיא ידעה... והאוס חושב שהיא רוצה לצאת איתו כי הוא פגום(הצליעה שלו) אבל אני חחושבת שהוא פשוט הגן על עצמו בעזרת הציניות שלו וחבל על זה באמת כי הם היו יכולים להיות זוג מאוד אבל מאוד נחמד וכייפי בסדרה... בכל זאת צ'ייס וקמרון יהיו בסופו של דברים חברים על הסט של האוס ובקשר להאוס יש לו משיכה בלתי מוסברת לX שלו....

TheSegal

New member
../images/Emo58.gifעונה ראשונה -

בפרק האחרון לעונה קמרון אומרת להאוס שהבעיה שלו היא לא שהוא לא יודע לאהוב אלא שהוא פשוט לא יכול לאהוב אותה.... האוס עדין מאוהב בחברה הקודמת שלו וזאת הסיבה שהוא לא יוצא עם קמרון... כנראה כדי לא לפגוע בה

../images/Emo58.gif לעונה הראשונה.

קמרון טועה. אנחנו יודעים כמעט בודאות שיש לו רגשות כלפיה. אבל כן, הבעיה העיקרית שבגללה הוא לא יהיה איתה בינתיים היא העובדה שהוא לא יכול להתגבר על החברה הקודמת שלו כל עוד היא שם, תקועה כמו אבן בגרון (לי, לא להאוס).

ol9it

New member
חחחח

התסריטים של קמרון והאוס באמת כתובים הכי טוב !!! וזה בונוס ענק שהשחקנים כאלה מוכשרים - האוס
BIG TIME

למעלה