טוב, חייב כבר לשפוך את ה -

טוב, חייב כבר לשפוך את ה - ../images/Emo14.gif

אני קורא כאן כבר הרבה זמן... עכשיו, אחרי התראת ה"שריפה" של החולמת, החלטתי "לצאת מהארון". אני אחרי שני תארים בטכניון - BA במדעי המחשב+מתמטיקה, MA במשהו שהוא סביב מדעי המחשב. קורות החיים שלי הגיעו לכל פינה נידחת בארץ, אך אני לא נוסע בעקבותם כמעט לראיונות... ובשבוע שעבר, בראיון (אחד מני מעטים) מול בעל תפקיד בכיר בחברה גדולה ומכובדת בקרית-עתידים, הוא שואל על הרקע שלי, וכשאני מספר לו הוא אומר עם חצי-חיוך: "לפני שנתיים, אם היית בא עם תואר שני כזה, לא היית בכלל צריך לחפש עבודה, הם היו מוצאים אותך! לא להאמין שכבר 4 חודשים אתה מחפש..." יופי, כאילו שאני לא יודע את זה
אז הימים עוברים, יום ועוד יום, שבוע ועוד שבוע, חודש ועוד חודש - ארבעה במספר
כרגע, עומד על הפרק דבר רציני מאוד, אליו הגעתי לא דרך כ"א, אלא בעקבות המלצה של בכיר במקום בו אני מועמד, ולי נותר רק לקוות שיצא מזה משהו בסוף (הרחוק)... מצטער אם נמאס לכם כבר מההשתפכויות האלו, מסביב אין למי להשתפך (חלק כבר כמעט לא שואלים, מחשש שזה "יפגע" בי), ורק ה -
תומכת לאורך כל הדרך... א.

pixiER

New member
שני דברים...

דבר ראשון, אין מה לעשות, רוב מי שקורא את הפורום הזה, נמצא באותו מקום כמוך, ויכול להבין אותך הכי טוב... ולכן זה בהחלט המקום לשפוך את הלב... כולנו באותה קלחת... והיא לט טעמיה בכלל...
הדבר השני שלמדתי על בשרי הוא לא לפתח ציפיות, עד שלא חותמים חוזה ומתחילים לעבוד, שום דבר לא בטוח... אני לא אומרת לאבד תקווה בכלל, אבל גם לא לפתח ציפיות עצומות, כי הנפילה אחרי ההתפכחות והביטול, כואבת הרבה יותר...
בכל אופן, הלוואי שהפעם יצליח לך

שני דברים:

1. יש לי הרגשה שקורות החיים שלך אולי לא אטרקטיביים מספיק ואולי מדגישים פחות מידי את הנסיון והידע שצברת בטכניון (סליחה אם אני טועה) 2. תמשיך לחפש כי ITS NOT OVER TILL ITS OVER, עד שאתה לא מתחיל ממש תניח שכלום לא סגור

מקום של החלטה

שלום א. חוויה קשה שאתה שומר בבטן ימים ארוכים ו"לצאת מהארון" זה אומר כנראה לתת לה ביטוי בעולם, ביטוי שהסביבה הקרובה לך תתקשה, בדרך כלל, להכיל. זאת לא השתפכות, ממש לא. "השתפכות" הופכת לתהליך משמעותי כאשר מתפתח עיבוד. כאשר המתבונן בעצמו, שעושה זאת בקול רם, נעשה ער ובהיר לגבי תחושותיו ומחשבותיו, ואני שומע אותך מבקש להתחיל אולי לראות מה בדיוק עובר עליך. אם צריך להיפרד מחלום, לא בגלל שאתה לא טוב, לא בגלל שלא הצלחת, בגלל . . אז צריך להיפרד. אתה נותן לאפשרות הרצינית צ'אנס לא גדול, מן הסתם מנמיך ציפיות ואם לא זה אז מה כן ? להעביר יום ועוד יום כשכל המחשבות לא נחות לרגע ? כמה טוב לדעת שהאחת והיחידה, זאת שאיתך, היא באמת איתך. אם יש לה את הכוחות ואת האמונה, זאת אהבה שתוכל להיעזר בה כאן ועכשיו כדי לחשוב יחד. אני רוצה להזמין אותך לקרוא מאמר שיתכן וידבר אליך. אני רוצה לומר לך שאם תצליח להגיע למקום פנימי חדש שמוכן להכיר בהווה כמקום היחיד ממנו אפשר באמת לצמוח, קשה לבנות עתיד מתוך העבר אבל אי אפשר להתכחש למה שרצינו אלא אם כן עושים תהליך. תקיעות היא תחילת הסיפור - אסטרטגיית שינוי קריירה בהצלחה, אמיר דרור

רק קשרים יעזרו לך ידידי

ואם לא קשרים אז פרוטקציה ואם לא פרוטקציה אז ויטמין P ואם לא זה אז חברים, כי בשביל מה יש חברים? ואולי במקום קורס במחשבים תלך לקורס במודעות עצמית, אסרטיביות וכו'. זה המצב בחור. חשבנו שאפשר להצליח ביושר, ולמדנו והשקענו והחכמנו ואז באו כל החברה'מנים מהצ'חונה וקטפו את כל הפירות.

pukiss

New member
ברצוני להגיב

אני כל כך מבינה אותך!!! ואני יודעת שזה לא מעודד אבל לוקח זמן, תהיה סבלני ויהיה בסדר! אני מצטערת לשמוע על מצבך ומקווה שיהיה טוב

mrona

New member
ממרום השנה וחצי

לא להקטין בגודל המצוקה שלך, אבל 4 חודשים זה לא הרבה בכלל. הרבה מאוד מאיתנו כאן למרות התארים ונסיון והיכולות והמעלות. לצערי בלי קשרים קשה מאוד להכניס רגל בדלת ועוד יותר, להשחיל את כל הגוף פנימה. אז תשתמש בכל מי שאתה מכיר. אני מכירה מצוין את התחושה של התקליט השבור, באיזה שהוא שלב הפסקתי לספר לאנשים על תהליך עם חברה X או Y כי לא היו לי יותר כוחות לספר שזה לא הסתיים בהצלחה. אבל אני גם יודעת (מהסביבה) שהם רצו שאני אשתף, הם ראו שאני במצוקה ולא יכלו לעזור. אם זה יעשה לך טוב יותר, תדבר עם חברים, אתה תגלה שהם רוצים להיות שם בשבילך יותר ממה שאתה חושב. אני דוקא חושבת שאתה כן צריך להנות מההצלחות הקטנות בדרך. אחרי כל ראיון עבודה טוב הייתי מרגישה מצוין ואז היה מחלחל לו איזה שטן קטן שמזכיר לי מיד שכל זה יכול להגמר רע, אז להפסיק לחייך ומיד!
באיזה שהוא שלב החלטתי שאם זה עוד תהליך שיגמר לא טוב, אני ארגיש רע במילא, אז תני לעצמך לפחות להנות בדרך. וזה כל כך נכון, כי יש המון ממה להתבאס ולהרגיש רע, אז אם היתה לי פגישה טובה, ויש פרוספקט למשהו טוב שיכול לקרות, אני רוצה וצריכה וראויה להנות מזה! תראה, ממש עכשיו מצאתי עבודה איכשהו סבירה, אז אם אני יכולה, כולנו יכולים! יהיה בסדר, אני מבטיחה!

שריתח

New member
רוצה באמת מקום עבודה?../images/Emo22.gif

היי, מחפש עבודה בנרות אה?!?! אנו מבינים אותך...גם אנו חווינו זאת אך למרבה המזל הצלחנו למצוא אפיק עבודה טוב בתחום השיווק הרב שיכבתי...(MLM) אם תרצה תיצור קשר בטלפון- 051-214860 לדניאל

ניר נגר

New member
לוח עבודה למילואימניק המובטל

נפתח לוח מודעות לדורשי עבודה בפורום מילואים. אתה צודק המצב בארץ לא הכי מזהיר, אני יודע, עברתי 3 סבבי פחטורים בחברת הייטק שאצלה אני עובד... אבל אתה יודע מה? כשדלת נסגרת נפתח חלון חדש...אופצייה חדשה לעסוק במה שאתה באמת אוהב. ואל חשש...אתה תמצא, גם בגלל שהשוק מתעורר, ויותר חשוב בגלל שאתה רוצה לעבוד!!! בהצלחה לכל אורך הדרך

אוקה

New member
../images/Emo4.gifממש עצוב לי לקרוא הודעות כאלה

כל פעם מחדש. לי אין כל קשר להייטק אבל אני מבינה את הבעיה. תהייה חזק אל תישבר!

עליך להשיג קשרים.

עליך, למשל, להצטרף כחבר במפלגה כל שהיא ולהתנדב להרבה פעילות בסניף המפלגה בעיר גדולה כך שתפגוש המוני אנשים שידעו שאתה גם מקצועי מאוד וגם 'משלנו'. אולי תתנדב לעשות משהוא מתוחכם במחשבים שקשור למפלגה. כך האנשים שתפגוש לא יצליחו שלא להרגיש שאתה קליבר בתחום.

למעלה