טוב חייב להביא תמונה שתעורר קצת.. את הפורום הזה...
H h e n y New member 5/10/03 #8 סלח לי.... שאני לא אראה את זה בצום בגלל שלא מדליקים את המחשב... אבל תמשיך לשיםםםם
P pini430 New member 5/10/03 #10 איך לך מדפסת ../images/Emo35.gif אם לא אז אני סומך על הדימיון שלך.. בכל אופן שיהה לך צום קל אם את צמה וכן אני סולח למרות שאני לא יודע על מה..
איך לך מדפסת ../images/Emo35.gif אם לא אז אני סומך על הדימיון שלך.. בכל אופן שיהה לך צום קל אם את צמה וכן אני סולח למרות שאני לא יודע על מה..
H h e n y New member 5/10/03 #13 ברור אבל ברור שיש לי אבל יש לי{לצערי} גם את הדבר הזה שנקרא אח גדול שלא מסכים לי...... ועוד יותר גרוע שני הורים שמסכימים איתווווווו ואני סולחת....{על כול החרפה, על הבושה, הסבל והבכי ש לא עשית לי }
ברור אבל ברור שיש לי אבל יש לי{לצערי} גם את הדבר הזה שנקרא אח גדול שלא מסכים לי...... ועוד יותר גרוע שני הורים שמסכימים איתווווווו ואני סולחת....{על כול החרפה, על הבושה, הסבל והבכי ש לא עשית לי }
H h e n y New member 5/10/03 #9 ח'ברה- אתם ישנים../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif יואו... זקנים..... ואני היחידה שעכשיו חזרתי מסרט+ מסיבה בעיר {צפת מה השתנה הלילה הזה } טוב אני לא יפריע לכם לישון- לילה טוב
ח'ברה- אתם ישנים../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif יואו... זקנים..... ואני היחידה שעכשיו חזרתי מסרט+ מסיבה בעיר {צפת מה השתנה הלילה הזה } טוב אני לא יפריע לכם לישון- לילה טוב
H h e n y New member 5/10/03 #12 לא דווקא לא... באותו זמן אני ראיתי אסקימו לימון ועזבתי את המחשב הלכתי לישון בשתים ואני לא נוחרת {נחירות זה רק לבנים... }
לא דווקא לא... באותו זמן אני ראיתי אסקימו לימון ועזבתי את המחשב הלכתי לישון בשתים ואני לא נוחרת {נחירות זה רק לבנים... }