טוב חלאס!!! מה קורה פה?!

Kido2222

New member
טוב חלאס!!! מה קורה פה?!

פורום להתחיל להתעורר... נכון - אין צילומים... בסדר... שום דבר לא קרה... מה שכן... צריכים לעשות פה כמה פעילויות... יאללה... להתחיל לחשוב על דברים... :) דבר אחד שאני מציע... והצעתי לא מזמן... זה מפגש פורום... אבל צריך להתחיל לעשות שירשור עם מלא תאריכים... ונמצא את היום שכולנו יכולים לבוא... ואז נעשה אותו... מי מתנדב לעשות את זה? (הייתי עושה את זה בעצמי... אבל אין לי הרבה זמן... :/ ) בקיצור... אני מחכה לתגובות! קדימה... שכל הפורום ייתחיל להגיב...

Yuvalenko

New member
תבין, זו לא הדרך לגרום לאנשים להגיב

אתה רוצה שיגיבו? תגיד משו כמו... "לכל חברי הפורום! הצלחתי לארגן מפגש עם טל פרידמן ביום חמישי הבא, יש כאן מישהו שמעוניין לבוא?" או... "מישהו רוצה להצטרף אלי? אני הוזמנתי לבית של טל בטבעון, ולא אכפת לו שאני אביא כמה אנשים.." או אפילו משו פשוט כמו: "תגידו, מישו יודע מה עושים איל וטל עכשיו? איזה פרויקט, איזה סרט, איפה הם בכלל.." ולגבי המפגש - אם לאנשים אין מוטיבציה לכתוב פה, סביר שאין להם מוטיבציה לארגן מפגש פורום. כשאני ניסיתי לארגן אז, ההענות היתה קטנה מאוד לצערי (יחסית). לי אין שום בעיה שתהיה הענות קטנה גם הפעם, אבל אני לא מתכוון לשבור ת'ראש כדי לארגן את זה ובטח שלא להתחנן לאנשים. אם אנשים רוצים - הם צריכים ליזום. דונט יו אגרי?

greeneye

New member
תקשיבו!

אני לא ממש יודעת באיזה תאריכים אני פנויה או לא. לא יודעת אם יצוץ לי פתאום עוד פרוייקט של הצופים, או יום שיבוצים או משהו חשוב שכזה. בכל אופן, כל חודש יולי תפוס חזק. -אני הולכת לבית הנשיא [איזה כיף, הא? שכן שלי מקבל איזה פרס על תרומות או משהו.] -יש חינה של הבן של השכן, [כן, זה שדומה לקיציס] הוא מתחתן הילד. -יש שבת חתן. -יש מסיבת סיום של הי"בניקים האהובים עלי. -יש חתונה. -יומיים אחרי- טיסה לאמסטרדם-ניו יורק לאיזה יום-יום וחצי בכל אחץ, לא כי אני רוצה לטוס לשם, אלא כי..אני צריכה להביא את הטאבלט הנשגב. -שלושה ימים אחרי שאני חוזרת: טיסה לתאילנד. מיום חמישי ה..14 עד יום שני ה-18. -ויום אחרי שאני חוזרת אני נוסעת למחנה קיץ צופים, אחרי הפסד כבר של יומיים של חלוץ! [דווקא די כיף, אני לא אצטרך לבנות הרבה]. כשאני חוזרת- אין לי מושג מה התכנונים.

lishhhh

New member
גמני בנשיא!!!

כנראה שאני לא אלך בסוף...כי יש ניצנים...אבל אני גם אמורה ללכת לקבל פרס!!

greeneye

New member
חחחח על מה?

נראה לך שהוא יביא את מואיז? -סתם, אני לא מצחיקה-

kfm

New member
לדעתי (וזאת רק דעתי יו נואו)

מפגש פורום זה אחלה ונחמד והכל, אבל צריך גם לעורר את הפורום יותר בכיוון של קיציס ופרידמן. אנחנו בכל זאת הפורום שלהם.. אולי משהו בסגנון של המשחקים של פעם? עם ה"אל תגיד" והחידונים וכל הדברים האלה? שניזכר קצת בימים הטובים של חלומות.. גל-את טובה בזה,אפשר לזרוק אליך את היוזמה?

ophler

New member
או קיי: אל תגידו

אל תגידו מתנחלים: תגידו אנשים נחמדים שמפנצ'רים גלגלים. אל תגידו עניים: תגידו אנשים שיש להם במקרר הכי הרבה אויר קר אל תגידו

Kido2222

New member
חחחח אהבתי... :)

אל תגידו חובשי פיאות, תגידו מקבלי הנחה בחנות שטיחים

kfm

New member
חחחחחח אביעד זה שנון

אל תגידו לוזרים, תגידו מאותגרים מנצחית, תגידו חברי כנסת שכבר מאות שנים מנסים להיבחר לראשות מפלגת העבודה ולא נבחרים, תגידו השם שלהם מתחרז עם "קרס", תגידו חנונים,מפסידנים,פראיירים, נותנים אבל לא מקבלים, תגידו הם משיגים בנות- אבל רק בתחרויות ריצה, הם מנצחים- אבל רק בתזמורת, בדמקה- אוכלים להם את כל החיילים, הם פשוט וותרנים, נמושות, שמאלנים (
)..תגידו טל פרידמן ב"אח של דריקס"..בערב שבת הם לומדים מתמטיקה, ההנאה שלהם בחיים זה להשפריץ מקליפות של תפוזים, הם פשוט..אממ...די נגמר לי

Yuvalenko

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ענקקקקקקקקקקקקקקקקק

למעלה