טוב חמודים!

Ben Dor

New member
טוב חמודים!

ניסיתי לא מזמן תחום גלישה חדש הלך לי סבבה חוץ מזה שהשרירים שלי אחרי זה נגמרו!!! כי אבא שלי זרק אותי באמצע הים והייתי צכה לחזור עד החוף בשחייה =\... טוב קבלו תתמונות

tik24

New member
תשצע תראה תשמע

BEN היקרה ! סחתן על החופשה באילת. זה נראה לי מזה מסובך לגלוש אם שטרונגול בגודל כזה !!! אבל מתאים לי לנסות גם ח"ח לאבא

Ben Dor

New member
אמממ בעיקרון

זה נראה הכי פשוט בעולם! וזה נראה קל... אבל צריך לדעת להשתלב עם הרוח איך לתפוס אותה ואם המפרש נופל למים זה דיי קשה להרים אותו... צריך גם לדעת איך להסתובב איתו כשרוצים להחליף כיוון... זה כמו שגלישת גלים הכי קלה בתאוריה...

alon oak

New member
וואי אני חושב ללמוד את זה גם...

איך זה לעומת עלים? יש בטח יותר מתי לגלוש....לא?<

Ben Dor

New member
אמממ זה כיף זה ממש נחמד

אבל זה טיפה קשה כשהמפרש נופל ואז צריך להרים אותו וצריך להתאזן על הגלשן וזה... בינתיים לא מצאתי את האדרנלין שיש בגלישת גלים... אבל זה ממש מדליק... הפרוייק הבא קיטסרפינג!

b m x

New member
יש לך אבא שפיץ

כל הכבוד לו-על הפרגון התמיכה וההשקעה.

Ben Dor

New member
כה הוא תותח חוץ מהקטע

שהוא זרק אותי באמצע הים!

lithir

New member
נראה לי ש..

שאני יודעת למה כאבו לך כל השרירים. המפרש נראה גדול מיד- והמוט החזקה הזאת גבוהה לך מדי. בכמה פעמים שגלשתי רוח- המוט היה לי הרבה יותר נמוך ובגלל זה היה הרבה יותר נוח לתמרן ולתפוס מהירות. הוא היה בערך בגובה של החזה. אבל זה או גלישת גלים- ברור שגלים!!

Ben Dor

New member
זה המפרש הכי קטן שהיה =\

ומנור היה דווקא סבבה למרות שיש מצב שאתה צודק... ושמע לדעתי מה שגרם לי בעיקר לכאב שרירים זה שהייתי צכה לשחות נגד הזרם חוף שלם כשאני נמצאת איזה שהמוטות האלה אדום לבן (באילת כמובן...)

למעלה