טוב טוב!אני נכנעת..

cutey

New member
טוב טוב!אני נכנעת..

החלטתי שגם לעשות סקר חמוד..טוב:
הזמר הכי טוב מחו"ל,הוא:
הזמרת הכי טובה מחו"ל,היא:
הלהקה הכי טובה מחו"ל,היא:
הלהקה הכי טובה מהארץ,היא:
הזמר הכי טוב מהארץ,הוא:
הזמרת הכי טובה מהארץ,היא:
השחקנית הכי טובה,היא:
השחקן הכי טוב,הוא:
חברת האיפור הכי טובה,היא:
חברת הבגדים הכי טובה,היא: אני יודעת שזה קצת ארוך אבל..לא נורא!

../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

הזמר הכי טוב מחו"ל,הוא:אמממ....שאלה קשה...ג'סטין טימברלייק
הזמרת הכי טובה מחו"ל,היא:בריטני ספירס שולטת!!!!!!!!!!!!! הלהקה הכי טובה מחו"ל,היא:וואו! יש הרבה, אטומיק קיטן, ווסטלייף.... הלהקה הכי טובה מהארץ,היא:אמממ....אני לא שומעת הרבה מוזיקה ישראלית... הזמר הכי טוב מהארץ,הוא:אותו הדבר כמו בשאלה הקודמת, סורי.... הזמרת הכי טובה מהארץ,היא:אותו דבר, אני מכירה שמות וקצת שירים, אבל לא מספיק.... השחקנית הכי טובה,היא:ג'ניפר לופז המדהימה!!! סנדרה בולוק המתוקה!!! וכמובן שג'וליה רוברט!!! וברור שהתאומות אולסן המושלמות!!!!!!!! השחקן הכי טוב,הוא:בראד פיט הכוסון!!! טום קרוז, ואני מבטיחה לכם שיש עוד!!!!!!!!!!!!!!!!! חברת האיפור הכי טובה,היא:אמממ...אוקיי, זה באמת קשה, יש כל כך הרבה טובות שאני לא יכולה לבחור! חברת הבגדים הכי טובה,היא:
אמממ אותו הדבר אבל אני יכתוב רק כמה, דיזל שולטים, מיס סיקסטי, קסטרו גם סבבה, ויש עוד המוווווווון

SsssTaaaR

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo178.gif../images/Emo36.gif

הזמר הכי טוב מחו"ל,הוא:50cent, jay-z
הזמרת הכי טובה מחו"ל,היא:lil kim, eve, missy elliot
הלהקה הכי טובה מחו"ל,היא:destiny's child
הלהקה הכי טובה מהארץ,היא:הדג נחש, הפרויקט של עידן רייכל
הזמר הכי טוב מהארץ,הוא:סאבלימינל
הזמרת הכי טובה מהארץ,היא:
השחקנית הכי טובה,היא:ג'וליה רוברטס
השחקן הכי טוב,הוא:בן אפלק
חברת האיפור הכי טובה,היא:מייבלין ומדינה מליאנו
חברת הבגדים הכי טובה,היא:קשה להחליט...קסטרו, נו ניים ולי קופר

סמוראית

New member
../images/Emo178.gif שלי ../images/Emo26.gif

הזמר הכי טוב מחו"ל,הוא: 50 סנט או קרייג דיוויד הזמרת הכי טובה מחו"ל,היא: ביונסה נולס הלהקה הכי טובה מחו"ל,היא: שוגהבייבס הלהקה הכי טובה מהארץ,היא: היהודים או חמסה (איזה ניגוד...) הזמר הכי טוב מהארץ,הוא: שלמה ארצי, עברי לידר, מוקי... יש הרבה... הזמרת הכי טובה מהארץ,היא: שרית חדד? השחקנית הכי טובה,היא: אנג'לינה ג'ולי השחקן הכי טוב,הוא: וויל סמית חברת האיפור הכי טובה,היא: ג'ייד או קרליין חברת הבגדים הכי טובה,היא: אין אחת ספציפית... אם כבר אז לי קופר

fireblue1

New member
חחח שלי...

הזמר הכי טוב מחו"ל:יש מלא אבל אני אוהב לשמוע את 50 סנט וסנופ דוק ודיוויד שארבט{ההוא ממשמר המפרץ} הזמרת הכי טובה מחו"ל:אוליי לא הכי טובות לדעתכם אבל הכי טובות לדעתי אלה ג'ניפר לאב יואיט ואולי ואלאנס... הלהקה הכי טובה מחו"ל:אטומיק קיטן ואני אוהב לשמוע גם את השירים של בלו... הלהקה הכי טובה מהארץ:חמסה{יש לי אחת שאני יותר אוהב אבל שכחתי את השם} הזמר הכי טוב מהארץ:אין זמר שאני אוהב במיוחד אני שומע את השירים היפים של כל הזמרים וזה...} הזמרת הכי טובה בארץ:כנ"ל כמו הזמר הכי טוב... השחקנית הכי טובה:ג'ינפר לאב יואיט{אני עדיין יודע מה עשית בקיף האחרון} ואנג'לינה ג'ולי{איזה יפה!!!} השחקן הכי טוב:סילבסטר סטאלון... חברת איפור:מאיפה לי???? חברת הבגדים:דיזל{טוב אני רשום אצלהם אז למה אתם מצפים?

O Boy

New member
MYYY

הזמר הכי טוב מחו"ל,הוא: הטוב ביותר?? יש כמה מתחום ההיפ-הופ הזמרת הכי טובה מחו"ל,היא: ג'יי לו או ג'ניפר לאב יואיט חמודות... הלהקה הכי טובה מחו"ל,היא: אין כזו הלהקה הכי טובה מהארץ,היא: חמסססה הזמר הכי טוב מהארץ,הוא: אין כזה הזמרת הכי טובה מהארץ,היא: שרית חדד אולי?? לא יודע... השחקנית הכי טובה,היא: דפנטלי גוליה רוברטס השחקן הכי טוב,הוא: ריצארד גיר חברת האיפור הכי טובה,היא: אין לי שמץ חברת הבגדים הכי טובה,היא: לי קופר

MMM007

New member
גמני

זמר מחו"ל: אמ... נראה לי אמינם
זמרת מחו"ל: אלאניס מוריסט, מדונה, נלי פורטדו
להקה מחו"ל: נירוונה ROCKS!!! וגם אניקובוס, יש הרבה שלא מכירים אותם אבל זו להקה מצויינת שאני אישית מאוד אוהבת
להקה מהארץ: סבלימינל נחשב להקה? אם לא אז הדג נחש
זמר מהארץ: עברי לידר
זמרת מהארץ: אולי דנה ברגר
שחקנית: רנה זלווגר
שחקן: אשטון קוצ'ר!!!
חברת איפור: קרליין חברת בגדים: רנואר רולז

puremelody

New member
אני.

הזמר הכי טוב מחו"ל,הוא:גון בון ג'ובי,בריאן אדאמס הזמרת הכי טובה מחו"ל,היא:אלניס מוריסט הלהקה הכי טובה מחו"ל,היא:בון ג'ובי הלהקה הכי טובה מהארץ,היא:אין כאלה הזמר הכי טוב מהארץ,הוא:שלמה ארצי הזמרת הכי טובה מהארץ,היא:אין השחקנית הכי טובה,היא:הממ... השחקן הכי טוב,הוא:ג'ים קארי חברת האיפור הכי טובה,היא:כזאת שלא עושה ניסויים בבע"ח חברת הבגדים הכי טובה,היא:הממ...לא יודעת

coolel

New member
שלי

הזמר הכי טוב מחו"ל- אין ממש הזמרת הכי טובה מחו"ל: מדונה זמר מהארץ: אף אחד זמרת מהארץ: שרית חדד, סיוון(זאת שעם סאבלימינל והצל שאותם אני שונא דרך אגב
) שחקנית הכי טובה: ריס ויתרספון - the best! זאת מלא רק בלונדינית ואין כמו אלבמה - בקרוב לא רק בלונדינית 2 שחקן: אין מישהו מסויים - אולי פרדי פרינז או איך שלא קוראים לו - אני בדרך כלל אוהב את הסרטים שהוא משתתף בהם... לא בגללו או משהו כזה אבל זה תמיד יוצא כך
גם ברוס וויליס חברת איפור - מאיפה לי? אני בן.... חברת בגדים - LeeCooper הכי הכי...

cutey

New member
טוב..אני אענה על השאלון של עצמי..

זמר הכי טוב מחו"ל:אמינם,קרייג דיויד!! הזמרת הכי טובה מחו"ל: jello-j.lo הלהקה הכי טובה מחו"ל:דסטיניס צ'יילד,אינקיבוס ו..נראה לי ששכחתי מישהו. הזמר הכי טוב מהארץ:מוש בן ארי הזמרת הכי טובה מהארץ:אממ..אולי הבנות ששרות עם עידן רייכל.. הלהקה הכ טובה מהארץ:היהודים!!! ושוטי הנבואה!!! שחקנית הכי טובה:ג'וליה רוברטס,ניקול קידמן שחקן הכי טוב:בראד פיט,טום קרוז,ג'ים קארי,ג'ק ניקולסון,אדי מרפי(הקורע!!) חברת איפור:clinique,קרליין,jade חברת בגדים:את האמת..מלא זמן לא מצאתי חולצות שאני אוהבת..אז אין לי מושג,אולי הוניגמן..

מאיה1983

New member
אנד דה אוסקר גואוז טו....

הזמר הכי טוב מחו"ל,הוא: ג'ה רול!! אחח איזה קול מחוספס
הזמרת הכי טובה מחו"ל,היא: ג'יי לו וגם את בריטני אני אוהבת.. ואשנטי
הלהקה הכי טובה מחו"ל,היא:
הלהקה הכי טובה מהארץ,היא: סאבלימינל והצל
הזמר הכי טוב מהארץ,הוא: עברי לידר דיי טוב לדעתי
הזמרת הכי טובה מהארץ,היא: שרית חדד?!?
השחקנית הכי טובה,היא: אנג'לינה ג'ולי (הכי יפה)
השחקן הכי טוב,הוא: ממש אין אחד שעושה לי את זה...
חברת האיפור הכי טובה,היא: קרליין ומייבילין
חברת הבגדים הכי טובה,היא: זארהההה

שלי שלי שלי שלי שלי שלי:]

הזמר הכי טוב מחו"ל,הוא:2pac\justin הזמרת הכי טובה מחו"ל,היא:j.lo הלהקה הכי טובה מחו"ל,היא:b2k\sister hazel הלהקה הכי טובה מהארץ,היא:היהודים\מוניקה סקס הזמר הכי טוב מהארץ,הוא:סאבלימינל הזמרת הכי טובה מהארץ,היא: אין לי שמץ..אין כזאת חברת האיפור הכי טובה,היא:קרוליין:] חברת הבגדים הכי טובה,היא: נאא לא יודעת מתחלף:]

למעלה