טוב טוב טוב טוב...

Jerald_Admonds

New member
טוב טוב טוב טוב...

אתם אנשים הלחצתם אותי! מפילים עליי מפגש ביום שישי.. מחר!! ואפילו לא מופיעים בפורום כדי לסכם את הכל ומהר... אז תעשו טובה מי שנכנס הנה ומתכוון לבוא לפורום.. תרשמו מאיפה אתם באים, לכמה זמן אתם נשארים ו.. לא יזיק אם תשלחו לי לאי מייל מספר טלפון כלשהו שדרכו אני אוכל להודיע לכם מה נסגר. חח רק תדעו שאני מוותר על אייקון בשבילכם! :) יאללה יאללה.. האי מייל שלי הוא [email protected] צרו קשר.. באהבה, שי.

Jerald_Admonds

New member
טיק..טק....? לפני שאמא שלי לא תרשה

לי לבוא... :) כן כן! אני גר עם אמא שלי... אני עדיין בן 17 אל תשכחו! שיש :)

Jerald_Admonds

New member
כשאני מעביר כביסה

מהמכונת כביסה למייבש, זה עושה לי הרגשה לא טובה.. יש לכם רעיונות למה? הא כן.. ואולי אתם תוכלו לסיים לתכנן את זה מחר בצהריים... אבל לי אין מכונית, לי יש אוטובוסים, ועדיין לא הלכתי להשיג כסף..:( אוי אוי אוי... זמן זמן.. ניהול זמן?! אבל זמן לא קיים! העבר הוא זיכרון העתיד הוא פנטזיה רק ההווה קיים..... אז למה לכל הרוחות הוא זז כל כך מהר, באותה נקודה?! באהבה,הנווד. שאיבד את השפיות.... יעבור עד מחר..

deep ocean

New member
משום מה נראה לי שהמפגש יידחה, לא?

מישהו בכלל אמר כן? אולי באמת נחכה לשבוע הבא..... כרגע אני מאד עייפה ומעייף אותי לחשוב על מפגש אבל מי יודע מה ארגיש מחר...... אולי מחר אני אעשה לי יום פינוק ואלך לעשות מסאג´ גוף.......פפפפפפפפ....זה יהיה כיף!

Jerald_Admonds

New member
אמרתי לכם.. יום רביעי שבוע הבא..

אבל לא.. אמרתם יום שישי...... ועכשיו סתם הלחצתם אותי:((((( *יושב בפינת החדר עצוב* לאיזה כריזה הכנסתם אותי בחיי... כל הדברים שהייתי צריך לארגן. :(

deep ocean

New member
אני הצעתי יום שישי

אבל אף אחד לא הגיב בינתיים........... שי- אוהבת וחיבוק ונשיקה! אל תתבאס.......

deep ocean

New member
הממממממממממ

מוכנה לתת-לקבל חיבוק ונשיקה תמיד! תרגיש טוב ולילה טוב לך :) ושיהיה לך סוף שבוע מדליק! :) מיכלי

למעלה