דווקא אני לא התרגזתי:מ-פגש..!אוגוסט-2012
ולא שלחתי מסר בקשר למפגש בכלל.
העיקר שיהיה ! (כבר יותר מרבע שנה, שלא הייתי במפגש, וגם לא התקיים בכלל, מפגשי פורום קיץ זה כיף
. למי שיש זמן).
-אני מאוד בעד, ומאוד רוצה מפגשים, (תמיד אהיה במודעות של חוסר, אחרי שלא השתתפתי כ-9.5 שנים במפגשי פורום עשרים פלוס, עד הלילה הלבן של תל אביב, 2011, בדיזינגוף סנטר (איפה דיויד?)).
בואו נסכם תאריכים, ונסגור עיניין:
אני מעדיף את ה-16.8.2012, יום חמישי ב 20:00 בערב\לילה. מעדיף את ימי חמישי למפגשים. (אפשרי לעשות בקיץ כל יום חמישי מפגש חברים לפי דעתי (מוזגם? אולי פעם בחודש? ).
תלוי בתוכניה של מהפכה של אהבה אבל רק,
עדיפות יותר גבוהה מעבודה. אבל גם מפגשים של תפוז בעדיפות גבוהה. (חוץ מהמהפכה,
למי שזוכר, חנוכה 2011?
. )
אפשר להעביר את המפגש לתל אביב?
.
מוכן אבל בשביל לפגוש אותך, ואת האופטימיסטית, ליסוע שוב לדינוזאורים בראשון לציון בקו 19. (אפשרי לתת לי טרמפ אבל חזרה לדרום תל אביב? האוטובוס האחרון יוצא מתל כביר ב 23:15, לא רוצה להיות במתח, ולמרות שיש קווי לילה, אין לשכונת קריית שלום קווי לילה, למרות הפרסום בתחנה של קו 7 ו17, קווי לילה יש עד סוף אוגוסט כל יום חוץ מיום שישי ).
הפשטות מנצחת, אבל למרות מפגשים רשמיים של האתר, שמשלבים בעיקר ראיית סרטים, אחרי מפגשים,
אני חושב שהרבה יותר פשוט, זה לשבת בבית קפה
או פאב
(אפשרי באלנבי? אפרופו הספר והסדרת הטלויזיה).
ולהזמין קפה
או כוס מיץ, בפחות מ20 ש"ח
. ומי שרוצה יותר. (קינג ג'ורג'), יכול להזמין משהו לאכול.
. -
וכפי שכתבתי בעבר, מזמין את כל הפורום אלינו הביתה, לערב של קפה ועוגה, (קונה כל שבוע כ-4 ליטר של חלב), פיצה
וסרט.
(ואפשר לבדוק כמה אפשר להכניס לדירה שלנו בכלל. ניסוי מעניין). לדרום תל אביב, עם צי של רכבים. אפשרי גם לטייל, על חוף הים של תל אביב, או בת ים
. תלוי מי יבוא.
א.א.
=] .
(שיו כבר אחרי 1, מאוחר, צריך ללכת לישון, כי מחר פסיכיאטר ב 15:00
)...=]...