טוב טוב

**Blue-Lagoon**

New member
טוב טוב

יש לי שאלונת קטנה את מי אתם מעדיפים בריטני ספירס או נלי פורטדו נמקו פרטו והביאו דוגמאות תודה ושלום

:) liat

New member
...

אני לא ממש מעדיפה אף אחת מהן, אבל אם כבר אז אני אסבול את בריטני יותר...אני פשוט לא יכולה לסבול את הקול של פורטדו...הוא כל כך מעצבן! מי שרוצה יכול לחשוב שהוא מיוחד... היה ממש מצחיק לראות את נלי במסיבת עיתונאים אחרי הEMA כששאלו אותה אם היא השמינה...קצת ריחמתי עליה שהיא לא התמודדה עם השאלה בצורה נורמלית...

אני מעדיפה את בריטני

קודם כל אני לא ממש מחבבת אף אחת מהן אבל אם כבר יש כזו דילמה העדיפות ניתנת לבריטני, למה?! קודם כל היא יודעת לזוז לרקוד וכיו´, חוץ מזה יש לה גוף יפה והיא גם מתלבשת די שיקי כזה... אז זהו, אולי זה נשמע קצת שיטחי אבל מה לעשות הן לא זמרות עם עומק.. לילי

**Blue-Lagoon**

New member
מה אתם מבינים?!

אוקיי נכון שבריטני יודעת לרקוד בניגוד לנלי שקופצת לה בעצבנות שכזו אבל בכל זאת היא שרה הרבה יותר יפה מבריטני! ולפחות הקליפים שלה לא כוללים אורגיות וכו´... אמנם אי אפשר להגיד שהשירים של נלי עמוקים ביותר, אבל אם כבר משווים אז I´m like a bird I only fly away הרבה יותר עמוק מI´m a slave for you או hit me baby one more time. חוץ מזה שאם כבר מדברים על מראה, אין מה להגיד אבל נלי הרבה יותר יפה מבריטני והיא גם מתלבשת הרבה יותר יפה ממנה. וכמובן שאי אפשר להגיד שבריטני ממש מוכשרת בשירה, ממש לא. הקול שלה מזוויע ולמזלה היא יודעת לרקוד אחרת מצבה היה גרוע מאוד. הקול של נלי גם לא הכי יפה בעולם, אבל עדיף מבריטני. ולסיכום- מישהו פה שמע את הרמיקס של נלי ומיסי אליוט?! מי שלא חייב להוריד אותו- פשוט רמיקס גדול. אכזבתם אותי. בריטני עדיפה מנלי פורטדו? תתביישו לכם. WHO´S THE BITCH? ME ME אמילי

הגבעטרון עדיפים על בריטני

ולא שאני מזלזל בגבעטרון , חס ושלום. נלי הרבה יותר " ידידותית לסביבה " , שמיעה של שירים שלה לא יגרמו לנזק מוחי בלתי הפיך , ואם גם מחשיבים מראה חיצוני - נלי הרבה יותר יפה (ואחת מ-3 הנשים היפות בפופ ,לדעתי). אני לא אשכח לצפניה איך הוא חשף אותי ל-OOPS ,וכשכל 2 דקות יכלו לשמוע את הזוועתון הזה כבר רציתי לשבור את הרדיו.

על מה אתה מדבר ?

החשיפה שלך ל"אופס" רק עזרה לך והעבירה לך וגם לי לילות קשים
אנשים, אין כאן בכלל ויכוח - בריטני לוקחת את נלי בגדול, באמת...תנסו לראות אתם את נלי עם חולצה צמודה ורטובה ולעומתה את בריטני...יש בכלל מקום להשוות ? זה כמו להשוות את את במבה לשוש !

**Blue-Lagoon**

New member
במבה יותר טעים

זה שברטיני השקיעה כמה מיליוני דולרים בניתוח להגדלת חזה לא אומר שהיא יותר טובה מנלי. באמת אין מה להשוות נלי לוקחת את בריטני ושוש מגעיל.

כדאי שנסגור את הויכוח בטלפון

ואם כבר אנחנו בנושא - איך אפשר להשיג אותך אחרי הגשם ?

אבל..אבל..

אני לא אמרתי שנלי פורטדו זמרת לא טובה, להיפך גם אני רוצה שיכבו את האור כדי שלא אוכל לראות את זיו פניה, גם אני רוצה שתעוף כמו ציפור הרחק מכאן
אתם יודעים מה ? מחר גם ככה עולה הסקר על זמרת השנה - אני אביא את הדוד שלי ונראה מי יותר חזק

LuNaTiC

New member
אז ככה...

בריטני סאקס! (וכריסטינה סוואלווז... שיהיה..) מה זה הקליפים האלה?! מזלה שהיא יודעת לרקוד.. אחרת מי בכלל היה מסתכל עליה?.. גוף פצצה, וכנראה גם מנותח... (אם לא - סחתיין!) אבל השיער שלה כל כך דוחה מרוב פאנים ושטויות, הקליפים שלה טיפשיים, וגם מלאי אורגיות וסטאף.. (אתם לא פשוט אוהבים את איך שילדות בנות 12 הולכות בעקבותיה? בעעע..) ובקשר לקול שלה - אין מה לדבר.. לשמוע אותה קיווס מי דה קריפס.. זוועה לאוזניים הרגישות שלי!! בואו ניקח את נלי.. אין ספק שיש יותר עומק.. אמ.. לא הרבה, אבל יותר.. והיא הרבה יותר יפה!!! (ואני מניחה שכאן מאחר ומדובר בקליפים המראה הוא מאפיין חשוב..) היא ממש יפה לדעתי.. ומתלבשת ממש חמוד!! ונורמלי.. מי בכלל צריך חליפות חלליות צמודות בצבע אדום?? פיכס.. אז נלי>בריטני.. (ביטוי בוליאני בעעע..)

האא...

לא הייתי יכולה לנסח את זה טוב יותר...:) אני לא ממש אוהבת את שתיהן, אבל נלי עדיפה..כלומר, לשירים שלה יש תוכן יותר נורמלי, היא נראית יותר נורמלית, יש לה קול יותר נורמלי (לבריטני יש קול מגעיל...לא יודעת למה כתבו פה שלנלי אין קול יפה...) ו...היא יותר נורמלית. טוב. אבל זו רק דעתי...

Alinush182*

New member
../images/Emo41.gifנלי../images/Emo41.gif

כמובן! בריטני מוכרת את עצמה! לנלי יש קליפים יותר נורמליים ובלי אורגיות מכל כיוון.... וחוץ מזה....לנלי יש יופי טיבעי..ולבריטני לא היא יפה רק עם איפור..... והסגנון של נלי יותר יפה משל בריטני.....
אלינה
BLINK 182

dI21

New member
בריטני ספירס

בריטני ספירס כי היא סמל והיא יותר יפה ויותר מוכשרת ויותר מצליחה ויותר הכול. נלי פורטדו היא קצת מוזרה ושונה. בריטני יותר יפה, שרה יותר יפה, רוקדת יותר יפה והרבה יותר נורמלית.

dI21

New member
נלי יותר יפה מבריטני??? שלחי לבזוקה

נלי פורטדו דומה ל.... (כל חיה שאני יגיד תיעלב)!! נלי גם לא צריכה לחשוף את הגוף שלה כי ככה כל המכירות שאין לה יהיו עוד יותר גרועות!!! נלי פורטדו מתלבשת כמו מישהי מג´נין ובריטני יודעת להתלבש! נלי פורטדו מנסה לצעוק עם קול צרוד כאילו חונקים אותה!!!!! בריטני שרה יותר יפה ממנה!!! - בריטני שרה רגיל!! בלי שטויות כמו מריה קארי, או כריסטינה אגילרה, נלי פורטדו וכו´.. * בריטני לא עשתה הגדלת חזה כמו שאמרו (די פעם..) השמועות!! ונלי פורטדו באמת מוזרה, כמו מכוכב אחר.................. ולא בגלל הלבוש המזעזע שלה, ההתנהגות, תוכן השירים (אני כמו ציפור , תכבו את האור אל תפחדו..), הפנים והגוף.

למעלה