טוב יאלה.......שרשרור בוקר וורוד

טוב יאלה.......שרשרור בוקר וורוד

קומו בוקר אור לחייך חיוך רחב.... לחבק את עצמנו.. ולאמר שאין שני לנו בעולם, אנחנו הכי יפים, הכי חמודים, הכי מקסימים ויש לנו את החיים הכי יפים ו.........<על מי אני עובדת בדיוק..
> שאלה: בנוגע לסתם כזה בחיים- מה עשיתם שנה שעברה? מה הסיכום? מה לא תעשו השנה? מה הייתם רוצים לעשות השנה? מה מאפיין את שנה שעברה? איזה ארוע הכי הכי טראומתי קרה שנה שעברה- ומה למדתם לקח?

glitter8

New member
בוקר טוב

הולכת לים עם חברים והשמש מתחילה לזרוח לי מחדש

snow white 7

New member
אני שמחה לשמוע שיש לך ../images/Emo42.gif

קראתי את הסיפור שלך ואת התגובות, ונותר לי רק להוסיף

3שרונית

New member
יחפנית... במיוחד בשבילך../images/Emo168.gif

כמו בלדה ביצוע: שלומי שבת מילים: נתן יונתן לחן: גידי קורן אם זר קוצים כואב זה מה שאת אוהבת אלך אל המדבר ושם אלמד לכאוב ואם שירים אהבת רק שכתובים באבן בין הכפים אגור ובסלעים אכתוב. ואז כשנתכסה עם החולות בחושך וספר הדברים בחושך יתכסה תגידי לי מילים יפות מבכי ואושר הוא כנראה אהב אותי, האיש הזה.

שיו ככה באת לי בדלת האחורית ? ../images/Emo13.gif

אני עוד שומעת את השיר הזה מאתמול ... מחפשת מישהו שווה להקדיש לו אותו
תודה יקירתי על שעזרת לי לאתר את השיר ... והמילים, המילים כמה הן נוגעות...

איילת75

New member
בוקר מקסים לכולם../images/Emo20.gif

כן, אני יודעת מה השעה וכן התעוררתי רק עכשיו! החיים הטובים, מחר חוזרים לעבודה. מה עשיתי שנה שעברה? *שני הדברים הכי חשובים: נפרדתי מחבר שלי לשעבר בצורה סופית. עבדתי בעבודה שהיא חלום חיי ואני מקווה לעוד שנה מאושרת לא פחות. הסיכום: היתה אחלה שנה, אני מקווה לשנה לא פחות מוצלחת ואולי אפילו יותר! מה אני לא העשה השנה? * לא נראה לי שאני רוצה להגביל את עצמי, השמיים הם הגבול. אני רוצה לעשות לעשות לעשות... מה אני רוצה לעשות השנה? * הכל, וכמה שיותר. יותר מהכל אני רוצה לטייל, לא משנה לאן, בארץ בחו"ל הכל הולך. ארוע טראומתי? לא נראה לי שהיה כזה (או שאולי הדחקתי את זה). מאפיין את השנה שעברה שהיא היתה מהטובות והמאושרות ביותר בחיי, אני מאוד מקווה שהמגמה תימשך. איילת

ניאו30

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה עשיתם שנה שעברה?גיליתי את החיים מחדש. מה הסיכום?בסה"כ שנה טובה מאוד,עם קשיים ואתגרים לא מעטים אבל גם הזדמנויות שהגיעו ויצרתי לעצמי במשכה,ועם הנאה רבה מהחיים העכשווים שלי. מה לא תעשו השנה?לא אסע לחו"ל או אעבור מקום מגורים כמו שאולי הייתי רוצה(למרות שאף פעם אי אפשר לדעת) מה הייתם רוצים לעשות השנה?למצוא אהבה,או התחלה/ניצוץ של אהבה. מה מאפיין את שנה שעברה?שנה שהתחילה את השינוי בחיים שלי. איזה ארוע הכי הכי טראומתי קרה שנה שעברה-ומה למדתם לקח? אמממ,ניתוק פתאומי של קשר וירטואלי שהיה לי,שהיה הקשר הכי חזק שלי בהתחלת השנה הזו. הוא נפסק בפתאומיות,עם הסבר מובן אבל שהיה קשה לי לקבל.לקח לי זמן להתאושש ממנו האמת,אבל מאז הבנתי שקשרים וירטואלים לא מספקים אותי יותר, יהיו חזקים וקסומים ככל שיהיו,אז התחלתי להיפגש עם אנשים(ותוך כדי גם להתגבר על כל מיני דברים שהיו לי בעניין הזה). ההפתעה בעניין קרתה לי רק שלשום.אחרי איזה יותר מחצי שנה בה לא דיברנו אני החלטתי ל"העיז" ולאחל לה שנה טובה. חשבתי שהיא כבר לא תרצה לדבר אתי אבל להפתעתי התברר לי שאין לה בעיה ואולי אפילו נפגש בקרוב(מקווה). אולי אפילו נחדש את הידידות המופלאה שהיתה ביננו שנגמרה ביום בהיר אחד.

ניאו30

New member
זאת מגילה?נו באמת...

בטח שיחסית אליי זאת לא מגילה אבל גם בצורה לא-יחסית לא מדובר במגילה. ואל דאגה,לא לוקח אישית,סתם מעורר אצלי תהייה...

gilad269

New member
אמנם לא בוקר אבל

עברה לא שנה.לא הצלחנו למצוא אהבה.בלימודים חוסר ההצלחה נמשך. הייתי רוצה להצליח בלימודים,ולמצוא תחלק השני שלי. ארוע טראומתי-מישהו קרוב נפטר,ולמדתי מהשנה הזו,שהחיים קצרים וצריך לנצל כל רגע

גלית35

New member
השנה בכלל לא עשיתי שום סיכום../images/Emo20.gif

בסוף השנה הזו. זו היתה שנה עם תובנות לגבי עצמי והסובבים אותי.

למעלה