טוב יאללה בואו נשתעשע..

tairon

New member
טוב יאללה בואו נשתעשע..

ת´אמת חולה על נסיעות ליליות.. ולפעמים יש שלטי דרך מהההה זה קורעים למשל בזה לא נתקלתי אבל אני מניח שעם הייתי נתקל בכזה שלט... לאן הייתי מגיע אין לי מושג ושמץ חושב לטיזינאבי.. עכשיו הולך לחפש מפה לראות איפה זה נמצא... תנו לי לפה סיפורים לילים מדרכים...

המממממממ יש לי כמה רעיונות

טוב אז ככה: 1. זה, שאלו את שימעון פרס "איך מגיעים מה t ל j בדרך הקצרה ביותר, "אין כל בעייה" ענה פרס....ובאמת הגיע בסוף, ולא שכח לציין ש... זכותם של הפלסטינאים....לחלום...על שלטים כאלו שמובילים משום מקום לשום מקום. 2. זה השלט שבגללו זכה מנכ"ל מע"צ בפרס "השלט היצירתי ביותר של השנה". שלט זה אגב, חוסך 7 שלטים ולכן הוא זכה גם בפרס השלט החסכן. אגב, הוא מוביל מביתו של מנכ"ל מע"צ.....עד לבית הפילגש שלו. הפיתולים הם כדי לבלבל את חוליית המעקב ששכרה אישתו, זילפה. 3. ואחרון חביב וזו בעצם התמונה הנכונה....זה כך...לחוצנית יש בבית גם שירותים וגם.....בידה. עכשיו היא לא מעוניינת שכל "קראנץ" יבוא אליה לנגב את הטוסיק. אז היא שמה קודים עם מפת דרכים מסובכת...המובילה מהשירותים...ישר.....לשום מקום....מה השתגעתם שהיא תסגיר את מקום הבידה? אגב הבידה מוסתר היטב בתוך......לא מגלה כדי לא לחשוף את זהותי. 4. ועוד ניחוש, זה נראה לי ת´אמת המסלול ששוגר עושה בסיום הבלינד דייט כדי שההיפופוטם, שהגיע לפגישה, לא יצליח, שנית, לעלות על עקבותיה. ישנוני כי ציווני חירות

למעלה