טוב יאללה עוד קורבן

S h A y K i

New member
טוב יאללה עוד קורבן../images/Emo3.gif

כי אני צריכה להתעודד קצת אחרי הבגרות
קיצרר תתחילו להציק לעדידוששששששששש

bitcho

New member
: )

אלללה מה נשמע? מעבול או מעבוטל?(חחחחחחחחחחחח) פיצה או בורגר?

חחח

אלללה מה נשמע? וואלה הכל טוב חזר לי האינטרנט חחח מעבול או מעבוטל?(חחחחחחחחחחחח) חחחחחחחחחחח מעבול אתה!! פיצה או בורגר? פיצהה

kombinaizer

New member
שה? מה שה? כבשה.

תלתלים או חלק? גיא או JUV (תימני אמיתי)? אני או גיא? איך היתה הבגרות במתמטיקה? מ1-10 כמה נלחצת בבגרות? היפהופ ישראלי או היפהופ מעבר לים? סגול 59 או הדורבנים? סגול 59 או קוואמי? מה קורה עם אתי? גבר או אישה? בורגר קינג
או מקדולנדס?

חחחח התגעגעתי לסקרי מינה צמח האלה

תלתלים או חלק? גלגלים גיא או JUV (תימני אמיתי)? בועז שרעבי אני או גיא? אני איך היתה הבגרות במתמטיקה? זיכרון נוסטלגי שאני מעדיפה להדחיק אי שם בתת מודע מ1-10 כמה נלחצת בבגרות? תשאל קודם כל אם הגעתי היפהופ ישראלי או היפהופ מעבר לים? לא משנה העיקר שיהיה הרבה אלכוהול סגול 59 או הדורבנים? דורבנים סגול 59 או קוואמי? לא זה ולא זה מה קורה עם אתי? לי קוראים פלפלת וזו כפינה כפית קטנה של פלא גבר או אישה? גברררררררררר בנוי לתלפיות בורגר קינג או מקדולנדס? שאוורמה בלאפה עם טחינה שלא יהיה יבששששששששש

S h A y K i

New member
קוראים לזה "לקרוא הוראות לפני שעונים על משהו"

אל דאגה כולם יהיו קורבנות מתישהוא

S h A y K i

New member
חחח נראה לך? רק בגלל זה אני עושה ת'משחק

וואי וואי איזה שאלות עוד תביאו לי
חחחחחחחחחחחחחחחחח

S h A y K i

New member
אויי לאאאא חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אבל אני לא יעשה את עצמי הקורבן נה נה בננה

עונה לאור השמן ../images/Emo3.gif

תלתלים או חלק? תלתלים!!!! גיא או JUV (תימני אמיתי)? חחחח אממממ :X בוא נגיד juv ...הוא יותר קטן חחחח אני או גיא? אפשר שניים? איך היתה הבגרות במתמטיקה? על הפנים מ1-10 כמה נלחצת בבגרות? 10 היפהופ ישראלי או היפהופ מעבר לים? היפ הופ מעבר לים סגול 59 או הדורבנים? הדורבנים סגול 59 או קוואמי? קוואמי מה קורה עם אתי? חחח בסדר מה איתך? גבר או אישה? גבררררר
בורגר קינג או מקדולנדס? מקדולנס..

S h A y K i

New member
שמנעעעע../images/Emo99.gif

מה המצב?! אני עוד דיי ישנה אז סורי על השאלות המטומטמות XD איך הייתה הבגרות אתמול!? נכון מלחיץ?! יופי אני עשיתי אחת יותר קשה
חכי חכי לשנה הבאה
נכון הלהקה המועדפת עלייך היא 'מכבי רטלין'? מה את מעדיפה-צהוב נזלת או סתם צהוב? ומונפול? עם כרטיסי אשראי [כמו שלי יש
] או עם כסף? את מודה שאת חולמת על בעלי [תומר
] לפעמים?! טוב כי אני חולמת על רפאלוב לפעמים
חחחח חחחח זהו
אאאוווהההבבבבתתתת

חחח עונה לאהובתי!

מה המצב?! הכל בסדר :] אני עוד דיי ישנה אז סורי על השאלות המטומטמות XD - גם כשאת לא ישנה את שואלת שאלות מטומטמות
איך הייתה הבגרות אתמול!? זוועה נכון מלחיץ?! חח מאוד יופי אני עשיתי אחת יותר קשהחכי חכי לשנה הבאה אמאאאא נכון הלהקה המועדפת עלייך היא 'מכבי רטלין'? מספר 1!! מה את מעדיפה-צהוב נזלת או סתם צהוב? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צהוב רגיל... ומונפול? עם כרטיסי אשראי [כמו שלי יש] או עם כסף? עם כסףף את מודה שאת חולמת על בעלי [תומר] לפעמים?! בכל לילההההה!! טוב כי אני חולמת על רפאלוב לפעמים חחחח- זונהההההההה בואי חילופי זוגות

מי ישמע קורבן....חכי חכי עכשיו אני אשאל../images/Emo70.gif

חה חה חה! יש לי שאלה אחושרמוטה מכשילה בשבילך. תיזהרי
עדידוש..... תתכונני............. אז....מה ניש
~לין~

למעלה