טוב יאללה צריך לתקתק פינות!!

MilkShack

New member
טוב יאללה צריך לתקתק פינות!!

שיר על פי הפורום בכל שבוע ביום מסוים מעלים לפה שיר של זפלין, עם לינק לYouTube (על מנת שאנשים שלא מכירים אותו ישמעו...) ולאחר מכן שואלים שאלות בסיסיות על השיר מכולם. השאלות יהיו: -שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: -אוהבים את הקול רוברט פלנט בשיר? -משהו שהייתם משנים בשיר: -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, מה הוא היה? -מ1 עד 10, כמה הייתם רוצים לראות אותו בLive? -ציון מ1 עד 10:
שרשור סופ"ש השרשור מיועד שכל אחד יכתוב דברים מעניינים אודות השבוע שלו וכו', ככה גם נוכל לדבר מעבר לשרשורי זפלין. שיר השבוע של לד זפלין: שיר השבוע לא של לד זפלין: אלבום השבוע: חווית השבוע: באסת השבוע: איש השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: תוכניות לשבוע -הבא-עלינו- לטובה:
ראש בראש בכל שבוע מעלים שני שירים של זפלין, ועושים ביניהם תחרות של ראש-בראש. כל אחד כותב איזה מהם הוא מעדיף יותר. גם פה מעלים לינקים לYouTube לשירים וכו' וכו'. איזה שיר אתם יותר אוהבים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? ציון לשיר X: ציון לשיר Y: הערה: קיצר אנשים !!! מישהו מתנדב לקחת על עצמו פינה באופן רציני ומסודר? שדברים יזוזו פה... אני חושב שיכולים להתפתח פה אחלה דיונים על הלהקה בזכות השרשורים האלה, וככה גם יצטרפו אנשים. אם אנשים לא יקחו על עצמם פינות אני אצטרך לעשות את כולן.. =[

gal9218

New member
אני אקח איזה פינה

אני אקח את "ראש בראש" נראית לי טובה אני אתחיל יום חמישי אחרי הבגרות בלשון

Righteousness

New member
אני רוצה גם!!!

קצת קיטש'י: Led Zeppelin - Stairway To Heaven: שורה מהשיר שאני הכי מתחבר אליה: There's a feeling I get, when I look to the west, and my spirit is crying for leaving אוהבים את הקול של רוברט פלאנט בשיר? ברור משהו שהייתם משנים בשיר: למה לשנות משהו טוב כל כך? שם אחר של השיר: Song Of hope לראות אותו בלייב: 10 ציון מ1 עד 10: 10

למעלה