טוב יאללה

טוב יאללה

משחק הנה הרשימה של השירים מהדיסק של מוקי - "שמע ישראל" 1. מי אמר אני 2. מדברים על שלום 3. לא רואה ממטר 4. באתי ממך 5. האדמה בוכה 6. מקצה לקצה 7. איפה הבנות 8. רוץ נתי 9. זמן שנקום 10. ילדה סוכר 11. החיים 12. תן לפה ת'מיקרופון [אם יש טעויות בסדר אני מתנצלת מראש, זה הכל מהזיכרון הדפוק שלי] עכשיו אתם צריכים להוריד את השיר שאתם הכי פחות אוהבים (או הכי שונאים) מהרשימה עד שנגיע לשיר שהכי אוהבים.. משו כזה, לא? אוקיי, אני מורידה את "ילדה סוכר"

MחושגZ

New member
החיים

שיר חסר קצב, משעמם לאללה אמנם יש מסר, אבל מבחינה מוסיקאלית זה קקי...

בהביבו

New member
הקקפפצהההההההההה

בבבעעעעעעעעעעעע [URL='target=_blank'][URL='target=_blank'][/URL]שלום[/URL]

אני מרגישה עכשיו...

כמו בבחירת של סופי...במי לבחור ?!? טוב...נו...שיהיה...מורידה את " רוץ נתי " יום כתום מותקס !

The Macker Girl

New member
אוף אתכם...

הורדתם לי את "איפה הבנות"... טוב, אם לבחור ממה שנבחר, וזה רק בגלל שאני חייבת, אז... "ילדה סוכר". (הלכנו על להוריד את השיר שאנחנו הכי פחות אוהבים, נכון???
) הקיצר... למען הסדר הטוב... הנה מה שנשאר: 1) מי אמר אני 2) מדברים על שלום 3) לא רואה ממטר 4) באתי ממך 5) האדמה בוכה 6) מקצה לקצה 9) זמן שנקום

The Macker Girl

New member
גררר... לא שמתי לב...

טוב, אז... "באתי ממך". נשאר: 1) מי אמר אני 2) מדברים על שלום 3) לא רואה ממטר 5) האדמה בוכה 6) מקצה לקצה 9) זמן שנקום ולא, בן... אי אפשר עוד פעם... :)

EmGee

New member
דווקא אחד השירים שיותר אהבתי....

לא נורא, אני מוריד את "מי אמר אני"

סיונול

New member
אני מורידה את "כולם מדברים על שלום"

שיר מדהים אבל מאוס מרוב שהרדיו חרש עליו וגם כי הורדתם כבר את כל אלו שאני הכי פחות אוהבת

The Macker Girl

New member
המשחק זז פה נורא לאט...

נשארו: 3) לא רואה ממטר 5) האדמה בוכה 6) מקצה לקצה יאללה, בואו נגמור את המשחק הזה כבר... מי עוד לא הצביע? השיר האהוב ביותר תלוי בכם...

MiToOsH

New member
מקצה לקצה... ../images/Emo104.gif

אני אוהבת אותו אבל זה מה שהשארתם לי

בהביבו

New member
אכן..טוב נוו...מתי מסיימים את זה?

אני רוצה להעלות עוד משחקים לפורום.. ((((אי-אפשר אותו אחד(כמוני) פעמיים)))))???????? [URL='target=_blank'][URL='target=_blank'][/URL]תשתו קולה- זה בריא[/URL]!

Matan 321

New member
אני אהבתי זמן שנקום

אבל בעיקרון כל השירים שלו יפים ואני אוהב ושומע את כולם

למעלה