טוב יותר מאוחר מאשר מעולם לא...

טוב יותר מאוחר מאשר מעולם לא...

פינת השירון... מידי סיכום שבועי תופיע פינת השירון בה תופיע שורה משיר. אתם צריכים לזהות את השיר ממנו לקוחה השורה ואם יש צורך(וכמעט תמיד יש)- להשלים אותה!
השבוע- ריקוד האלים ישבנים בתולים אשכולות ענבים ושיער תלתלים....
חדשימים בפורום SamiKar
ח מ צ י ץ
hoomi
סיגרינ
MadonnaFan
לירונדה
Ophel McNeil
Disillusioned
Guy K
TheTerminator
דקלן
paperdoll15
אני אני ולא אחר
כבר קיבלתם דגל?- תהיו בשקט ואל תתלוננו.
לא קיבלתם דגל?- סליחה. קבלו בינתיים
ו
.
פינתו של מר קוקו.
את הפתרונות לפינתו של מר קוקו אתם מתבקשים שלא לתת בכתורת ההודעה אלא בתוכן ההודעה...ניחושים שיופיעו בכתורת ההודעה לא יחשבו, גם אם הם נכונים.
ארגון הנוער הגאה שמח להציג את קבוצות הנוער החדשות שיוצאות לדרך ממש בימים אלו!
הקבוצה החברתית של קריית שמונה יוצאת לדרך ב4.1.03. לפרטים נוספים אנא צרו קשר עם בועז- 052-712591
מתגבשת קבוצת שיחה בנתניה. לפרטים נוספים- איתן- 054-507687
מתגבשת קבוצת שיחה ברחובות. לפרטים נוספים- סיגל- 051-859021
מתגבשת קבוצת השיחה של עמק הירדן וטבריה. לפרטים נוספים- רוית- 053-748896
בקרוב תפתח קבוצה חברתית(!) בכפר סבא. כל המעוניין בפרטים נוספים מתבקש לפנות ליעל- 050-280024
בקרוב תפתח הקבוצה החברתית של פתח תקווה. לפרטים נוספים- אייל- 058-232348
בקרוב תפתח הקבוצה החברתית של ראשון לציון. לפרטים נוספים- קרן- 053-404903 ------------------------------- אפרופו קבוצות נוער-נפתחת קבוצת נוער הומולסבי במרצ הקבוצה לבני הגילאים 14-20. לפרטים נוספים אנא פנו לאביב נטר- 054-725039
טקס אנשי השנה של קהילת גאווה צעירה בכדי להתעדכן בפרטים לגבי טקס אנשי השנה של קהילת גאווה צעירה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=571&msgid=10282491
|
מה היה לנו השבוע
רימינג-
או
סרבנות- בעד או נגד..
גיליתי שאחי הומו...מה לעשות
השבוע הומולדת ל... 26 דצמבר-
לירונר
27 דצמבר- Sand Of Infinity
מזלטוב לשניכם(מקווה לראות את סנד פה קצת יותר)
חרשו...חדשו...חדשות
ח"כ עוזי אבן: מיכל עדן תרמה לכשלון שלי. http://www.gogay.co.il/today/Item.asp?CMId=2061 סקר הפורום בשבוע שעבר ישבנו את המחלוקת הנצחית- עופרה חזה ז"ל או ירדה ארזי
הרוב אמר- עופרה
סקר השבוע החדש הוא קצת מטופש. אבל הוא נובע בעיקר ממחסור ברעיונות לסקרים ברגע הנתון בו נכתב הסיכום השבועי- הנוער קובע- אם ידיעות אחרונות הוא "העיתון של המדינה" אז מהו העיתון של הנוער והצעירים
רעיון לסקר? רוצה לפרסם מאמר בפורום? רעיון לגלריה? רעיון לתחרות? רוצים ליצור קשר עם שרימפי?- שלחו לו מסר או דואל(דואר אלקטרוני) [email protected] שבוע מקסים שיהיה לכם. וסליחה על האיחור בסיכום.

Maple85

New member
תשובה לשירון...../images/Emo13.gif

השיר הוא ריקוד האלים של להקת המכשפות. ההמשך של השיר... ריקוד האלים ישבנים בתולים אשכולות ענבים ושיער תלתלים מקצבים וצלילים, כוכבים שנופלים וונוס שותה עוד כוס יין הילולים יפה שיכורה יחידה בעולם יש לה נפש מורעלת בתוך גוף מושלם צוחקת בקול פעמון שנסדק משנים של סגריות, לילות של מחנק בן תמותה לא יבין ריקוד בלי מנוחה האלים חוגגים, אבל ונוס בוכה איזה שיר מדהים...

הודעה חשובה לגבי פינת השירון.

תשובות יש לשלוח ליוזר של "הסיכום השבועי" או אליי במסרים...לא להשאיר הודעה עם כל השיר בפורום או חלק ממנו. תפוז לא מעודדים הפרת זכויות יוצרים...אז לתשומת לבכם- לשלוח במסרים, או ל"שרימפיניון" או ל"הסיכום השבועי". תשובה לשירון שתתקבל בפורום לא תחשב, גם אם היא נכונה. על כן הזוכה הראשונה בפינה היא לא אחרת מאשר סיגל שלנו!!!

שרימפי

New member
טובה לדעת?

את התקמבקת...גם אנשים שעושים קמבק מקבלים. יש תלונה? no flag for u!

TwelveEyes

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

אהמ.. משום מה קראתי את זה כ-"no fag for you!"
אני והראש החולה שלי ^^

סיגרינ

New member
שתי הערות!

הראשונה - תודה על הוולקאם, באמת שתודה, אבל אני מסרב להניח לצידי דגל גאווה
והשניה - מה עם ההומולדת שלי? חוצפאיות!!!! היה לי ביום שני הומולדת ולא הוזכרתי שם. |סמיילי נעלב משהו|

../images/Emo52.gif../images/Emo34.gif

הפינה נלקחת מרשימת ימי הולדת שבמאמרי הפורום, אתה מוזמן להציץ. מה שכן, תאריך היומהולדת שלך(ברגע שתגיד שוב מהו) יתווסף לרשימה. כאן גם המקום לומר לכם שאם אתם רוצים להצטרף לרשימת ימי ההולדת של חברי הפורום אנא רשמו פה את תאריך הלידה שלכם ואוסיף אתכם לרשימה

LuNaTiC

New member
|לאקיבלודגל| ../images/Emo31.gif ../images/Emo34.gif

LuNaTiC, אנוכי, ו"האחים וויזלי" לא קיבלנו דגל, אפילו שכן קיבלנו פעמיים את העידכון השבועי. אני לא רואה את ההיגיון כאן, שרימפי
. אז מה אתה אומר? תביא לנו אחד?

אמממ כן...

אין לי מושג למה אני בסיכום השבועי, אבל אם אני כבר שם- לא מגיע לי דגל?! דגלון? דגליל? אה שרימפי, אתה סורח? יש שחיתויות במנהלת הדגלים? אין מנהיגים ישרים בארץ? אחח שרימפי שרימפי

שרימפי

New member
קיבלת דגל ממזמן כבר

תעשה לי טובה וגם לונה...לא צריך כל סיכום שבועי להתעצבן שלא קיבלתם דגל, קיבלתם, ממזמן. תרגישו חופשי לטייל בארכיון הפורום.

LuNaTiC

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo140.gif

שרימפ, מאן, לא באנו בכעס
הכל ברוח טובה
מצטערת שזה נשמע לא משהו, אבל זה באמת היה בצחוק

LuNaTiC

New member
חחחחחח אבל מה זה שלא קיבלנו דגל

זה באמת נכון, לפחות לא בכרטיסישים
oh, well...
.