טוב יקירי אני זקוקה לעצות

טוב יקירי אני זקוקה לעצות

אני במצב ממש מוזר לאחרונה. לאחר שהבנתי שבטכניון כנראה לא תבוא הגאולה לסינגליות שלי, מצאתי את עצמי במצב ממש מוזר. נתחיל מזה שיש לי בערך ידיד- כלומר מישהוא שלמד איתי סמסטר שעבר והוא ידיד טוב של חברה שלי, עליו נדלקתי קשות. אני קצת מסתייגת מהמילה נדלקתי כי זה יותר התחלתי לפתח כלפיו רגשות. הוא אחד האנשים הכי מדהימים שאני מכירה. אני נדהמת מכמה אני מאושרת לראות אותו בכל פעם מחדש... עכשיו הוא מסוג האנשים הללו- שחמים לכולם! תמיד מחבק, תמיד מחייך תמיד חמוד בצורה בלתי תאמן... אז ניסיתי לשאול אותו כמה פעמים אם הוא רוצה להיפגש לקפה, איך שהוא זה תמיד לא יצא לפועל, ודי ויתרתי, כי הנחתי שמטבעי, אני כל כך שקופה שהוא בטח הבין מה כונתי והוא פשוט לא מעוניין. אבל בכל פעם שאני רואה אותו אני קולטת שאני קצת מאוהבת. כמו היום... היינו בהופעת סטנדאפ מבדרת מטעם אס"ט (לפחות דבר אחד טוב יוצא מהטכניון) והיינו יחד ואז הקפצתי אותו הביתה... ואני פשוט לא מצליחה להתעלם מזה שאני ממש רוצה אותו. אני לא רוצה לבוא לומר את זה באופן ישיר כי אני מכירה את עצמי ואם הוא יגיד שהוא לא מעוניין אני לא ארגיש בנוח לידו כמו עכשיו, ומפני שאני די בטוחה שהוא לא מעוניין אני סתם אוכלת את עצמי.... אבל עכשיו צצה בעיה חדשה שאני לא יודעת ממש מה לעשות איתה. לפני שבועיים הייתי ביום הולדת של חבר של חברה (של חברה)... ושם פגשתי מישהוא ממש חמוד. דיברנו כל הערב, ואם לומר את האמת בעקבות האלכוהול אני חוששת שהייתי נחמדה קצת יותר מידי וגיחכתי הרבה יותר מידי... בכל אופן בסוף הערב הלכנו ומפני שלא ממש הרגשתי בנוח לפנות אליו ולבקש את המספר, כמו ילדה בת 16 השארתי על השולחן מפית עם מספר הטלפון שלי. אני בספק אם הוא ראה אותה כי יצאנו כמעט באותו הזמן... בכל אופן הנחתי לזה עד שראיתי אותו לפני יומיים בטכניון. הוא צץ מולי משום מקום כשהייתי עם ידיד שלי אז חוץ מלהתבלבל לא עשיתי כלום. והיום פגשתי בפקולטה את חבר שלו, שגם אותו הכרתי באותה המסיבה. היתה לי הברקה (או שלא) והזמנתי את חבר שלו לארוחת ערב שאני עושה בסופש, בה גם המכרה המשותפת תהיה ואמרתי לחבר שיזמין גם את הבחור שמצא חן בעיני. הוא אמר שהוא כנראה לא יוכל להגיע אז ביקשתי את הטלפון של מר בחור ג'ינג'י חמוד מהמסיבה. עכשיו מה שקורה זה שיש לי את הטלפון של הבחור אבל אני לא יודעת מה לעשות איתו. וזה עוד מסתבך. אתם שואלים מדוע לא לבקש מהמכרה המשותפת להזמין אותו- מ2 סיבות עיקריות- אותה הבחורה מנסה לשדך לי ידיד אחר שלה איתו דיברתי כמה פעמים בטלפון והסיבה השנייה שהוא חבר של חבר שלה, כך שאין ממש קשר ישיר. ואני שוב אוכלת את עצמי. איכשהוא תמיד אני מוצאת את עצמי יוצאת לדייטים חסרי טעם, אף פעם עוד לא יצא לי לצאת עם מישהוא שממש רציתי וזה מתחיל ממש להציק לי. איבדתם אותי או שעדיין לא? בקיצור למישהוא יש עצות איך להטיב את מצבי הנוכחי והדי אומלל?

אכן, עלילה מורכבת...

לדעתי, גם אם קשה לך להתחיל ישירות עם אותם בחורים, את יכולה להיות קצת יותר אסרטיבית מלהשאיר מספר שאולי הוא יראה ואולי לא... בקיצור, אולי אין ברירה אלא להתאמץ ולהסתכן קצת יותר...

magenta73

New member
האמת שכן, קצת איבדת אותי...

בגדול - אם את מעוניינת - תזמי קצת יותר. הייתי אומרת לך לנסות להיות משוחררת כשאת רואה משהו, הקפיאות הזו היא בעייתית, אבל אין לי ממש עצה טובה איך לגרום לקפיאות הזו להיעלם... חוץ מהמון המון המון ביטחון עצמי או יותר נכון המון המון המון ניסיון... ולהבין שהשד לא כזה מפחיד.... תזכרי - מי שמתביש - מתיבש.

להפך- אני לא קפואה

אני יותר מידי מראה! ספציפית בברכה לא עשיתי כלום כי זה היה לדקותיים אבל אני בדרך כלל צוחקת ודי ברור לכולם שאני מעוניינת, לפחות לאילו שמסתכלים מהצד

magenta73

New member
ואת יודעת את זה

כי אמרו לך שרואים שאת מעוניינת, או כי את חושבת שכולם יכולים לראות שאת מעוניינת?

בעיקר כי חברות אמרו לי

וכי אני בדרך כלל דובון איכפת לי שחיוך מרוח ללו על הפרצוף.... ונראה לי שזה מתעצם כשאני פוגשת מישהוא שמעניין. אגב האקס שלי פעם אמר לי משהוא, בדרכו חסרת הרגישות כרגיל- שגברים אוהבים סימנים ולא מדורות אש וזיקוקי דינור.. אז אני מניחהה שאני האחרונה. אבל לזכותי יאמר שאני ממש ממש משתדלת להרפות כשנראה לי שמישהוא לא מעוניין. אני לא אשלח סתם הודעות או שאתקשר "סתם " לקשקש כשנראה לי שמישהוא לא מעוניין. זה קשה כשמדובר בידיד של חברה כי אנחנו גם בערך ידידים, לא הכי קרובים כי אנחנו לא ממש לומדים יחד...

magenta73

New member
מה הבעיה בחיוכים?

תגידי לאקס שלך שישמור את ההגיגים שלו לעצמו, ושידחוף אותם ל... את יודעת איפה. אז הוא כזה, מי אמר שכולם כאלה? תלמדי לעולם לא להתייחס להכללות. אם כבר - אז אף אחד לא אוהב שרודפים אחריו ומציקים לו, כי זה פשוט מעיק. ואת כאמור לא עושה את זה. ובקשר לידיד של הידידה של הידיד של הידיד של הבן דוד שלו.... לפעמים, כשאנשים נמצאים בקירבה מסויימת, ויודעים שהם ימשיכו להיפגש, בהמשך, אז הם פוחדים להתחיל משהו, בגלל הפחד לתשובה שלילית, ואיפה הם יקברו את עצמם אחורי זה. אז במיקרה כזה אני מציעה באמת, ללכת על זה לאט, ואולי לנסות להגיע לכמה שיותר מצבים אינטימיים של אחד לאחד.

sagi26

New member
היי יעל תקראי

יעל אני מאמן בחדר כושר בטכניון:) תשמעי סטודנטים בטכניון הם די ביישנים לא כולם אבל רובם, אם שהלימודים קצת דפקו להם תמוח במיוחד בתקופת בחינות, אז מי כמוך יודעת את זה הרי את לומדת שמה, אז תתני להם מראש הנחות:) אם בטכניון את רוצה בחור ולך יש יותר ביטחון עצמי אז תזמי את הקשר, אם את רואה שהוא ביישן או לא עושה רושם שהוא מעניין אז תמשיכי הלאה, יש הרי 12,000 סטודנטים ככה שיש מספיק אופציות ואם את לא מתאמנת בחדר כושר את מעבר למוזמנת, תבואי בכייף אני מבטיח לך אני אישית יסדר לך מתאמנים בראש טוב שגיא

moi24

New member
הופה

אני מריחה משהו מתבשל... תזכרו שאני ראיתי את זה ראשונה!

שירס36

New member
2 הבחורים שמוצאים חן בעינייך...

לגביהם, אני חושבת שעשית מספיק.. הם קלטו, ואם הם בעניין הם יעשו משהו. זה נכון שאת צריכה לצאת עם מישהו שאת מאוד רוצה, אבל גם הוא צריך מאוד לרצות אותך. ואם ה 2 האלה לא יעשו כלום, אז הם כנראה לא מאוד רוצים אותך... אני דווקא מציעה לפתוח עוד אופצייה.. ההוא שחברה שלך מנסה להכיר לך. וחוץ מזה... סבלנות. לא תמיד צריך לעשות משהו. אולי תורם?

Barvazoom

New member
מצבך לא אומלל כלל...../images/Emo13.gif

יש לך חברה שמנסה להכיר לך ידידים וחברים של החבר. את מכירה בחורים במסיבות/ארוחות/בבריכה/הופעות בטכניון... שאני אמשיך?
אני חושבת שזה מעולה שאת מראה שאת רוצה כשאת פוגשת בחור שמענין אותך. תמשיכי כך ובסופו של יום תכירי מישהו שיחזיר לך באותה מטבע. מה עדיף? לראות מישהו שמוצא חן בעינייך ולא לעשות כלום? לשבת בצד? לא לחייך? תמשיכי להיות את, חייכנית ונחמדה כי הטבע מנצח! בהצלחה!

../images/Emo9.gif

תודה על נקודת הראייה החדשה... אבל קצת הרבה נמאס לי מהלבד. אחרי שנתיים אני די משוועת לקשר. ואולי אני סתם בררנית ללא תקנה

cheshire9

New member
העסק הזה עובד בצורה פרימיטיבית

ופשוטה ....... גבר שרוצה - יזום ויעשה. יש כמובן את האפשרות שהוא מתבייש. אבל אם הראית מספיק פעמים שאת מעונינת - ניסית ליזום - והוא לא הגיב - כנראה שלא רוצה.... יכול להיות תרגיל נחמד בשבילך לשאול אותו מה דעתו על ידידות שמתפתחת לקשר וכו'.... להכניס את זה בשיחה. מעניין מה יגיד. תעדכני אותנו.

למעלה