טוב, ישנתם מספיק - עכשיו תתפקדו

איף

New member
טוב, ישנתם מספיק - עכשיו תתפקדו../images/Emo3.gif

שם:
שיר השבוע (של מאיר):
שיר השבוע (לא של מאיר):
דברים טובים שקרו לכם בחודש האחרון:
דברים שאתם מחכים שיקרו החודש:
מגיעים להופעה של מאיר ואביתר באמפי וואהל?
שורה חופשית - כל מה שבא לכם להגיד, באיזה נושא שתרצו
:

TEENAGER1

New member
כן המפקדת!../images/Emo195.gif

שם: מיכל גיל: הממ, 18 תיכף עיר/אזור מגורים: כמעט ירושלים
שיר השבוע (של מאיר): שמע קולי שיר השבוע (לא של מאיר): ילד מזדקן/כוורת דברים טובים שקרו לכם בחודש האחרון: פעמיים אביתר ופעמיים יוני רכטר בחודש אחד, מי צריך יותר? וכל פעם התחושה הזו של להיות אחרי מבחן כלשהו, זה הכי כיף שיש דברים שאתם מחכים שיקרו החודש: שאלה מעניינת... יש לי יום הולדת אבל אני לא ממש מחכה לזה, אז לשבת סיום של הבי"ס (אז מה אם זה באותו יום
) ולשבת גיבוש של המקום שאני הולכת אליו שנה הבאה
מגיעים להופעה של מאיר ואביתר באמפי וואהל? כפי שאולי שמתם לב, ההופעה הזו לא הוזכרה בתשובה לשאלה הקודמת, כך ש.. בקיצור, כרגע נראה שלא. למרות שאני משתוקקת להיות שם ברמות שלא ייאמנו. שורה חופשית - כל מה שבא לכם להגיד, באיזה נושא שתרצו: יוני רכטר מלך

ms pizza

New member
../images/Emo140.gif

שם : יסכה גיל : 27.5 עיר : רחובות שיר השבוע (של מאיר ) : כשהיום עולה ( שמו אותו היום בעזריאלי בקולי קולות-ומאז הוא לא יוצא לי מהראש) שיר השבוע ( לא של מאיר ) - LOSING MY RELIGION ( ישן...) דברים טובים שקרו החודש : החברה הכי טובה שלי התארסה , הייתה שבת משפחה מורחבת מדהימה , ובן דוד שלי שלימדתי אותו לפסיכומטרי קיבל 718 .. דברים להחודש הקרוב : ה19 ביוני מסומן בענק אצלי ביומן ..וגם בערך עוד 200 מסיבות אירוסים ו250 חתונות....אה, ולסיים ביקורת מסויימת עד סוף החודש . מגיעים להופעה של מאיר ואביתר באמפי ? התשובה בשאלה הקודמת.. ואגב אני מצליחה לגרור איתי 4 אנשים שכבר גררתי בעבר להופעה של מאיר "שמע קולי"..הישג !
אני מקוו הלהצליח לצלם - אבל לא מבטיחה ( אני גרועה בדברים האלה..) שורה חופשית : השגתי אחל'ה מתכון לפשטידת פטריות (!!!)
חודש מצויין ( גם עברי!) וחג שמח !

איף

New member
../images/Emo171.gif

שם: יסמין גיל:עוד חודש אהיה בת 25. עיר/אזור מגורים: קרית אונו. שיר השבוע (של מאיר): אליה.
שיר השבוע (לא של מאיר): האמת? לאחרונה אני שומעת בעיקר את מאיר. אני לא מצליחה לחשוב על שיר שהוא לא שלו.
דברים טובים שקרו לכם בחודש האחרון: הופעה של מאיר בזאפה
, ההורים שלי היו בחו"ל במשך 12 יום
(כן, זה נחשב משהו טוב) והכי חשוב - חבר חדש.
דברים שאתם מחכים שיקרו החודש: הסמסטר האחרון של התואר שלי מגיע לסופו! זה נכון שיש מבחנים...אבל עדיין, זה הסוף!
מגיעים להופעה של מאיר ואביתר באמפי וואהל? בע"ה. שורה חופשית - כל מה שבא לכם להגיד, באיזה נושא שתרצו: אני ממש אוהבת את חג שבועות! זה חג טעים. אבל משמין.
חג שמח!!!!!!!!!!

למעלה