טוב, יש אישור מגאגא ש You&I הוא הקליפ הבא.

limors2

Active member
טוב, יש אישור מגאגא ש You&I הוא הקליפ הבא.

"The Music Video for "Yoü and I" will be my 1000th Tweet" ואם כבר פתחתי דיון על השיר- שמישהי יסביר לי בבקשה, מה הקטע עם נברסקה? כ"כ הרבה חזרות על המקום בשביל סתם חבר שהגיע משם?
או שזה מישהו מיוחד?

Nens333

New member
יאי!

איזו רמיזה לגבי מועד היציאה של הקליפ... עכשיו צריך לאסוף את כל הטוויטים שלה, לעשות את ממצוצע הזמן בין אחד לשני, ולשער מתי יהיה הטוויט ה-1000... יאללה, נסו את זה בבית! (לפני ההמשך אני מודיע מראש שידיעותיי בגאוגרפיה הן דלות מאוד, ושאני שונא את המקצוע הזה, אז סליחה על הבורות) קודם כל - איפה זה נברסקה? דבר שני - אני זוכר איזכור של המקום רק בשיר יו אנד איי... איפה עוד היא מזכירה אותו?

Crazy92

New member
נברסקה היא מדינה בארה"ב

וחבר שלה לשעבר,לוק,שגם יופיע בקליפ של הסינגל הזה הגיע משם. והשיר הזה כידוע נכתב עליו - והוא מנברסקה - אז היא מבדרת על נברסקה בוי,שזה בעצם הוא. אגב,לכל אלה שתהו - לשיר קוראים Yoü and I ולא YOU AND I (עם הנקודותיים האלה מעל הU) בגלל שלבחור קוראים LÜCK. רמיזה לשמו בקיצור.

Nens333

New member
תודה, מגניב!

אבל זה לא החבר הנוכחי (או שכבר לא נוכחי) שלה שגם הוא שר או משהו נכון?

Crazy92

New member
אז זהו שהיא דיי מכחישה

שהם ביחד. הם היו פעם ביחד,ואז הוא בגד בה והיא לקחה מאוד קשה וכמובן שלא חסכו ממנה בתקשורת האמריקאית ולא הכי ריחמו...אבל עכשיו,כנראה,הם שוב חזרו להיות בקשר,לפחות ידידים. וכן הוא זמר רוק,לא מוצלח במיוחד אגב. דיי רכב על ההצלחה שלה כדי להתפרסם בעצמו.

Nens333

New member
אבל כל הקטע עם השמועות על חתונה...?

נפרדו? בגד בה? לא שמעתי על זה... אני זוכר גם בצילום של אחת ההופעות שלו שהיא נכנסה פתאום עם רשת על הציצים וקפצה על הקהל... זה היה לפני כמה חודשים בודדים לא?

Crazy92

New member
אין לי מושג כי לא ראיתי צילום כזה

וכמו שאמרתי הם חזרו להיות בקשר בשנה האחרונה. אבל כן,הוא בגד בה ויצא דיי מניאק.

limors2

Active member
../images/Emo45.gifתודה, ומגניב!

האייפוד שלי לא קורא את הניקוד הזה, אז לשיר קוראים אצלי yo and I. יו יו יו.

Nens333

New member
טעות שירשור?

או שאת מודה לי על השאלה?
חח מצחיק הקטע עם השם... כאילו יו זה שם או משהו.

למעלה