טוב יש דבר אחד שאני לא מבינה

pain is MY love

New member
טוב יש דבר אחד שאני לא מבינה

גברים, השאלה הזאת מופנית אליכם. תנסו לענות לי מנקודת המבט שלכם ובכנות אמיתית. קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא מכלילה אני רק מסבירה תופעה שיצא לי להיתקל בה יותר מדיי פעמים בחיי ואני ממש לא מבינה אותה! בנים, למה אתם מתפשרים כל כך בקלות?!?!?! האם זיון זה הכל בשבילכם?! האם בדרך אליו כל האמצעים כשרים?! למה אתם מתפשרים על פחות מהטוב ביותר בשבילכם?! לא פעם ולא פעמיים יצא לי לשמוע מגברים משפטים כמו "אני לא כזה נמשך אליה אבל... נשכב בכל מקרה" "איך היא מעצבנת אותי!!! אבל... נשכב בכל מקרה" "היא כל כך סתומה!!! אבל... נשכב בכל מקרה" ואני לא מדברת על בחורים מכוערים שלא יכולים להשיג מישהי יותר טובה! יצא לי לדבר עם אחד מהבסיס שלי, הבחור הכי סקסי שיצא לי לפגוש! שרירן מדהים ואלוף הארץ בג'ודו. והוא אמר לי שהוא נפגש עם בחורה ממש סתומה שממש מעצבנת אותו. כששאלתי אותו למה הוא בכלל סובל אותה הוא אמר שגם ככה כל הבחורות כאלה מפגרות... יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות אבל עדיף כבר להתפשר על מה שיש... ואני לא קולטת את זה!!! ל-מ-ה אתם עושים את זה לעצמכם?! אוקיי, סקס זה חשוב, אבל עד כדי כך?!?!?!

נועם m

New member
מצד שני...

נתקלתי הרבה יותר מדי פעמים בתופעה בדיוק הפוכה: בנות שלא מוכנות להתפשר על כלום. הן מוכנות לצאת רק עם "האחד", ולשכב רק עם "האחד" וכמובן: להתחתן רק עם "האחד". ומי זה "האחד" הזה: בחור כליל השלמות, שיכיל את כל התכונות הטובות ביותר שיכולות להיות באדם בעיניהן, "מתאים" להן מכל בחינה אפשרית. מישהו שאיתו, הם יהוו סוג של ין ויאנג. בלי להבין שהין והיאנג נוצר אחרי כל כך הרבה שנים ביחד! (אם בכלל...) ואותן בחורות תשלולנה מישהו על סמך הפרטים הבסיסיים ביותר, כמו עיסוק, או תחביב, או מאפיין מסויים- רק כי זה לא יתאם בדיוק את האבטיפוס שהן יצרו במוחן. וזה לא תרחיש של ספר בנות שאפתני במיוחד. יש כל כך הרבה כאלה...

pain is MY love

New member
זה עוד הגיוני

למה להתפשר? ברור שבחורות תמיד יחפשו את "האחד" נכון, פה ושם מותר לא לחפש את השלמות.. אבל לפחות המצב הזה עדיף על התפשרות טוטאלית.

liontamer

New member
בחורה נורמלית בפורום?

או שאולי היא לא נורמלית, פשוט מתאימה למה שצריך להיות? שהיא לא נכנסת לתרבות הפקצית הבינלאומית שמיום ליום רק הולכת ומתגברת אצלינו בחברה? אני מסכים פה עם הבחורה הזו, לא חושב שקיימת האחת, אבל מצד שני גם לא אתפשר על שום דבר, ולכל אחד יש את התחומים שהוא כן מוכן להתפשר בהם ואת התחומים שהם בגדר אקסיומות בשבילו, לא מאמין בזילות שקיימת היום לגבי יחסי מין, מצד שני גם לא חושב שצריך להתייחס לזה כאל שיגור חללית לחלל... לאון זכרוני סנוב במסווה...

TheWhiteTigris

New member
אם אני אדבר בשמי בלבד:

אני מודע לעובדה שאגדות קיימות, כאמור, רק באגדות. אין דבר כזה "האביר על הסוס הלבן", כמו שאין את "נסיכת החלומות". יש ריאליות, יש את הקיום המציאותי בו אנו לומדים להכיר בכך שבנות, מה לעשות, הן בנות, ולא אלוהים, ואין ממש מה לשאוף. רבות מהן מעצבנות רצח. אחרות קרציתיות, אחרות עם כל מיני ליקויים אחרים. וככה זה בני אדם. ההיכרות שלנו עם המציאות היא זאת שגורמת לפשרה. כמובן שהשאיפה היא שהפשרה תהיה "עיסקת חבילה" כמה שיותר טובה במקרה של קשר רציני וארוך, אבל כאמור - זאת "עיסקת חבילה". כמו שבכבלים דוחפים לך ערוצים שאת לא רוצה לראות - כדי לקבל את הערוצים שאת כן רוצה. ומכיוון שבד"כ אין כוח להסביר את זה לבנות, שלא מסוגלות לקלות שאין דבר כזה שלמות - יש כאלה שמתרצים זאת בהקשר של מין. (ואם היא כוסית, אז חלק מעיסקת החבילה היא שנצטרך לסבול את העובדה שהיא קרציה או תכונה מעצבנת אחרת).

נועם m

New member
אני עם הטיגריס...

ואני לא מסכימה עם הקביעה ש"ברור שבחורות תמיד יחפשו את האחד". אני לא כזו. וזה לא מתוך מקום של פשרה, אלא כי, כמו שאומרים: "המציאות עולה על כל דימיון". אז אני יכולה לפנטז על משהו אחד, ובמציאות לפגוש בחור שונה לחלוטין וזה מה שיקסים אותי. יש כל כך הרבה שילובי תכונות באדם שיכולים "לעשות לנו את זה". כאלה שבכלל לא חשבתי עליהם. למה מלכתחילה לשים לעצמי גבולות? אני חושבת שיותר בריא "להתפשר מדי", מאשר להיות בררנית מדי. באופציה הראשונה לפחות את חיה במציאות יותר מבפנטזיה.

מיטללל

New member
כמה סימני קריאה :)

קודם כל - זה קשור למה שרוצים/צריכים/מחפשים בנקודת זמן מסוימת. אם מישהו מחפש רק זיון.. אז זה לא משנה אם הבחורה סתומה/גמגמנית/משעממת. כי הוא מחפש רק זיון. בדרך כלל, שבחור רוצה משהו מעבר לזיון, אז הוא מחפש וצריך יותר. למה אנשים מתפשרים ? קודם כל מתפשרים כי אפחד לא מושלם (ומה"מושלמים" שכן איכשהו שרדו, צריך הכי להיזהר
) השאלה מה את מגדירה כהתפשרות. מה הקריטירונים שלך... (אולי ההתפשרות של vהיא ההשתתקות של y.) בנוגע לבנים שתארת, שממשיכים קשר עם מישהי עקומה מעצבנת בלתי נסבלת... אז שוב, זה יכול להיגרם סתם כי בא להם גופה חמה.. ואז שיהיה להם בכיף (עייני פיסקה ראשונה) או שזה בגלל חוסר הערכה עצמית, חוסר רצון לבד......

מיטללל

New member
נו בסדר,

קודם כל, אם מישהו רוצה רק זיון - מותר לו. ואז, כל מה שהוא מחפש וצריך זו משיכה. (או מלאן אלכוהל) גם בחורות מחפשות רק זיונים לפעמים... ואז גם רמת איכות אופי הבחור לא רלוונטית. לא מבינה על מה הדיון - למה אנחנו כבני אדם רוצים לעיתים רק סקס חסר משמעות ? או למה אנחנו כבני אדם מתפשרים על מערכות יחסים עם אדם שאנחנו לא באמת רוצים? לסוגיה א' התשובה היא - ככה. / למה לא / שכל אחד יעשה מה שבז' שלו. לסוגיה ב' התשובה מורכבת יותר. * תדעו, שבקול רם, אני לעולם לא משתמשת במילה "להזדיין"

מיטללל

New member
כתבתי את זה בתגובה הקודמת

אבל, נעתיק ונרחיב: למה אנשים מתפשרים ? קודם כל מתפשרים כי אפחד לא מושלם (ומה"מושלמים" שכן איכשהו שרדו, צריך הכי להיזהר) - גם לא "האנשים שמתפשרים".. ועל כן מתוקף המציאות הם מבינים שהם לא ישיגו את המקבילה הישראלית של קלודיה שיפר. וגם "האנשים שעליהם מתפשרים"... השאלה מה את מגדירה כהתפשרות. מה הקריטירונים שלך... להתפשר על מישהי סתומה ? להתפשר על מישהו שאת פחות נמשכת אליו ? להתפשר על מישהי עם מצבי רוח ? להתפשר על מישהו עני ? השאלה היא אם מעבר להתפשרות, להבנה שאולי הוא לא נסיך ואין לו סוס או אפילו רכב אבל הוא גורם לחיוכים, מכין אחלה ארוחות בוקר טוב, ואפשר לדבר איתו בלי סוף. מתפשרים כי נסיכים ומלאכיות יש רק באגדות. מתפשרים כי המציאות בסוף לוקחת הכל. מתפשרים כי קריטריונים אפשר להכין שמדובר ברכב שרוצים לקנות, לא במישהו שהלב בוחר לאהוב. (נראה לי שנאי סוטה לחלוטין מהכיוון המקורי של מרינה... וסליחה) מתפשרים שמרגישים משהו... אבל, את שואלת למה אנשים מתפשרים שהם לא מרגישים משהו? לא יודעת. אפעם לא הייתי במקום הזה. אבל אני מניחה שזה נגרם תערובת של חוסר הערכה עצמית/רצון במקור סקס קבוע/חוסר רצון להיות לבד.

dush18

New member
בגדוללל.. אני חושבת שמרינה התכוונה

למה גברים ישכבו עם כל אחת לא משנה איזה מין יצור היא? ובכן, גברים מעצם היותם כאלה מחפשים הרבה פעמים רק זיון, ואפשר להגיד שאם כבר הם מוצאים מישהי שתיתן להם בקלות בלי יותר מדי להתאמץ אז הם ילכו על זה וימשיכו עם זה עד שירצו להתחיל קשר אמיתי ורציני. פשוט ככה, לא?

mass

New member
אני למשל

לא מתפשר, אולי זאת הסיבה שפעם אחרונה שיצאתי עם מישהי היה לפני יותר משנה. ואז נשאלת השאלה מה עדיף... להתפשר ולהכיר מלא, או לא להתפשר ולא להכיר אף אחת...

נועם m

New member
יש הבדל...

אני לא חושבת שצריך להיות נורא בררניים בלצאת לדייטים. צריך להיות בררניים במובן הבסיסי: אם האדם אידיוט/מסריח/מניאק וכדומה. אחרי הכל- כמה אנחנו כבר יודעים על האדם בשלב הזה? סקס לדעתי זה סיפור קצת שונה. נצא מנקודת הנחה שמישהו שמחפש סטוץ לא ירצה להכיר את הבחורה, ליצור אינטימיות וכדומה- לפחות שיהיה בררן באיך שהיא נראית! המוזר לי, ונראה לי שלזה מרינה מתכוונת, היא סיטואציה שבה מישהו ממש ינהל מערכת יחסים, עם מישהי שהוא לא עליה בתור בנאדם, רק כדי שיהיה לו סקס קבוע. זה כבר מוגזם בעיני. סטוץ חד פעמי- סבבה, אבל לא להחזיק מערכת יחסים לשם הסקס בלבד!

למעלה