טוב יש חוזה, מאיפה מתחילים ?

• פותח הנושא NYer
  • פורסם בתאריך

NYer

New member
טוב יש חוזה, מאיפה מתחילים ?

מצאתי עבודה בארה"ב, חברה אמריקאי בבעלות ישראלית, מיקום ספציפי לא ידוע ויתברר רק בהמשך בתום הכשרה של 3 חודשים. החברה דואגת לי לויזת עבודה. חברה שלי (פסיכולוגית) תצטרף אלי בהמשך אחי ההכשרה, השאלה האם היא תוכל לקבל אשרת עבודה ? מה צריך לעשות ומה הסיכוי שזה יקרה בזמן סביר ? האם היא תוכל לעסוק בפסיכולוגיה ?

NYer

New member
עוד שאלה חשובה

מה הנוהל של העברת חיות (חתולה) לארה"ב?

roy269

New member
לא

כחברה היא לא תוכל לקבל אשרת עבודה אפילו לא אשרת שהייה - יותר מתייר רגיל האשרה שלך לא מקנה לה מאומה כל עוד אינכם נשואים עיסוק בפסיכולוגיה, כמו בכל מקצוע רפואי מצריך מעבר בחינות של המדינה בה תהיו וקבלת רשיון לעסוק במקצוע.

NYer

New member
מה זה אומר אשרת שהייה ?

לכמה זמן מותר לתייר לשהות רצוף ? זה שהאשרה שלי לא מקנה לה כלום אני יודע, השאלה אם העובדה שאנו חיים יחד יכולה לסייע בקבלת אשרה כזאת או לפחות באשרת שהיה לאור התשובה שנתת..

roy269

New member
אשרת שהייה

בכניסתך לארה"ב אתה מקבל טופס I-94 המוצמד לדרכונך טופס זה הוא האישור לשהייתך החוקית בארה"ב ובו מופיע עד מתי אתה יכול לשהות בארה"ב. אם נכנסת על סמך ויזת עבודה כלשהי - בדר"כ התאריך בטופס יהיה בהתאם לפקיעת ויזת העבודה.. מי שנכנס על ויזת תייר, יכול לקבל מכסימום 6 חודשים, תלוי על איזה צד קם קצין ההגירה. הוא יכול להגביל את זה לחודש או אפילו לאסור כניסה אם הנכנס נראה לו חשוד או כאחד שמתכוון להשתקע בארה"ב למרות הצהרתו בכניסה שהוא בא לטייל בלבד. לגבי החברה, מגורים וחיים ביחד, אפילו ילדים משותפים אינם טופסים מבחינת רשויות ההגירה, חייבים להיות נשואים כחוק.

לא

היא תצטרך למצוא מעסיק (ספונסר) או מוסד אקדמי להירשם בו ללימודים שיסדר לה ויזה. ויזת תייר מאפשרת שהייה ללא עבודה של מקסימום 6 חודשים.

אדוינה

New member
היי

אולי תוכל לתת לנו כמה טיפים כיצד לחפש עבודה בח"ול מהארץ.(מהנדס אלקטרוניקה) תודה ובהצלחה

NYer

New member
אין לי טיפ מיוחד

מצאתי את העבודה דרך מודעה בעיתון, ראיונות מבחנים והריני בדרך להיות מעבר לים...

למעלה