טוב, יש לי רעיון לפרוייקט קטן

yonabarak

New member
טוב, יש לי רעיון לפרוייקט קטן

הרעיון הוא פשוט: אני מעלה צילום שמצאתי בפורום צילום. הצילום הוא בסיס לפירוש חופשי ע"י הציירים שביניכם. לא חייבים לקחת את הצילום כולו, אפשר לחתוך ממנו מלבן שנראה לכם שיוצר "פריים" עם קומפוזיציה טובה ומענינת (קומפוזיציה: סידור האלמנטים בפריים). המגבלה: אסור לבודד דמות מהרקע שלה. שומרים על כל האלמנטים שנמצאים ברקע בתוך הפריים שבחרתם. מותר לשנות את מין הדמות, רוחבה, הבגדים שלה. מותר להפוך את הבניין ברקע לספינת חלל. כדי שזה ייעשה כמו שצריך, תעלו את הציורים בשלבים, ונשפר כל שלב לפני שממשיכים לשלב הבא. השלבים: 1. עפרון 2. דיו 3. צביעה (מי שמתכנן על צבעי מים, עפרון או טכניקה חופשית אחרת יכול לדלג על שלב הדיו) כדי לעשות את זה מעניין, אני מוכן לחרוג ממנהגי ולהעלות גם את הגרסא שלי בסוף כל סיבוב. הולך? קדימה!

comicsgirl

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אין לי סורק!!!! אני לא יכולה להעלות!!! אבל אני ינסה לצייר ולהעלות בהזדמנות...

comicsgirl

New member
וואלה בוכַריץ! אחלה רעיון!

את תיהי מוכנה לסרוק לי? (שימי
לפתח מתחת ל-כ´ בנושא
)

comicsgirl

New member
ושיעורים בבקיאות כבר עשית?!

רעות (ללא שם משפחה, סליחה-חסוי.), חשבתי על משהו. אולי תעלי ציורים שלך לפורום?!

comicsgirl

New member
שטויות? איזה?

עזוב, אני באמת מצטערת פשוט אני ורעות קצת משוגעות כשאנחנו ביחד...

*GormE*

New member
אני מצטרפת

אין לכן מושג כמה זה מתיש ואת שואלת המון שאלות שנשאלו בעבר ואין דבר שיותר מרגיז אותי מאשר שאלות כלליות או שאלות לא מדוייקות דיו אני מרסנת את עצמי מאוד, כמו שאת רואה בהרצאות אני עלולה לקטול מי ששואל שאלות שלא לרוחי

*GormE*

New member
אוף

לא יכלו לצלם במקום מגניב?? למה בשיעור סלסה מעפן! אני רוצה תמונות ממסיבות אמיתיות, שם באמת נהנים לרקוד ולא מנסים להראות כמו שוק בשר מי שהולך לרקוד באמת לא מתלבש ככה אני אנסה כמיטב יכלתי מקווה שאספיק היום.. תכננתי להמשיך איזה קומיקס שאני עושה

*GormE*

New member
בשביל להקפיץ הודעה

צריך לרשום בה תוכן של מינימום תוים אני לא יודעת מה המספר המדוייק אבל מה שרשמתי זה מספיק אין בעד מה!!

למעלה