טוב יש לי שאלה

ענבר1

New member
טוב יש לי שאלה ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

מדי פעם כששואלים אותי ענבר מה את עושה....אז אני עונה "אני צופה בזינה" או ביום שלישי שעבר שאלו אותי "ענבר לאן את הולכת" אז אמרתי "לכנס של זינה" אז תמיד אומרים לי "מה את רואה את הסדרה המטומט... הזאת היא לילדים בני 5 יש שם רק מכות ושטויות או שמתפקעים מצחוק ולא מבינים מה מעניין בתוכנית ושוב צוחקים ואז אני שואלת "X ראית\ה פעם פרק?" אז אומרים לי "לא" אז אני אומרת "אז מה את\ה רוצים ממני????" מסקרן אותי לדעת האם דו שיח מרתק כזה קרה לכם פעם? שאנשים לא הבינו מה אתם מוצאים בסדרה ? ויש כאן אנשים שעמוק בשנות ה20 שלהם אז מסקרן אותי האם פעם קרה להם משהו דומה?

Celaeno

New member
כן, יותר מפעם אחת.

גם אם אנשים ראו פעם פרק הם חושבים שזו סדרה דבילית. למען האמת והצדק, לפני שהתחלתי לצפות בסדרה באופן קבוע גם אני חשבתי שהיא דבילית. זו סדרה שהרבה מההנאה ממנה באה מהכרות קודמת איתה. בכל אופן, מה שקורה עם האנשים סביבי זה שתמיד אני בסוף משכנעת אותם לראות כמה פרקים, ויש לי אפילו 2 חברות שכתבו מאמרים או עבודות לאוניברסיטה על הסדרה. ואם מישהו בכל זאת מתעקש להמשיך לזלזל בי או בסדרה, ההפסד כולו שלו.

shiri_b

New member
כן זה קרה לי המון!

בהתחלה זה קרה לי עם חברה שלי שלא הבינה מה אני רוצה מהסידרה אז הושבתי אותה והראתי לה את הפרקים המצחיקים של הסדרה כי היא אוהבת בעיקר קומדיות ומאז היא גם די אוהבת את הסידרה וזה קרה לי עוד המון פעמין אבל לא אכפת לי כי אני מנסה פעם אחת לשכנע אותם והם הם לא רוצים אז שלא ירצו...

למעלה