טוב, יש לי שאלה

טוב, יש לי שאלה

אני מתקיימת כרגע מהבטחת הכנסה + עבודות מזדמנות, ובספטמבר פותחת עסק משלי. עדיין אין לי מושג איך ילך וזה קצת נסיוני. השאלה: איך אפשר להמשיך לקבל הבטחת הכנסה בתקופה הראשונה בה בטח לא ארויח כלום, אם אני פותחת תיק עצמאי במע"מ, ביטוח לאומי וכל השאר??. פשוט לא לפתוח?? או שמתחשבים??

העקשנית

New member
קודם כל שיהיה בהצלחה-באיזה תחום?|כן

נדמה לי שכל עוד אין לך הכנסות ברורות- ואין לך גם על מה לדווח, את זכאית להמשיך לקבל הבאחת הכנסה, וגם לעבוד כשכירה ולהרוויח עד משהו כמו +1000 ש"ח קצת יותר. אז סביר להניח שלא מיד תרוויחי, אלא אם את בטוחה שכן, ואז- הם יוכלו לקזז לך מהבטחת ההכנסה. לדעתי את יכולה לשאול בעילום שם יועץ של מס הכנסה. יש ארגון נדמה לי מט"י, לטיפוח עסקים לנשים חדהוריות, שהצליח להגיע להסכם עם ביטוח לאומי שכאשר אשה חדהורית, פותחת עסק היא ממשיכה לקבל לפחות שנתיים הבטחת הכנסה מלאה, עד שהעסק מתייצב ותופס תאוצה. שווה בדיקה.

ה"תיק" הכי חשוב

לפתוח בשלב ראשון זה מע"מ (זה אני יודעת מהבירורים שני עשיתי. השאר יכולים לחכות. וגם שם את מצהירה (כי צריך ) על רווחים צפויים מינימום שבמינימום (עוסק זעיר און משו כזה , לא בטוחה) שזה עד סביבות 50 א´ ש"ח לשנה. והבטחת הכנסה , כשמה היא , הבטחת הכנסה , כשאת מוכיחה להם , אם הם דורשים שרמת ההכנסות שלך נמוכה , הם משלימים את הנדרש עד למינימום (שנקבע על ידם ) בלאו הכי הם משלמים את המינימום , לא? כך שגם מי שמרוויח סכומים נמוכים זכאי להשלמה הזו , לפי הקריטריונים שהם קובעים. אז בהצלחה ! ושנמע רק טוב , על עסק משגשג.
.

למעלה