טוב יש פה מישהו מקן בורכוב?

טוב יש פה מישהו מקן בורכוב?

כאילו, נראה לי שיש לי חנוכיה שלכם אצלי בקן :S זה הולך ככה שנה שעברה בטיול חנוכה, מישהו(כנראה הבורכוביסטים) הביאו חנוכיה גדולה(בלי שמש, אגב) לטיול חנוכה. הם שמו אותה באוטובוס, ואופס-שכחו אותה שם. אני מטוב ליבי לקחתי אותה אליי והתכוונתי לתת לקומונרים שיחזירו באחד מימי המחוז. כמובן שזה נשכח, וזה עוד לא הוחזר. יש מי שידרוש את זה חזרה?

izma

New member
רגע רגע רגע

יש קבוצת שרגא בבורכוב?!?! מעתיקנים ...

izma

New member
הייתי אומרת

שהרצליה זה לא חור אבל צריך להתמודד עם העובדות .. בכל אופן קבוצת שרגא מקן יבנה היא הקבוצה הכי טובה:}

וווהוו...

בוא לא ניסחף :). ויש אפילו סיפור מאחורי השם, ככה שזה בכלל מיוחד
. בוא נסגור על זה שזה אחלה שם! (בטח יחסית לשמות בורכוביסטיים-בנאליים-משעממים וגרועים..)

אחלה שם זה נהדר

אבל רק קבוצה אחת מגניבה טובה ושווה אבל אני שמח שיהיו לנו ממשיכים

פחח בזק..

טוב שזה לא כמו ברק, וסופה, ושכל השמות בבורכוב נשמעים כאילו אותו בנאדם מעפן המציא אותם! אמנם אלה אחלה קבוצות, אבל השמות.. איי איי.. אכזבה! כ"כ התנוונתם שאתם לא מסוגלים לזהות שם איכותי כמו שרגא!

liadglanz

New member
בולשיט! שרגא של הרצליה קיימים מ98!

שרגא של קן הרצליה קיימים מ1998 הרבה לפני ששרגא של יבנה נולדו בערך.. :)

לא.....

הם לא .... שירי אמרה שהם היו שתי קבוצות שהתאחדו... חוץ מזה שהן קבוצת בנות מעפנות ואנחנו לא..

MaLi B

New member
שרגא מהרצליה

הוקומו בכיתה ז'. זלמן מכיתה ה' ואז לפני שנה הם התאחדו

בוא נתחיל בזה ששרגא זאת שכבה שעכשיו בצבא...

והקבוצה מהשכבה שלנו מהרצליה שאוחדה עם זלמן זאת שלאגר ולא שרגא(ואם אני טועה אז מישהו מהרצליה כבר יתקן אותי D;).

liadglanz

New member
קצת סדר...

אין קשר בין שרגא לזלמן!.. שרגא קיימות מ98 הן עכשיו בצבא...(שכבת תל חי..) ועכשיו הי"ב של הקן (קבוצת עליקמא) היא קבוצה שאוחדה לפני שנה וכמה חודשים הקבוצות שאוחדו היו זלמן ושלאגר...

למעלה