טוב, יש תאריך !

סנאגל

New member
טוב, יש תאריך !

חזרתי אליכם לעוד מספר שאלות (שקרוב לוודאי יגברו עד תאריך היציאה). אז נוסעים ב21 ליולי בעזרת השם... הארכנו ל3 שבועות כדי שנטעם קצת מנפאל.. אז מה מומלץ ? להגיע לבנגקוק ואז לנפאל או ישר לנפאל? ובנפאל, מה הייתם מסכמים לשבוע? מקומות ספציפיים כדי שתוך שבוע נוכל להיות בהם? לגבי הזריקות, אני אתקשר למרפאה כדי לדעת בדיוק.. זהו לעת עתה... שיהיה לכולנו חג שמח ואחלה סופ"ש... ותודה מראש על העזרה..

סנאגל

New member
קדחת הדנגי....איכס

אז מה? זה אומר שעכשיו צריך גם לקחת זריקה נגד זה ? רציתי לדעת אם המרפאות למטיילים למזרח יודעות על הנתונים האלו ומתעדכנות בהתאם? או שצריך לבקש ? ולגבי נפאל... אנחנו לא יודעים לאן ניסע... יש איזה מאמר או כתבה על מקומות להיות בהם בנפאל ? שיהיה לכולנו אחלה שבוע !! ותודה.

יש המון דברים בנאפל...

השאלה הי אלכמה זמן אתה נוסע ומה קורה עם המצב עכשיו אני הבנתי שהוא לא כל כך טוב הודו מרכזת כוחות צבא ומוכנה לפתוח בקרב עם פקיסטן כך שאתה צריך לברר במשרד החוץ.. בקשר לחיסונים את זה כדאי שתברר במשרד הבריאות הם יתנו לך תשובות ודאיות (אני לא רוצה סתם להטעות אותך) יש לך את הטראקים יש לך את הראפטינג את קטמנדו את פוקרה ועוד המון מקומות מדהימים !!! כאן יש לך קצת טיפים לטראק כמו כן צרפתי לך מידע שנלקח מהרשת על נאפל... ברי

סנאגל

New member
שלושה שבועות של שיכרון חושים....

ובכל אופן... אנחנו נוסעים לשלושה שבועות, שמתוכם שבוע בנפאל והשאר בתאילנד. יציאה בסוף יולי. דרך אגב, עם מה עדיף להתחיל??? אל על טסה לנפאל? או עדיף לסיים אם תאילנד ואז נפאל? אני אתקשר היום לשאול איזה חיסונים צריך.. תודה על הטיפים, הדפסתי והם מ ע ו ל י ם !!! יום טוב ! ליאור

ממממ....שבוע בנאפל זה לא הרבה בכלל

זה לא משאיר לכם הרבה בכלל שזה אומר ישר להתארגן לקחת טראק קצר ואז לטוס לתאינלד... הייתי ממליץ לכם לא לטראק בכלל אלא פשוט לטייל בקטמנדו ואולי גם פוקרה (יש הרבה מה לראות) איזור הדורבה סקוור, נגרקוט, צי´טואן(הגו´נגל) ועוד הרבה אחרים... לפי דעתי כדאי להתחיל בנאפל ואז בפאנן בכיף לטוס לתאילנד ולקנח לפני החזרה הביתה באיים... לא כל כך נראה לי שיש טיסה של אל על לנאפל או שיש בכלל טיסה ישירה מהארץ לשם תבררו בסוכנות הנסיעות... ברי

סנאגל

New member
גם אני חשבתי כך...רק ש...

אין לנו מספיק זמן... אז ירדנו מטראק, כי לא נספיק לראות דברים אחרים.. דרך אגב, המקומות שאמרת הם במקום בטוח ? הכוונה לא באיזורים ה"לא מומלצים" של משרד החוץ ? אז מגיעים לבנגקוק ולוקחים טיסה לנפאל? גם רעיון, כך שנחזור לתאילנד ולגרנד פינאלה נהיה בחופים.. תודה !

למעלה