לא, אני אתייחס...
ואת צודקת פשוט לא היה לי כוח להתחיל לכתוב את הכל אתמול יש לי יותר מדי מתח במעט מדי זמן לעכל אותו גם הגיוס הקרוב (עוד 17) ימים, שנוחת עליי 8 ימים אחרי המועד ב' במתמטיקה, ושבועיים אחרי המסיבת סיום, בלי לתת לי הזדמנות בכלל לעכל שסיימתי, שזהו - נגמר, סיימתי תקופה של 12 שנה, ומכאן יתחילו ניתוקים. אני לא אחת שמתמודדת טוב עם פרידות, ואני צריכה זמן לעכל כאלה דברים. ואין לי זמן, אני ישר נזרקת למסגרת אחרת, הרבה הרבה יותר נוקשה וגם המסיבת סיום הזאת, שמתישה אותי פיזית ונפשית, עם כל אלפי החזרות והכנות התפאורה. וכבר מאוחר מדי לצאת, והאמת היא שאני לא ממש רוצה לצאת, כי אני יודעת שאח"כ אני אתחרט על זה. זו הנגיעה האחרונה שלי במשהו שקשור לבי"ס, אני יודעת שאח"כ אני אתגעגע לזה, אבל בינתיים זה קשה ומתיש והמעבר-דירה הזה הלחיץ את כל הבית שלי סתם. אמא שלי נוטה לנפח דברים ולהפוך כל דבר למלחיץ, אז היא לחוצה ורבה עם כל העולם ואחותו, ואמנם אני לא לחוצה מזה, אבל אני קולטת את כל המתחים שיש וזה משפיע גם עליי, וזה קשה לי. ורבתי אתמול עם ההורים שלי, הם טוענים שאינ אגואיסטית ולא עוזרת ולא תורמת, אז אמרתי שזה נכון, אבל אין לי זמן ואין להם מושג מה עובר עליי, אז הם אמרו לי שאני גם לא משתפת אותם בכלום, ולכן אני עוד יותר פוגעת. ואני לא חושבת שאינ לא משתפת אותם בכלום. אוקיי, את החברות שלי אני משתפת יותר, אני לא כ"כ פתוחה עם ההורים שלי.. אבל כשהם שואלים אני עונה, ולפעמים אינ מספרת לבד. אבא שלי טוען שלא, ושאני פוגעת, ואני לא מסכימה אבל זה בכל זאת קשה לי. ולא משנה מה אינ אומרת, וכמה אינ מנסה לדבר איתם על זה שקשה לי עכשיו, זה לא עוזר, כי איכשהו הם יטו את זה ככה שאני אשמה שאני לא מספרת שקשה לי, או שאני לא עוזרת אפילו טיפה (זה לא ממש נכון, אבל שיהיה), או לא משנה - הם יסטו מהנושא ואני אצא רעה. ולא, שיחה לא תעזור איתם, כבר אמרתי להם את כל זה זה פשוט יותר מדי דברים, אני רק רוצה לבלות כמה שיותר לפני הגיוס, אני מרגישה שאין לי זמן ואני רוצה לנצל את המעט שיש לי... אז אתמול היה לי יום קשה ומתיש ומלא בריבים, ובסופו כבר לא היה לי כוח לכלום, בטח שלא לכתוב את כל זה הנה, גללתי בפנייך את כל הבעיות, מקווה שזה לא לקוני מדי