טוב.. כבר הגזמתם.

MERD!

New member
טוב.. כבר הגזמתם.

עכשיו כל מי שרוצה שם סימן של פורום מומחה בפורום שלו.??? איך בדיוק את מומחית למוסיקה שחורה? עשית על זה דוקטורט ולמדת את כל הזמרים והשירים והלהקות והז`אנרים וההיסטוריה הכללית שהייתה קיימת? או סתם השתעממת כי קיבלת דיסק של בוב מארלי או 2PAC מחבר והחלטת וואו איזה יפה זה ולפתוח פורום מומחה בתפוז?

black_heaven

New member
דווקא נראה לי שלהיפך

לך יש דוקטורט במוזיקה שחורה? לתפוז היתה סיבה לבחור בה , אחרת הם היו בוחרים במישהו אחר. אז באמת... הדלת תמיד פתוחה.... ולמה הגישה המעצבנת הזו???? מי אתה שתרד על ליאת או על כל אחד אחר??? 90% מהאנשים שנמצאים פה מבינים במוזיקה שחורה ונהנים ממנה. אז באמת, מה הבעיה שלך??????

MERD!

New member
אין לי בעיה עם זה.

ואני לא אמרתי שאני מבין יותר, אבל זה כבר ב10 פורומים פה כבר, כל פורום תוקע תסימן הזה ליד השם. זה שיש פה אנשים מבינים במוזיקה שחורה, נהנים ממנה, ושומעים הרבה לא עושה אותם מומחים.(וגם ?ליאת? לא עושה אותה מומחית.) אין לי בעיה עם הפורום הזה האמת אני אוהב את המוזיקה, אבל אני לא רואה סיבה לקרוא לה מוזיקה שחורה אבל לא משנה זה עכשיו. אבל איך זה יכול להיות פורום מומחה??? תן לי סיבה אחת לרשום את הפורום הזה ככה. ורק שתדע רואה את הסימן הזה למעלה? רוצה לשנות את העולם? תפוז לא בדיוק בוחר הם כבר נותנים לכל מי שרוצה לפתוח פורום. אתה פשוט מסמן בV אם זה פורום מומחה או לא. אני יכול לפתוח פורום על איך לעשות ראסטות בביצים ולסמן את זה בתור פורום מומחה אם אני רוצה.

D.O.D

New member
בואנה אחי, אם אתה פותח פורום כזה...

אני כותב קבוע אצלך אני חולה על ראסטות חבר שלי עשה בזקן צמות כאלה אני יביא לא כתגובה ראסטות בביצים מגניב... לא חשבתי על זה ולמי שחושב שאני צוחק... אני ממש לא! זה גימיק בן זונה חברה אחת מספרת לחברה השניה שיש להוא מהצד השני ברחוב ראסטות בביצים ואז היא רוצה לראות אז היא יורדת... או שוכבת איתך מגניב אחי זה גם לא בעיה לא לחפוף את הביצים חודש, זה פשוט (-:

MERD!

New member
אני יודע..

גם אני מת על זה.. הייתי רציני היה לי כאלה :)

תותי-בת

New member
חומץ תפוחים שלי... בוא אני אתייחס רק לחלק השני של מה שכתבת כי ממש אבל ממש אין לי סבלנות להיכנס לויכוחים איתך על העניין במיוחד כשזה ממש לא נושא הפורום... הסיבה היחידה שנותנים לך אפשרות לפתוח פורום משלך היא לפתוח קהילה נוספת בתפוז, להגדיל את מספר האנשים שיתאספו כדי לנהל שיחות על תחומי עיניין משותפים, אז אם לא נאה לך שתפוז נותנים אפשרות שווה לכל אדם, אתה מוזמן לכתוב להנהלת תפוז שאתה מגיע אליהם דרך הדף הראשי של הפורומים, מקווה שעזריתי, ליאת.

תותי-בת

New member
תשובה לכל מי שרוצה?.. לא לא נותנים משקף לכל מי שרוצה, אלא אם כן הוא מבקש ממש אבל ממש יפה... וזה שאתה גם רוצה ורואה שאני עם משקף ואתה מקנא ואוכל את הלב... זה רואים לפי ההודעות שלך... יפגע רק בך, אז יאללה ילד, אל תבלבל לי בביציות!

MERD!

New member
כן.. בדיוק.

אני מת מקנאות, אחרי שראיתי את המשקפיים האלה בפעם הראשונה ידעתי שאני חייב להשיג אותם, החיים שלי מעולם לא היו שלמים יותר, זה הרקע שלי, הדפסתי את זה ועשיתי את זה הנושא בחדר שלי, ואני ישיג את זה.. אולי לא עכשיו אבל בעתיד כן. זה יהיה שלי!!!. חוץ מזה אני ממש ממש לא שם זין על הביציות שלך, ואני ממש לא מקנא. רגע אמרת.. שזה בגלל שזה לא הנושא של הפורום, אז בבקשה. מה עושה אותך מומחית בנושא? העניין הזה כבר ממש נהיה מטומטמם. ואם הייתי רוצה תסמכי עליי הייתי מקבל את המשקפיים הטמבלים האלה.

תותי-בת

New member
תגובה בהתחלה עניתי בצחוק למה שכתבת... אבל עכשיו אתה מתבטא בשפה ממש לא ראויה לפורום שלי, אז לא מחקתי לך את ההודעה כי רציתי שישימו לב באיזו שפה אתה מנהל פה דיון... ותאמין לי חומץ, שגם אם היית מתחנן לא היו נותנים לך לפתוח את הפורום הזה, כי אני כבר מנהלת אותו, ואם לא נאה לך אתה מוזמן לעזוב, ליאת.

MERD!

New member
חחח

חחח איזה שפה.. אמרתי זין..את אמרת ביציות, איפה ההבדל?. ואיזה פורום? על הראסטות בביצים שלי? בטח שיתנו. ואני מנסה גם צמות. או שדיברת על מוזיקה שחורה.. למה שאני ירצה לנהל את הפורום? זה עבודה אני עצלן. אבל אני עדיין לא מבין מה הסיבה שזה פורום מומחה!! כל כך קשה לענות?!

Maly

New member
למה אני לא רואה תמשקף???

או שאני עד כדי כך עיוורת (ואני לא,עד כדי כך...) או שאני לא מחפשת במקום הנכון...

Maly

New member
גש גש...

אני לא טיפשה...לי יש ממוצע שנתי של 83 (ואני לא חס ושלום בכיתת מבר) וחוץ מזה לא יכול להיות שלירן יראה את זה ואני לא מאותה סיבה...הוא במבר ...אני לא

MERD!

New member
כן...

רק צחקתי..:) לא משנה המשקפיים האלה הם ליד השם של הפורום ברשימת פורומים........ ולא כולם מטומטמים במבר.... יש לי חברים שם אל תעליבי.

D.O.D

New member
OK, אם כבר מב``ר אז ככה:

רוצים לצחוק על מברניקים אז אני יביא לכם כמה עובדות על כיתת המבר שאני לומד בא! קודם כל, 90 אחוז מהכיתה שלי הם נקבות נשים בנות תקראו לזה איך שאתם רוצים סימן שבנות יותר מפגרות מבנים דבר שני, מב``ר יוצא עם תעודת בגרות בדיוק כמו עיוני רגיל ולדעתך, אני עושה 5 יחידות מנהל (שמתוכם עברתי 3 יחידות בהצלחה כבר) מה שעיוני מוגבר (מתוגבר) לא עושים אז... הס!

Maly

New member
אבל אתה לא לומד.....

לפחות לא למדת ללשון... וחוץ מזה.....אתה אמרת שאתה לא היית צריך להיות שם עם לא היית זורק על מןרה כיסא... (מורות לא אוהבות שזורקים עליהם כיסאות....הן מכשילות על זה)... עדי שמחריכים אותה ללמוד לבגרות בלשון מהיום אפילו שיש יותר משבוע רק בגלל שהיא קיבלה 70....(שלפי דעתי זה לא רע בכלל) וגם מחריכים אותי ללמוד ערבית....:( *חופששששששששששששששששששששש* והמסיבה הבאה בג`י מתי?

D.O.D

New member
ללשון לא הייתי צריך ללמוד

יש כאלה (כמוני) שמסתפקים ב64 ציון סופי בבגרות בלי להתאמץ הרבה...

MERD!

New member
מממ

אז.......? לא הבנתי את הקטע עם ה5 יחידות מנהל, גם אני עושה את זה וגם אני עברתי 3 יחידות.. מה הנקודה?

למעלה