טוב כבר לא יכולתי להתאפק

טוב כבר לא יכולתי להתאפק

אני נשואה כבר הרבה שנים, ומשום מה אני מחוברת אליכן בפורום כבר חודש כמעט...
אני מקנאה בכל ה"טררם" הזה של כל העיצובים והשמלות החדשות שיותר ויותר מחמיאות לבנות כאן. ואני משווה את כל ההווה הזה לתקופה שלי וזה ממש עושה לי חשק להינשא שוב (אבל כמו שבעלי אומר: "לא מספיק עשיתי טעות פעם אחת, אז עוד לחזור עליה??".....
אז לא נשאר לי אלא רק לחלום על החתונה שתהיה לי כשהוא יסכים. אני התחתנתי בגן אירועים עם בריכה עוד לפני לפני שזה היה מקובל כל כך, הייתי בשימלה "טבעית/כפרית" כזו (חשבתי שהיא שיא היופי- אבל בדיעבד היא ממש מכוערת ולא מחמיאה. את הדי ג´י ששכרנו, טימטמנו עם השירים שאנחנו אוהבים, מה שלא כל כך טעם את טעמם של האורחים (טוב כמה אפשר לקפץ עם השיר nice day to white wedding...?? - ועוד זה היה בסדר לעומת כל הבוב דילן והלד זפלין שהצליחו להניע רק את החברים הממש קרובים שלנו) ועד היום, המילים של אמא שלי - מה לא יהיה אף אריק איינשטיין אחד?? לא. לא היה. והצלמים המטופשים שחשבתי שאם הם צלמים אז יש להם "את זה" ויצא שאפילו אלבום חתונה אין לי..
אבל האוכל.. אח האוכל... פה לפחות ההתעקשות שלי עם ההורים לא צלחה לי, והם אלו שקבעו בסופו של דבר מה יוגש על השולחנות, (אני מצידי ניסיתי לחסוך, וחשבתי שגם בורקס וחצי עוף לא יאפילו על ה"מסיבת נישואין שלי") אבל ההתעקשות של ההורים גרמה לכך שהיו מוצבים "מנגלים" לכל אורכה של הבריכה עם אנשים שלבושים כמו "קאובויים" או ארגנטינאים מנוסים שהפכו בשר ודגים לחגיגה לחיך ולעניים. בקיצור, אני שמחה על כל בחורה שנמצאת פה בפורום, על הבגרות, על האושר האישי וההתלבטויות שמלוות את כולן אחת אחת. נו.. כבר אמרתי שאני מקנאה בכן. ואתי- המנהלת של הפורום - אין לי מושג מי את (לבד מהעובדה שאת מאפרת... כבר אמרתי שאני קוראת וקראתי כבר הכל?) אבל את נשמה טובה, את אישה מקסימה שאין לי מושג מאין את שואבת את כוחך, אבל את מעניקה פה כל כך הרבה לבנות שאצלי (ואני לא!! אני לא בנאדם נמרח!!!! (רק זה חסר שיחשבו עלי את זה.. יאק...) זה ממש מעורר קינאה ושימחה ואפילו חיוך ענק... תהיו שמחות בנות (נו, ולכו תדעו אולי האהוב שלי יסכים להינשא לי בפעם השניה) ואז, אז אני אעשה הכל כדי להיראות כמו מלכה, עם כל ה"זהבים" והשימלה המנופחת ואז אני אנג´ס לכן כל כך הרבה. איכס לעצמי אם אני אשמע דביקה אחרי שההודעה תהיה בפורום. אבל יאללה, מוזה יומית - קחו לכן גם חיבוק

אתי@

New member
לנשואה... ../images/Emo13.gif

מה זה חשוב שבחתונה היו שירים כאלה או אחרים? או שהיתה או לא היתה בריכה? והשמלה - אז מה אם היא לא היתה יפה? כל הדברים האלה חשובים לפני החתונה... כי אז אנחנו רוצים שהכל יהיה מושלם. אבל האם המטרה היא החתונה, או הנישואין
בסופו של דבר מה שחשוב זה החיים עצמם, האושר שלכם, חיי הנישואין שלכם... לכן הכי חשוב זה שתשאלי את עצמך אם טוב לך, אם את אוהבת את בעלך ואם אתם מאושרים ביחד... כל השאר נמצא בשוליים
אתי@

*שיר

New member
קודם כל רציתי לומר שחיממת לי את

הלב עם המחמאות שלך. מעבר לכך, אני חושבת שאין לך מה לקנא בנו. כל אחד והחתונה שהיתה נכונה לזמנו. הדברים משתנים היום כלכך מהר, שאני בטוחה שבעוד 10 שנים, החתונות שלנו ייראו מיושנות ומוזרות ונקנא בבחורות הצעירות שיתחתנו אז..

נו, זו לא סיבה מספיק טובה

להינשא שוב??? מעניין למה זה לא כל כך "רגיל" ולמה לחכות עד לחגיגות הכסף/זהב כשכולי אדדה בקושי (ובטח בלי עקבים...) כדי לחגוג את הערב שנית.

שמופית

New member
אני חושבת,

שהסיבה העיקרית שבגללה אנשים לא חוזרים שוב על החתונה, היא בגלל שהאירוע מאוד יקר, ובינינו, ברגע שמתחילים את החיים ומגיעים הילדים והמשכנתא, למי יש 80000 ש"ח או יותר להוציא על חתונה
אבל לדעתי, אם התברכת ויש לך את הסכום להוציא על אולם, קייטרינג, דיג´יי, צלם, שמלה וכו´ - לכי על זה
ולו רק בגלל שזה יעשה לך כיף...

hilalioz

New member
צודקת!!!

אני מסכימה איתך למרות שלפעמים גם שאין את הכסף רוצים את החתונה המושלמת

זה בכלל לא הקטע של הכסף ../images/Emo66.gif

מה גם שאני שילמתי בערך עשירית ממה שאתן מתארות פה. זו סתם ההרגשה שילבישו אותי, יאפרו אותי, וכולם יהיו סביבנו ונהיה הכוכבים של הערב. עוד ערב.. (אז פחדתי מההרגשה המלכותית וברחתי ממנה ועכשיו בא לי להיות כזאת.

יש לי בשבילך מענה.....

זה אולי ישמע לך קצת מוזר. מעבר לעובדה שהעיסוק ביופי הוא מקור פרנסתי ההתעסקות סביב היופי היא בעוכרי. לכן, אין לי בעיה ללבוש שמלה יפה ו"מפוצצת" גם כשאני לא מתחתנת, אין לי בעיה לעשות תסרוקת מפעם לפעם כשיש מסיבה או חתונה של מישהו ואתת נדרשת ללבוש שמלת ערב. אין לי בעיה לעשות את כל ה"הכנות" שעושים עבור הכלה ביום חתונתה. חוץ מהעובדה שאינני באופן רשמי "מלכת הערב", במשך הזמן יצרתי מצב שבכל אירוע חברתי אליו אני מגיעה אני מוצאת את עצמי תחת עים הפקוחה של המבקרים. חלק ממש מסתכלים ואומרים לי בפנים ללא כל בושה "באמת חיכינו לראות איך תגיעי הערב"..ללא שום קשר על מה שחושבים עלי מאחורי גבי, ההכנות סביב עצמך, ההתעסקות הזאת סביב היופי גורמים לך לצאת יפה וקורנת והרי אמר מי שאמר שאלוהים אוהב את מי שאוהב את עצמו. כך שאפשר להשקיע ולהיראות נפלא גם לא ביום חתונה. יאללה. הגיע הזמן להחליט שמהיום והלאה את בחגיגה מתמשכת ודופקת LOOK חדש לכל חגיגה. והקנאים? שישארו בחיים ויתפוצצו...... ותהיי יפה ותשתקי.
ותודה על המחמאות.

הילית*

New member
איזו מקסימה את...

חתונה יפה או פחות, בסופו של דבר מה שנשאר מהחתונה זה שהיה שמח, מוצלח ומרגש... והכי חשוב שהחיים אח"כ טובים, מאושרים.... ודרך אגב יש עוד מקום למקצה שיפורים בחתונות של הילדים...

*שיר

New member
../images/Emo70.gif אבל הרי אנחנו כילדים לא מוכנים

שההורים יתערבו לנו ושיחליטו בשבילנו
כל אחד רוצה להחליט על החתונה שלו בעצמו
, והרי בגלל זה רבים מדפי הפורום פה מלאים בדמעות...

הילית*

New member
אופס.. צודקת. נותנת לעצמי ../images/Emo88.gif

האמת שאיך שההורים שלי ושלו היו איתנו זה היה אחלה... ההורים שלי שהיו יותר לחוצים עם ההורים שלו וכולם נתנו לנו יד חופשית לגמרי אני מאחלת לכולם !!!!

למעלה