טוב כולנו סיכמנו שהן ניראות מדהים!

mayosh4

New member
טוב כולנו סיכמנו שהן ניראות מדהים!

ועכשיו בואו נעבור הלאה...שירשור חדש! אז זה יהייה שרשור תמונות, אחד הדברים הכי מענינים שיש לתאומות (חוץ מחדשות). כל אחת מבקשת תמונה והאחרות צריכות לשלוח לה את אותה תמונה של התאומות... נגיד "תמונות מטקס..." זה וזה. *אין לבקש תמונה חדשה לפני שמישהי לא קיבלה את התמונה שביקשה. מקווה מאוד מאוד מאוד שהשירשור ילך טוב ושזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה....... אז יאללה בקשו תמונות ונראה מה תקבלו!! =)=)=)

4mor4

New member
תמונה...

של אשלי מהשנה-שנתיים אחרונות, כשהיא עם קוקו גבוה (ולא בועגילה..קוקו גבוה רגיל)...

mk and ap

New member
הנה...:=)

היא נורא דומה למרי-קייט פה... אני רוצה את מרי-קייט עם שתיי קוקיות

mayosh4

New member
הנה... מרי-קייט זו זו עם הקוקיות

איזה חמודות...חח אני רוצה תמונות מהלוח שנה החדש בבקשה

SummerSpirit

New member
בעקרון, אין שום תמונות חדשות

הנה אחת התמונות ביותר גדול: לינק. אני רוצה תמונה של מרי-קייט עם שיער חום כהה.

mayosh4

New member
חבל שלא עוד ילדים משחקים...

חח אני כזאת מציפנית! טוב בקיצור הנה התמונה, אני רוצה תמונות של התאומות עם בריטני ספירס... ואני יודעת שיש להן תמונות כאלו!!

0rin

New member
אני רוצה לשחק..אבל לא מצאתי

את התמונה

mayosh4

New member
אממ זה פפרצ'י אבל זה עם בחור!

והם מחזיקים ידיים! אוללה!! חח סתם סתם טוב אני רוצה תמונות עם חתימות שלהן, אולפחות של אחת מהן! וואייייי אני מרגישה שאני כ"כ מציפה אבל פשוט יש לי את התמונות הנכונות ומלא דברים לומר! סרוי אם אני מעיקה... תהנו מהתמונה ביי.

SummerSpirit

New member
תרגישי חופשי

זה לא שהפורום עמוס מתגובות
. אני רוצה תמונה של אשלי עם ליזי.

0rin

New member
הנה

אני רוצה תמונה של MK כשהיא מחייכת עם שיניים ולבושה בחולצה צהובה.

Neta lli

New member
הצטרפתי...

הנה.. אני מקווה שזאת התמונה שרצית אני רוצה תמונה (ברורה) מהסט צילום האחרון אליו הן דיגמנו...(עדיף של אשלי אבל זה לא כזה חשוב)

Neta lli

New member
אווי..זה לא הוסיף את התמונה...

מישהי יכולה להסביר לי איך זה כן יוסיף אותה?

mayosh4

New member
את עושה על הוספת הודעה

כי אי אפשר להוסיף תמונה בהודעה מהירה. את יורדת למטה ויש לך שמה דברים כתובים בסרגלים כחולים ובאחת מהם כתוב "הוספת קובץ" אז את לוחצאת על זה עושה עיון ובוחרת את התמונה. מקווה שתצליחי, צ'או..!

cinderellaaa

New member
הנה...

שמתי לך תמונה מתוך ראיון שהיה לאשלי בעיתון אז זה מהסט תמונות... ואני רוצה תמונה של מרי קייט עם סרט בשיער (יכול להיות פאפרצי\פוטושוט\מתוך סרט\סדרה)

4mor4

New member
הנה

אני רוצה תמונה של אשלי עם חולצה פשוטה עם ציור כלשהו...(מהעבר הקרוב..)

Neta lli

New member
הנה..

בגלל שאני לא מוצאת איך להעלות את הקבצים.. אז הנה קישור.. http://img231.imageshack.us/my.php?image=2281224361133339387u7kn8.jpg אני רוצה תמונה שמרי קייט מחבקת את אשלי ואשלי (עם שיער חלק) וחולצה אדומה..

למעלה