טוב ככה..

Milk Me

New member
טוב ככה..

דבר ראשון ממש חבל לי שהפורום הזה ממש קטן חייבים איך שהוא לפרסם אותו או משהו כי אני ממש אוהב אותו (דרך אגב כל הכבוד למנהל הפורום) דבר שני הייתי מאד רוצה שמישהו יביא לי את האקורדים של Porcupine Tree - Collapse the Light into Earth כי אני לא מליח להוציא אותם לא יודע זה אמור להיות ממש קל ומצאתי שירים הרבה יותר קשים אם מישהו יוכל לעזור לי לא יודע איך אולי להוריד את השיר ולהקשיב לו ואולי למצוא אותו דרך אגב אחלה שיר נ.ב חייבים לעשות משהו כדי שהפורום יגדל

Mr Peiser

New member
לא מצאתי.....

את האקורדים. תודה על המחמאות (למרות שלא הבנתי כל כך על מה הם..)
בקשר לגודלו המצוצמם של הפורום - לדעתי אין הרבה אפשרויות להרחיב את הפורום - הפורום הוא לקהל יעד מצוצמם ביותר של פסנתרנים שכנראה לא קיימים רבים כאלה ברשת שהם גם מתעסקים עם האינטרנט...

Milk Me

New member
ניסית...

ניסית להוריד את השיר? ולשמוע אותו אם לא תעשה לי טובה ותעשה את זה תודה מראש

Mr Peiser

New member
הורדתי את השיר כרגע..

השיר נחמד אבל את האמת לא התלהבתי יותר מידי... מאוד מונטוני כמעט שום דבר לא מתחדש... התפקיד של הפסנתר מאוד קבוע.

Mr Peiser

New member
הורדתי את השיר כרגע..

השיר נחמד אבל את האמת לא התלהבתי יותר מידי... מאוד מונטוני כמעט שום דבר לא מתחדש... התפקיד של הפסנתר מאוד קבוע.

Milk Me

New member
כן אני יודע...

אבל פשוט אני ממש רוצה ללמוד אותו אולי בכל זאת הלצחת להוציא אותו זה שיר חמוד לא משהו אני יודע

Milk Me

New member
אז בבקשה...

כי אני ממש חייב את השיר הזה אני לא מבין איך אני לא מליח להוציא אותו הוא נשמע ממש קל רק איזה 4 אקורדים

למעלה