טוב כל אחד מספר מה הוא עושה היום..

טוב כל אחד מספר מה הוא עושה היום..

ההורים שלי עפים לאיזה דודה למימונה... אנחנו מהמרוקאים שלא עושים... וחברים שלי באים אלי לעשות על האש.. אתם עושים היום משהו...???????????????????????????????????

pain is MY love

New member
אני עושה הרבה דברים

שתי עבודות הגשה להשלמת הקצונה שהייתי אמורה לעשות בשבועיים האלה וכמובן דחיתי אותן לרגע האחרון! בא לי למות!!!!!!

Beyond Time

New member
התעוררתי עם האנגאובר

משמע ישנתי עד 3 אחה"צ, מאז אני ברונדלים בין הטלויזיה למחשב, מנסה להפיג את השעמום הקבוע של מוצ"ש... :-\

Piren

New member
לא הרבה

הייתי ב"על האש" עם חברים של חברה שלי (היה די מוזר.. הרוב המוחלט שם היו בני 25 ומעלה) .. חזרתי הביתה ומאז אני לא עושה ממש הרבה...

אני הייתי באילת עד אתמול..... ../images/Emo10.gif

פספסתי את המימונה, אבל לא נורא שנה הבאה תהיה עוד אחת... אווווף בא לי לחזור לשם! היה כל כך כיף..

Jinx007

New member
היום...

הייתה אמורה להיות לי משמרת במד"א אבל ביטלתי, כי חצי מהשרירים שלי תפוסים...במקום זה אני אלך לשיעור פסנתר שהקדמתי להיום במקום שיהיה מחר, וככה מחר אני אוכל ללכת עבודה..
אלוהים, איזה סיבוך.. בכל אופן, היום, בין לבין, אני מתכוונת להכין את העבודה בסוציולוגיה שיש לי ליום רביעי.."סיכום נושא - תרבות".. יהיה טוב..

קטרפי

New member
קרה לי משו משעשע ../images/Emo110.gif

טוב מתי שזה קרה זה לא היה משעשע אבל עכשיו זה כן
שכחתי את החוגר שלי ב
, לקחתי רק את הדבר הירוק הזה שהוא נימצא בפנוכו אבל הוא היה ריק ושמתי
לזה רק מתי שעליתי לאוטובוס, ואז דיי נילחצתי, ואז הראתי לנהג את הדבר הזה חצי פתוח כי גם ככה הוא לא באמת מסתכל, וככה הייתי צריך לעלות על 4 אוטובוסים (שניים לבסיס ושניים לבית) ולא תפסו אותי הבעייה הייתה שהייתי צריך להיכנס לבסיס והיה צריך להראות לשומר בפתח את החוגר, אז נכנסתי לשם עם עוד מלא אנשים והוא בדיוק דיבר עם איזה מישהי אז הוא לא ממש שם
ונתן לי להיכנס
וגם ראיתי היום את סיוון (חתולה ג`ינג`ית שנימצאת בבסיס שלי ואוהבת לאכול לי את האצבעות, לא ראיתי אותה מאז יום רביעי הקודם והתגעגתי
היא כזאת מדהימה ויש לה עיניים מדהימות והיא מדהימה)

למעלה