טוב כמה דברים יש לי לומר לכם!

Cupid In Hell

New member
טוב כמה דברים יש לי לומר לכם!

הפורום הזה כ"כ מסריח למה אתם שמים ת'שם של הפורום על התמונות ודווקא באמצע אולי שימו קרדיט קטן בצד זה ממש מגעיל למי ששומר ת'תמונה באמת חסר רגישות! אצלנו בפורום שמים קרדיט קטן בגודל כתב של 5 בצד הדף למטה ושירן אני לא חזרתי רק באתי לומר שלום זה הכל! סתם משעמם פה למה לי לחזור? זהו וביי

lgmtk

New member
לא להגיב!!!!לא רוצה שילך!!!הלוואי

והייתה מנהלת.....

../images/Emo9.gif אווווו ילד נחמד ../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif

קודם כל, הגישה שלך לא מוצאת חן בעייני זה שאתה חושב שהפורום מסריח, אתה מוזמן לעזוב. ושנית
אני יסביר לך למה אני שמה את הכתובת על התמונות בענק ועוד באמצע התמונה!, זה בגלל שיש כמה אנשים מאיזה פורום אחד של לינקין [קוראים לו...
ישראלי אני חושבת] שנכנסים לפה, לוקחים את התמונות, ואז מעלים אותם לפורום ורושמים שהם מצאו את התמונות והזכיות שמורות להם.. וזה די מעצבן! שאנשים מחפשים את התמונות שעה ואז איזה פקצה קטנה באה וגונבת אותם
אני חושבת ששחכתי לציין את זה כשהעלתי את התמונות, אבל אם מישהו רוצה את התמונה בלי הכתובת הוא יכול פשוט להגיד ואני שולחת לו
אז זה לא צריך להפריע .

../images/Emo124.gifאלה את צודקת במאה אחוז../images/Emo94.gif

מה שלא יפה זה שאנשים באים לפה וגונבים את התמונות ולא נותנים על זה אפילו קרדיט לפורום שלנו פה ב
או לאנשים שחיפשו את התמונות ושמו אותם פה
בעיני יש לך שתי אפשרויות: 1)לעזוב ולא להמשיך לרדת על הפורום. 2)לבקש שלא נשים את הכתובת ולשים קישור או משהו לפורום כשלוקחים ממנו תמונות.

Deore

New member
go girl... go girl...

yo, give him some... kick his ass, make him suffer... one lefty to the face... knock out... ...forum fighter association great explantion... and she's so damn right!!!

Cupid In Hell

New member
לאלה...(או שאולי טעיתי בשם)

בסדר גונבים רק שירן הזאת לוקחת תמונה או 2 הכל אנחנו לוקחים מהאתרים של לינקין פארק שיש בערך משו כמו 500 אתרים.... אז בבקשה שששששששששקקקקקטטטטטט וטוב רק אמרתי את מה שאני רוצה לומר אז זהו וביי

lgmtk

New member
אלה זו reanimation היפה הזה

וdeore אין לי מושג.....סליחה deore....

Deore

New member
אחי... אני סולח... אני חונן אותך...

אבל אנשים תתאפקו עד יום כיפור. ואני אסלח לכולכם. ואני גם אבקש סליחה על הטמטום המצטבר שלי.

../images/Emo60.gifפורום מסריח?!?!?! לא נעים לך

אתה מוזמן ללכת!!! תאמין לי אף אחד לא יעצור אותך!! בייביי!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה