טוב ..כמה דברים מדליקים...

Dj Toon

New member
טוב ..כמה דברים מדליקים...

אחד קישור לסרט של מפגש חוקר משנת 2005 ישנם כמה קטעים שיעיפו אתכם מהכיסא!!! דברים שאני אישית לא ראיתי: זה הקישור: http://video.google.com/videoplay?docid=7310660742580339958&q=UFO+jamie+maussan 2.לפי כל המיקרים שהיו כולל דברים שNASA ראו ואנישם כאן לפי דעתי העב:מים כל הזמן מעלינו אנחנו רק לא רואים אותם אבל בעזרת מצלמת INFRA RED או UV אפשר לראות דברים מדהימים ממציץ בחום לי שמעוניין לחקור את הנושא לעומק שיסיג מצלמה כזו ) יש בארץ גם) ויתחיל לחפש בשמיים מאמין שהו יראה דברים שלא רואים בעין בלתי מזויינת

חפY

New member
סרט חובה!!!!!!!!! שילחו את הקישור ל

למי שאתם יכולים- כי זה באמת מדהים!

הסרטון הזה מדהים:

ולא רק בגלל ההתייחסות והקשר אלינו בסוף הסרטון. מעניין מה באמת בסוף יקרה ב-2012.

HeavenDusk

New member
עוד לא הבנתי מה רואים שם באמצע.

רואים צביר של גופי אנרגיה שטים להם בשמיים. לא יודע איך 'לאכול' את זה. מה זה?, פרובים?, חלליות?, דיסקים?, מנורות לילה של אלאדין?. מישהו מוכן לתת הסבר טוב יותר?, גילי?, חנן?, נא התייחסותכם לסרט.

Majestic12

New member
התייחסות לשאלה

זהו קטע שצולם ע"י נאסא עצמה, ובה נראים עצמים עצומי מימדים במאות. הם התאספו לאחר שהייתה תקלה וכבל ניתק מהמעבורת (זהו העצם הארוך בסרט). זהו אחד הסרטים החשובים שצולמו ע"י נאסא, ולא הוסברו מעולם על-ידה (פרט לשטות הרגילה - שמדובר בחתיכות קרח). אני ממליץ לך לחפש את סרטי העבמי"ם שנאסא עצמה צילמה. איש לא יכול לבוא ולטעון שהם מזוייפים, אפשר רק חנסות ולהתווכח על השאלה מה צולם שם (ונאס"א בבעייה רצינית. לכן היא מעדיפה להתעלם או לפזר קשקושים על שברי קרח, שאף אחד כבר לא מוכן לקנות)

Majestic12

New member
לגבי סרטי נאס"א על עבמי"ם

אני כמובן לא ממליץ על הורדות
, אבל כל הסרטים שראיתם אי-פעם על עבמים נמצאים ברשת. ואני ממליץ תמיד על הסרטים המקוריים של נאס"א. ונאס"א בבעייה רצינית איתם.

Gp3

New member
אפשר קישור לכמה מהסירטונים1?

נישמע מעניין

falson

New member
סרט מדהים,האם הכתובת שתגלתה על הר

הגעש באמת אמיתית?זה נישלח לבדיקה בארץ,למה זה לא פורסם? צריך להתחיל להצטייד במצלמות אינפרא.

למעלה