טוב, כמה שאלות.. (אזהרת ספויילרים!)

morany20

New member
טוב, כמה שאלות.. (אזהרת ספויילרים!)

אז ככה, את הפרק האחרון של טורצ'ווד לא ממש הבנתי. אולי בגלל הסיבה שראיתי אותו באנגליה, בחדר חשוך, בלי כתוביות, כשמסביבי אנשים ישנים? (סיפור ארוך..) לא הבנתי למה ג'ייק הארקנס מנשק את ג'ייק הארקנס (רק אחר כך גיליתי שג'ון - תעשה לי חם ונעים - בארומן הוא הומו מוצהר שיש לו בן זוג) אבל מה היה הקטע? ולמה הוא בכה? ומה היה הקטע בסוף עם הרעש של הטארדיס? (טוב, זה היה ברור מתחילת העונה שהוא מחפש את הדוקטור. הוא אמר לגוון אחרי שהוא חזר לחיים בפרק הראשון "יום אחד אני אמצא את הדוקטור והוא יעזור לי"). הרי אין קישור בין טורצ'ווד לעונה השנייה של הדוקטור, למרות שהוא מופיע בסופה. אמורה להיות בכלל עונה שנייה של TW? ועוד שאלה - איפה משיגים מזכרות של הדוקטור בלונדון? אמא טסה לשם ביום שני אז למה שלא ננצל אותה קצת? זהו. תודה :)

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif

הוא נישק אותו כי הוא התאהב (?) בו, אני מניח. הוא בכה, כי הוא ידע שלמחרת הוא ימות בקרב. הרעש של הטארדיס היה כי הדוקטור בא לאסוף אותו - איך ומה התוצאות נראה בעונה השלישית של דוקטור הו, בפרק 11. בכל אופן, בעונה השניה של טורצ'ווד (שתעלה רק ב2008) לא יהיה אזכור ויזואלי ישיר של כך בשל מדיניות הBBC שאוסרת להראות את הדוקטור או הטארדיס בסדרה שמיועדת למבוגרים בלבד כדי לא לגרום לילדים לצפות בה (בגלל זה לא ממש ראו את הטארדיס בטורצ'ווד). כמעט בכל חנות צעצועים בלונדון ניתן למצוא צעצועים של דוקטור הו, בטויז אר אס יש גם צעצועים אקסקלוסיבים לחנות. ברשת חנויות Hamleys יש עכשיו מבצעים והנחות משמעותיות על מוצרים של הסדרה.

למעלה