טוב, כמה שאלות ותגובות

shiRan WP

New member
טוב, כמה שאלות ותגובות../images/Emo3.gif

רציתי לשאול, איך קראו לפרק שהיה לפני "אתה שם"? עכשיו בקשר ל you are there למה גבי אמרה (לפני שהיה פרסומות) "איי דונט לאב זינה" אומלל כזה, ברור שהיא אוהבת אותה... ובקטע שזינה יוצאת עם אודין מואלהאלה, למה הוא נכנע, הרי לזינה אין יותר את הכוח להרוג אלים!
בקשר ל- נתיב הנקמה
גבי לא ניצחה את ואריה? איך? מה? אה?
יפה התכנון של זינה, זה היה ממש מדהים, ובכלל כל הפרק הזה היה ממש יפה לדעתי!!! ~~~~,~~~{@ אבל יש משהו שממש ממש הפריע לי ( אני לא נגד איב או משהו כזה ) אבל זינה צריכה להבין שלפעמים פושעת צריכה לשלם על הפשעים שלה אפילו אם היא הילדה שלה, איב הייתה ממש אכזרית, זה לא בסדר לדעתי שנתנו לה ככה ללכת בלי עונש, אני לא מתפלאת שואריה שונאת אותה כל כך, מה דעתתכם??? ועוד משהו קטן: מתי ישודר "הייתי שם עשיתי זאת" btdt בביפ (ערוץ הצחוק
)

shiRan WP

New member
התכוונתי כמובן...

ליויה הייתה אכזרית, לא איב, למרות שבעיני שינוי השם שלה לא משנה את מה שהיא עשתה בעבר זינה הרגה פושעים רבים שעשו פשעים גרועים הרבה פחות מאלו של ליויה ותמיד (כמעט תמיד) הביאה אותם ל"משפט צדק" לגבי מה שעשו! זה שליויה היא הבת של זינה וגבי היא חברתה הטובה לא צריך לתת להם חנינה לכל החיים לדעתי..זה לא בסדר...

shiri_b

New member
ככה

לפרק לפני קראו god you know ושם אפרודיטה איבדה את האלוהות שלה. ובגלל זה אנשים איבדו את היכולת לאהוב ובגלל זה גבריאל אמרה שהיא לא אוהבת את זינה.

LLRO

New member
תשובה

אני מסכימה איתך שאנשים צריכים לשלם על מה שהם עשו אבל אני לא חושבת שזינה המצילה את איב רק בגלל שהיא הבת שלה אני חושבת שיש עוד שלוש סיבות עיקריות שבגללן היא מצילה אותה. 1. זינה מאמינה שלכל אחד מגיע הזדמנות נוספת (ואני מסכימה איתה בזה) 2. איב כבר שילמה על החטאים שלה. אני חושבת, וכנראה שכל יוצרי "זינה" מסכימים איתי, שלפעמים רגש האשמה הוא העונש הכי גדול. רק העובדה שאיב מסתובבת כל היום בידיעה שהיא גרמה סבל כל כך גדול לכל כך הרבה אנשים זה עונש מספיק גדול. והיא תצטרך לחיות עם ההרגשה הזאת כל החיים שלה 3. איב שינתה את דרכיה ועכשיו היא פועלת למען עולם טוב יותר, אם יהרגו אותה אז היא לא תוכל להמשיך להפיץ את תורת השלום של איליי והמלחמות ימשיכו

למעלה