טוב...כמה שאלות...

טוב...כמה שאלות...

1. מה בדיוק הבעיה עם "אנטרפרייז"? זאת סדרה טובה, משלימה הרבה דברים חסרים בהסטוריה של מסע בין כוכבים. 2. למה לא שמרו על עיקביות בנוגע למחלה של הקלינגונים? עד כמה שזכור לי, בסדרה המקורית הראו את הקלינגונים בתור דמויי-אנוש רגילים והייתה מחלה ובלה בלה בלה. חבל לי. 3. למה, בשם כל החתולים שבשמיים השחור החדש (וורסטהיימר או איך שלא קוראים לו) כל הזמן מחייך? 4. השאלה שתמיד עניינה אותי, מה הנשים עושות שם בזמן המחזור...? זהו לעכשיו...אבל יש לי עוד. ייייייי קפטן קירק יייייי

הא, הנה עוד שאלה,

איפה וולקן נמצא יחסית למערכת השמש ואם יש אפשרות למישהו לכוון אותי אליו (או למערכת קרובה) בתוכנה של גוגל?

EBow

New member
וולקן

מעולם לא אוזכר באף אחת מהסדרות מקומו המדויק של וולקן, דהיינו, אף אחד בסדרה לא הצביע על מפת כוכבים רשמית ואמיתית, בחר כוכב ואמר "הנה, זה וולקן". לכל היותר היו כמה רמזים שאפשרו להעריך הערכה גסה של איפה הוא יכול להיות. הנה אתר שאסף חלק מהרמזים הללו ומנסה להעלות כמה השערות בנוגע לתשובה לשאלה שלך.

לפי הרמזים האלה, יש שתי אפשרויות

בחרתי בגדולה יותר שנמאצת בצומת של Aquila והקרובה יותר לאלטייר.

מומחי אנטרפרייז- לעיונכם...

לצערי אוכל להתייחס רק לשאלה 4 וגם זה בקושי.... שאלה טובה שאלת. היא מצטרפת למגוון שאלות שכבר מזמן רצינו לדעת: איך נראים השירותים במאה ה24? איך הם נפטרים ממכלי השופכין או מה שזה לא יהיה? (שופכים לחלל ומקווים שהרומולנים יעברו למטה....?) איך זה שלאף אחד שם אין משקפיים? איך מסירים שיער על סיפון האנטרפרייז? איך זה שלא מצאו פתרון התקרחות המטרידה של פיקארד? כשנמצא מי שיענה לכל אלה, נזכור לשאול גם מה התחליף העתידי לטמפונים.

יש כמה שאלות אצלך שדווקא ענו בסדרות בנוגע למשקפיים אז בפרק בTNG שדוק קראשר רצתה לעשות לג'ורדי השתלת אישונים מלאכותיים אז היא אמרה משו על ניתוחי עיניים ולמה אי אפשר לעשות לו כזה בגלל שזה עיוורון מלידה אצלו אם אני לא טועה .. רייקר התגלח פעם עם מין מכונת גילוח קריסטלית מוזרה פיקארד סקסי יותר בקרחת ולא לשאול שאלות מיותרות בנושא! ../images/Emo3.gif בנוגע לאיך ניראים השירותים זה באמת מסכרן ואני מניח שממש כמו במטוס הם משחררים לחלל ...

itstzar

New member
לגבי השירותים, היו כמה אזכורים אגביים בסדרות

כמו רייקר ששוטף פנים בכיור נפתח מאליו, ארצ'ר מתקלח, ג'ורדי מתגלח, בלאנה במקלחת סונית, והיו גם אזכורים לא קשורים שבהם הבנו שעם המשכפל גם מחזרו אשפה לסוגיה, אז אני מניח שאפשר לעשות אחד ועוד אחד ולהניח שבצורה כזו או אחרת הם אכלו שם חרא
לא?

itstzar

New member
ניסיתי לא להיות גרפי מדי

אבל אני מניח שאסלות (של בני אדם לפחות) נראות די דומה בבסיס למה שיש היום, רק שהדרך להפטר מהפסולת כנראה קצת יותר אלגנטית וידידותית לסביבה

Y. Welis

New member
זה אגב גם הרעיון לתחנת החלל הנבנית כיום

וכן ספינות עתידיות (כמו למאדים). זה חומר אורגני שיכול להיות שימושי מאוד.

subatoi

New member
נראה לי שזה סיסקו שגילח את הראש

עם "מכונת גילוח קריסטלית מוזרה". אני הייתי סתם קורא לזה קוביה סגולה
ככה אני זוכר אותה לפחות.

papal

New member
יש באנטרפרייז תשובה על עניין השירותים

הם עונים שם לשאלות של ילדי כיתה ב. נדמה לי שזה בעונה ה 1 או ב 2 אבל אני לא בטוח .... בכל קמרה מי שעוהנ הוא טאקר- והא מסביר שהפסולת מהשירותים ממוחזרת ומשמת למקורות אנרגיה שונים (יותר מזה הוא לא פירט נדמה לי). בוויאג'ר יש התייחסות באיזשהוא פרק לכך שמה שיוצא חוזר אחר כך בנשכפל וזזה עוד בדרל של פירוק לחלקיקים והרכבתם מחדש או שמהוא כזה.. לא ברור- אבל יש תיעול נכון של האנרגיה וכשמפרקים כל חלקיק עובר למה שצריך אותו... או משהוא כזה... חבל שאני לא זוכר באיזה פרק זה- אבל אני כן יודע שהד"ר הוירטואלי הוא זהשמסביר את זה... מי זוכר באיזה פרק?

EBow

New member
כמה תשובות וכמה ספויילרים לאנטרפרייז../images/Emo58.gif

1. "מה בדיוק הבעיה עם אנטרפרייז?" לי באופן אישי, אין בעיה עקרונית עם הסדרה. אני אוהב אותה ומאמץ אותה אל ליבי כמו את כל אחת מהסדרות האחרות, עם הפלוסים ועם המינוסים שבה. אבל אני אנסה לענות לך באופן אובייקטיבי. היו מספר "תלונות חוזרות ונשנות" של מעריצים לגבי אנטרפרייז. הנה כמה מהן, לא לפי סדר חשיבות כלשהו: - חוסר יכולת משחק משביעת רצון של מרבית חברי הצוות. - חוסר כריזמה ומנהיגותיות של דמותו של קפטן ארצ'ר באופן ספציפי. - מִחזוּר אגרסיבי של עלילות מהסדרות הקודמות - חורים לוגיים בעלילה רחבים כצבירי גלקסיות - התנהגות לא אופיינית מבחינה אידיאולוגית של חברי צוות הספינה (חוסר מוסריות יחסית למה שהיינו מצפים מחוקרים בין-פלאנטריים נאורים) - חוסר תיאום עם הסדרות האחרות מבחינת יישור קו עם שאר יקום הטרק אני מניח שיש עוד אבל נראה לי שאלו הן המרכזיות פחות או יותר. אם שכחתי כמה, אני בטוח שחברי הפורום האחרים שזוכרים לא יהססו לשתף. 2. "למה לא שמרו על עיקביות בנוגע למחלה של הקלינגונים? עד כמה שזכור לי, בסדרה המקורית הראו את הקלינגונים בתור דמויי-אנוש רגילים והייתה מחלה ובלה בלה בלה. חבל לי." יכול להיות שלא ראית את העונה הרביעית של אנטרפרייז או שעדיין לא ראית את הפרקים "Affliction" ו-"Divergence", ולכן נתקלת עד כה רק בקלינגונים שנראים כמו קלינגוני המאה ה-24 וזה לא מתיישב לך עם TOS. אז במידה וזה המקור לתהיה שלך - דע לך שהבעיה טופלה באופן אלגנטי למדי ומתיישב עם שאר יקום הטרק. במידה וכן ראית את הפרקים הנ"ל ואתה עדיין לא מבין למה הכל תקין - |ספוילר|אזהרת ספוילר!
באמת הייתה מחלה - הקלינגונים נדבקו באיזשהו וירוס שעבר מוטציה והפך להיות קטלני, לאחר ניסיון כושל של אחד מהמדענים הקלינגונים לפתח גזע של קלינגונים משופרים גנטית. עד כמה שאני מבין, אפשר בהחלט להגדיר את העניין הזה כמחלה ורק בשלהי המאה ה-23 הקלינגונים הצליחו להחזיר את המצב לקדמותו. |ספוילר|ספוילר מסתיים כאן
3. "למה, בשם כל החתולים שבשמיים השחור החדש (וורסטהיימר או איך שלא קוראים לו) כל הזמן מחייך?" מי? אהה, מייוות'ר. זה כי הוא נאיבי מספיק לחשוב שבפרק הבא הוא יגיד משהו מלבד "יס, קפטן". 4. "השאלה שתמיד עניינה אותי, מה הנשים עושות שם בזמן המחזור...?" שאלה טובה. התשובה היא - טריבלים.

cפיר

New member
הבעיה של אנטרפרייז היה הBITTORRENT

הסידרה הזאת הייתה אחת המופצות והמורדות דרך רשת הטורנט ולהרבה אנשים לא היה זמן/רצון לצפות בה לפי לוח השידורים הדפוק שנתנו לה במקור בארה"ב... אם תשימו לב מאז שניכנס עניין השיתוף קבצים באופן עמוק לחברה הרבה סדרות איכותיות מבוטלות אך משותפות מאוד באינטרנט כמו "יריחו" ועוד (וידוע שלסדרות האלה יש מעריצים בשפע אבל לא הרבה רייטנגיחסית לפי הדרישות של האולפנים.. מעניין למה) אבל סידרה כמו ה"טופ מודל הבאה" שהחליפה את אנטרפרייז בלוח השידורים יש הרבה רייטינג למה אתם שואלים? כי כל האהבלות שצופות בזה לא יודעות להשתמש בטורנט (טוב זה רק אבחנה שלי:) בכל מיקרה זאת סיבה אחת ועיקרית ואני מזמין אותך לתמוך ולעקוב אחרי תוספת למשחק שמבוסס על הסידרה מצאתי את זה לא מזמן וזה ניראה ממש מבטיח ומקצועי > http://www.enterprise-tcw.com/

dudwity

New member
אבחנה מעניינת ידידי. בהחלט יתכן. אולי..

גם באטל סטאר גלאקטיקה הסתיימה בגלל ההורדות? היא אכן הסתיימה נכון?

מתחילה עוד מעט עונה רביעית עד כמה שידוע לי.

אתה מתבלבל עם יריחו, שכנראה ירדה סופית (אמרו שישודרו עוד פרקים, אני עדיין מחכה)

למעלה