טוב כמה שאלות..

טוב כמה שאלות..

סתם ככה כדי לראות עד כמה אתם באמת נלחמים במין השני... מתי אם בכלל בפעם האחרונה גרמתם למין השני לבכות..? מתי גרמתם להם להגיד אני אוהב/ת אותך..? מתי הכאבתם להם פיזית..? מתי שכבתם עם המין השני..? אני מקווה שזה רק עם המין השני בפורום הזה...... כי אחרת יש פורומים אחרים לכל האנשים ה...אלה... טוב נו יאללה לענות..

Zoharrr

New member
../images/Emo140.gif

מתי בפעם האחרונה גרמתם למין השני לבכות..? אני חושבת שבתחילת השבוע כשאמרתי לאלעד שאנחנו לא נהיה יותר מידים. מתי גרמתם להם להגיד אני אוהב/ת אותך..?לפני יומיים לינין. מתי הכאבתם להם פיזית..?לפני חודש בערך,ברוק עצמאות נשכתי לאורי את הצורה. מתי שכבתם עם המין השני..?אפעם. ולגביי ההתייחסות שלך לגביי הומואים ולסביות אני לא חושבת שאכפת למישהו אם הם יהיו פה בפורום שלנו, והיציאה הזאת נשמעה לי הומופובית ופוגעת.

Piren

New member
ואני

גרמתם למין השני לבכות..? לפני 4 ימים מתי גרמתם להם להגיד אני אוהב/ת אותך..?אתמול מתי הכאבתם להם פיזית..?אתמול (חכו עם זה) מתי שכבתם עם המין השני..? אתמול (עכשיו מבינים?
)

Cobe Anan

New member
תשובות לדל-פיירו האקדח-קפצונים..

קודם כל, באמת לא יפה מה שזרקת על האוכלוסייה הצבעונית. אם היית הומו, איך היית מרגיש עם זה שאנשים שונאים אותך סתם?... בתור יהודי, היית צריך לדעת יותר טוב. ***טוב, התשובות שלי.. א. מתי גרמתי למין השני לבכות? יותר מדי פעמים, לצערי. אני לא אוהב לגרום לאף אחד לבכות, ובטח שלא למישהי שחשובה לי. ב. מתי גרמתי למישהי לומר שהיא אוהבת אותי? זה לא משהו שגורמים למישהו להגיד. אם מישהי אוהבת אותך, היא תגיד את זה, כי היא רוצה להגיד את זה. בכל מקרה, כל יום אני שומע את זה כמה וכמה פעמים, מאותה ילדה שגם אני כל-כך אוהב. ג. מתי הכאבתי פיזית למין השני? אני נושך. לא משהו קינקי שקשור לסקס, אני פשוט אוהב להוריד ביסים.. זהו.

liontamer

New member
הא הא! קובי מהנושכים!!

לא שיש משו רע בנושכים כמובן.... רועי בוקר טוב עולם

Cobe Anan

New member
לפחות לא מצאתי את עצמי עם לריסה...

אם אנחנו כבר מדברים על פאדיחות בסקס... קובי. חריף כמו איקאה.

liontamer

New member
חריף כמו איקאה?

חבוב, ראיתי שוקולדים יותר חריפים ממך ולמה לערב בבושקות בדיון? אמרנו שנדבר על דברים שמחים רועי ידוע גם בכינויו "קרפי"

קטרפי

New member
באמת לא יפה ../images/Emo34.gif../images/Emo110.gif

מתי גרמתם למין השני לבכות..? ביום שלישי שדיברתי עם *** מתי גרמתם להם להגיד אני אוהב/ת אותך..? ביום שלישי מתי הכאבתם להם פיזית..? לא זכור לי בזמן האחרון, אולי באחת הפעמים שמשכתי לשיר בשיער (אבל היא התחילה!) מתי שכבתם עם המין השני..? בקרוב אי"ה

זכוכיות

New member
תשובות.

גרמתם למין השני לבכות..? אתמול. מתי גרמתם להם להגיד אני אוהב/ת אותך..? היום בבוקר:) מתי הכאבתם להם פיזית..? לא זוכרת כזה דבר. מתי שכבתם עם המין השני..? טוב, עברו איזה שבועיים או שלוש..

liontamer

New member
../images/Emo93.gif

ואני כבר הייתי בטוח שאת מהמכאיבות רועי מה? רק לי יש חבלים בארון?

pain is MY love

New member
אני חושבת שהגיע תורי...

גרמתם למין השני לבכות..?- לא זכור לי שגבר בכה בגללי... הגברים אומנם בוכים בלילה אבל אני לא רואה את זה... מתי גרמתם להם להגיד אני אוהב/ת אותך..?- זה קורה כמעט כל יום
אבל רק אם מוברים בידידים שלי... כפי שידוע לכולנו לי אין חבר... מתי הכאבתם להם פיזית..?- לא באה בקטע של סדיזם... אולי בטעות עיפרתי על מישהו מהצוות שלי השבוע או דרכתי למישהו על הרגל. לא מעבר לזה.. מתי שכבתם עם המין השני..?- אנחנו באמת חייבים לדבר על זה?!?!?! אני בפאקינג צבא! פעם אחרונה הייתה לפני שבועיים וחצי כשיצאתי לשלושה ימי גימלים...

גרמתי לשני בחורים לבכות:(

1- לפני שנתיים לחבר שלי לשעבר שהיום אני מתה לחזור אליו והוא ממש לא בעניין (צוחק מי שצוחק אחרון) 2. מתי הוא אמר שהוא אוהב אותי? לפני שנה לחבר שלי לשעבר לפני חודשיים לחבר שלי שאחריו לפני שנה וחצי לעוד חבר שהיה לי היה מזה חמודי 3. שכבתי עם המין השני לפני 8 חודשים עם החבר לשעבר האקס המיתולוגי לפני חצי שנה עם אחד שיצאנו חודשיים לפני חודשיים או יותר עם חבר שהיה לי

../images/Emo109.gif

גרמתם למין השני לבכות..?
מתי גרמתם להם להגיד אני אוהב/ת אותך..? כשהוא באמת הרגיש את זה. מתי הכאבתם להם פיזית..? באמצע סקס
מתי שכבתם עם המין השני..? גיל 16 וחצי.

למעלה