טוב, כנירא שהגיע הזמן לצאת מהשאנטי ולהתחיל

MiMamiMexicana

New member
טוב, כנירא שהגיע הזמן לצאת מהשאנטי ולהתחיל

להתארגן, לפחות עם טלפונים, אז ג'וניור הקלאבר מיועד לנחיתה עוד כשבועיים +- (מקווה ש-) אנחנו החלטנו שנעשה טיפול בשניידר בגלל הקרבה הביתה וגם בגלל המלצות כאן, אז אשמח שוב לדעת איך זה הולך, מתי אני מתקשרת לקבוע פגישה ראשונה?
ונושא הברית, מה כדאי לעשות קודם? אנחנו לא עושים ברית הילכתית אז יכולים לעשות אותה בכל מועד החל מגיל שבוע ועד שבועיים (לא רוצי לאחר את זה יותר מידי) נירא לי אבל שכדאי קודם ברית ורק אחרי כשבוע לעשות גבס, השאלה האם גיל שבועיים זה בסדר לגבס ראשון? לא רוצה לדחות את התהליך יותר מידי.
ובכלל אשמח לטיפים או קישורים לחיים עם קלאבר קטן =)

MiMamiMexicana

New member
מקפיצה

פרלמנים

New member
פספסתי את ההודעה שלך...

איפה את מתכננת ללדת? אם בבילנסון אז התינוקיה קובעת לך את התור הראשון בעודכם מאושפזים, שווה להגיע לתור הזה גם אם את רוצה לחכות עם הגבס לאחרי הברית. התור הראשוני שהתינוקיה קובעת יאפשר אבחון ואומדן ראשוני והיכרות עם המרפאה והצוות, כשתהיי שם תוכלי לקבוע את התור הבא (תור מדי שבוע, בימי ראשון בד"כ) .
קחי בחשבון פרט לוגיסטי קטן: כל עוד את עדיין מאושפזת אחרי הלידה לא תוכלי ללוות לבדך את הפיצי לשניידר-תהיי חייבת להתארגן עם בן זוגך או סבתא/סבא. הם לא מאפשרים לאימא שעדיין לא שוחררה מהמחלקה לצעוד לבד לשניידר, מחייבים ליווי של בן משפחה-לתשומת ליבך.

ג'סיקה

פרלמנים

New member
ולגבי הברית

מצד אחד זה כיף להתחיל את התהליך כדי לסיים אותו לפני שיא הקיץ (גבס בקיץ זה לא הכי כיף בעולם), אבל בהחלט אפשר לדחות לאחרי הברית...תראו מה שנוח לכם.
אנחנו התחלנו את הגבסם בגיל יומיים ודניאל היה עם גבס בברית-זה לא הפריע לאף אחד (לא לי, לא למוהל, לא לדניאל) אבל אחרי שילדתי עוד שני בנים (
) אני יכולה להגיד בוודאות שההחלמה מברית מהירה בהרבה כשאפשר לעשות אמבטיות טובות ומושקעות בימים הראשונים שאחרי החיתוך-וזה לא אפשרי עם גבס...

ג'סיקה

MiMamiMexicana

New member
המון תודה על התשובה

מתכננת ללדת במאיר.
נתראה היום בערב!
אגב, ד"ר מישל מסר לך ד"ש ;)

פרלמנים

New member
רגע רגע...

היית בכנס? למה לא הצגת את עצמך...
אחחח... דר' מישל הוא אהובי... אני ממשיכה להגיע אליו למרות המגורים בדרום.
איך הגעתם לדבר עלי?

MiMamiMexicana

New member
היינו בכנס, ישבנו מאחור בצד, זה אני עם הבטן

העצומה ;)
הוא עשה לי הערכת משקל ואז נתקל ברגל אז רק עדכנתי אותו שיש לו קלאב פוט והוא ישר המליץ לי להתיעץ איתך ;) אמרתי לו שאני מסתובבת בפורום ותודה על ההמלצה חחח

MiMamiMexicana

New member
כן, יש לי שיער קצר, אכן נירא לי

שחלפתי על פניך במדרגות, לא הייתי בטוחה שזאת את אז לא היה לי נעים חחח

פרלמנים

New member
חבל... חיכיתי שמישהו יגיד לי שלום...

אני הייתי עם סבתא שלי ועם תינוק,

למעלה