טוב כנסו אנשים!

טוב כנסו אנשים!

אוקיי אז אני רואה שלא לרשמה של חלקכם לענות לי...חוצמכמה שעונים כי הם מכירים אותי או שמעו עלי דרך יפעת... באתי לפה כי יפעת אמרה לי שאתם אחלה וכל זה ושאני אמצא לעצמי פורום חדש להשתקע בו אבל אני לא ממש מרגיש שייך ואני לא רוצה לכפות את עצמי עליכם או להרגיש לא רצויי ככה שאני כבר לא יודע אם פה זה המקום... ולאאא לא חסר לי צומי אם אתם רוצים לדעת בכל מקרה מוזר לי שמתעלמים ממני באופן ברוטאלי (מה קשור?!?!) בה ביי אני

.m

New member
חומד, קח נשימה עמוקה ../images/Emo13.gif

תרגע, אנחנו לא מתעלמים ממך. לפעמים דיון שמתפתח בין אנשים שמכירים אחד את השני נשאר בין אותם אנשים, והאחרים לא מרגישים נח להתערב. לפעמים פשוט אין מה להגיד. אבל אל תדאג. תרגיש בנח, תחלוץ נעליים, ואלי תיכף מכין לך קפה
שלך mai

i love u

New member
פרנס טלקום בולגור תנוח ומיד ../images/Emo60.gif

אז ככה נכון שהוזמנת לפורום אבל מה ניסגר איתך בונבון? אתה יודע יש לאנשים פה גם חיים ולא ניראה לי שהגיבו לאחרים ולך לא... פשוט אנשים עסוקים וכשיהיה למישהו משהו להגיד סמוך עליו שהוא יעשה את זה... אל תיהיה ריגשי כולם פה חמודים באמת ואם אתה לא רוצה אתה לא חייב להישאר למרות שאתה רצוי... אל תסיק מסקנות תוך יום תן לזמן לעשות את שלו אוהבת אותך, תתנהג יפה ואל תעשה בושות

יפעת!!!

דבר ראשון אף אחת לא תגיד לי "נוח" ברור?! בכל מקרה לא אמרתי שאני לא רוצה להשאר ואני לאאא רגשי פשוט היום הייתי עצבני ובלי קשר שפכתי את הלב (מי ישמע) בהודעה ארוכה שמספרת מה קרה פשוט ציפיתי לראות איך מגיבים פה...חחח בכל מקרה לא אמרתי שאני פורש ואללללללל תבינו אותי לא נכון-אני לא נטול צומי ואני לא מעורר רחמים כמו שזה נקרא... בכל מקרה, ביי לכולם פיס לכל העולם, אני

MARMELAD

New member
תקשיב אדון פרנס טלקום בע"מ

עצבים זה טוב ויפה אבל אין צורך להוציא אותם בפורום. יש כל כך הרבה מקומות אחרים שאפשר להוציא בהם עצבים: חדר כושר. חוף הים. לריב עם ההורים. צ´טים. לכתוב גרפיטי על אנשים שאתה שונא. קארטינג. ללמוד לתופף. לצאת עם הכלב לריצה. לזרוק חיפושיות לאקווריום. אז אנא ממך - בלי עצבים. תודה על ההתחשבות.

למעלה