טוב כנראה שג'נל לא הולכת לשנות תספורת בזמן

נוש14

New member
טוב כנראה שג'נל לא הולכת לשנות תספורת בזמן

הקרוב. לפחות לפי מה שהיא כתבה פה https://twitter.com/JennelGarcia/status/267037036052107265/photo/1
כן, נהייתי מהמעריצות האלה שעוקבות אחרי הכוכב שלהן בטוויטר, זה מה שהיא עשתה לי.
בכל אופן, מה שהיא כותבת בקצרה זה שבהתחלה כשהיא רק עשתה את התספורת היא שנאה אותה ורצתה לעטוף את השיער במשהו שלא הבנתי ולהסתיר אותו אבל אחרי שבוע היא התרגלה לזה ועכשיו היא מרגישה בוגרת, סקסית וכמו רוק סטאר. היא כותבת שלמרות שהיא מתגעגעת לתלתלים החומים, לא היה שום דבר חוץ מהפס הצהוב שגרם לה לבלוט (שזה ממש שטויות) ושהיא סומכת על המנטורית שלה ושלא אכפת לה מה סיימון אומר ושהיא מבקשת שנהיה שמחים בשבילה.
אז אני לא שמחה בשבילה ואני חושבת שזה בולשיט אחד גדול וחבל שהיא לא מבינה שהתספורת החדשה שלה פשוט לא מוסיפה לה כלום ושום דבר ושהיא נראית כמו סתם חיקוי וחבל כי היא זמרת ופרפורמרית נורא מיוחדת. אין לי בעיה עם שינויים אבל זה לא השינוי הנכון בשבילה...
מסכימים?

omer719

New member

לא!
אבל אי אפשר להתווכח אם מה שהיא טוענת, נגיד שהכל נכון והיא סומכת עליה והיא מרגישה סקסית והכל.
לטעמי - קודם היא הייתה טבעית, גם סקסית, אבל יותר פשוטה. עכשיו זה נראה הרבה יותר מלאכותי ועשוי. וזה בצורה הכי פשוטה, מלבד העובדה שזה פשוט היה יותר יפה...

נוש14

New member
אהה ו...

מקודם פספסתי את השורה הזאת אבל היא גם כותבת שהתספורת החדשה גרמה לה להרגיש כמו רוק סטאר שמקודם היא לא הרגישה. שזה קצת משנה את התמונה אבל עדיין

נוש14

New member
נכון

באמת אי אפשר להתווכח עם מה שהיא כותבת. הבעיה עם התספורת הזאת היא שבאמת היא נראית הרבה יותר מלאכותי והיא לא נראית עצמה ובעיני זה משליך על כל ההופעה שלה. אבל אולי אני סתם צריכה להתרגל לזה לא יודעת

Shiri from the block

Active member
חבל שהיא סומכת על דמי ככה בעיניים עצומות במקומה הייתי שומעת יותר לעצות של סיימון מאשר לעצות של דמי.

נוש14

New member
כן זה יפגע בה בסוף

וזה לא רק התספורת זה גם הרבה דברים אחרים

ורדונה2

New member
מי יישמע.. כולה שיער

וזה לא שהיא צבעה לבלונד כמו סיסי. בסופו של דבר מה שקובע זה ההופעה שלה.
גם אני אהבתי אותה קודם אבל גם את עכשיו אני יכולה לאהוב. מה שחשוב לי כרגע זה בחירת שירים נכונה, העמדה נכונה וביצועים טובים. השיער לא כזה נורא בכלל, דווקא נחמד... נראתה טוב לפני וגם אחרי נראית סקסית ברמות.

רק שתפציץ בתוכניות הבאות ושדמי תעשה לה מנטורינג קצת יותר טוב ותקשיב לעצות מסביב

נוש14

New member
תראי

לכאורה זה כולה שיער אבל התספורת החדשה פשוט גורמת לה איכשהו להיעלם. איכשהו התלתלים עם הפס הצהוב היה יותר מיוחד והמראה הפשוט גם גרם לה הרבה יותר לבלוט ולא יודעת, באמת עכשיו המראה שלה נראה טיפה מלאכותי ועשוי מדי וזה משפיע על כל ההופעה, לדעתי. מילא אם כבר היא הייתה מגיעה לאודישנים ככה אבל היא לא וזה פשוט שינוי קיצוני מדי ואני לא היחידה שמתלוננת על זה...
אבל היא באמת, באמת צריכה לבחור שירים הרבה יותר מתאימים

ורדונה2

New member
זו לא התספורת, זאת בחירת שירים לא משהו

והעמדות מיותרות. היא עצמה מדהימה ולא השתנתה. סקסית הייתה וסקסית נשארה, עכשיו רק עם שיער שחור ופוני רוקיסטיים. עדיין מהממת ועדיין מוכשרת ברמות, דמי צריכה רק לתת לה קצת יותר מרחב to do her own thing והיא תחזור לטופ תוך שנייה. היא באמת הורסת, אפילו כשהיא פחות טובה מהרגיל היא עדיין בין ההכי טובים.

נוש14

New member
כן צודקת

היא עדיין מהממת ומוכשרת אבל אני בכל מקרה לא סובלת את התספורת הזאת חח ובא לי שהיא תשנה. אבל כן, ווקאלית היא מהטובים בתחרות. ואת צודקת דמי צריכה לתת לה יותר חופש. לכל המתמודדות שלה בעצם, כי היא די הרסה את כולן ובגלל זה אני קצת התעצבנתי כי נראה שהיא הולכת עם דמי בעיניים עצומות ודמי פשוט הורסת לה מכל הבחינות.
לקחתי את זה קצת קשה חחח פשוט ממש אהבתי אותה והרגשתי שדמי מורידה אותה למטה

ורדונה2

New member
אבל אני מאמינה שזה ישתנה...

דמי באמת מקסימה, לא יודעת אם הכרת אותה לפני אקס פקטור אבל היא באמת בחורה איכותית ומדהימה. היא קצת הפתיעה אותי לרעה בהתגוננות שלה בתוכנית הזאת, אבל אני מאמינה שבשבוע הבא זה ישתנה לטובה.
לא סתם נוצר רושם כזה חיובי עליה בהתחלה, היא באמת מותק ושופטת טובה והיא לא טיפוס עקשן כמו פרד, היא סתם הייתה באור הזרקורים וניסתה לתת קאמבקים לסיימון שיצאו קצת רע... אני מאמינה שהיא תתפכח בשבוע הזה ותיקח את זה כביקורת בונה, בתקווה שתשנה משהו

נוש14

New member
כולי תקווה שאת צודקת :)

ושלא תביני לא נכון. לא היה לי מושג מי היא לפני האקס פקטור אבל דווקא חשבתי שהיא הברקה עד הפרק של היום. מקווה שהיא תחזור לעצמה כי דווקא ממש חיבבתי אותה.
והיא צריכה לחזור לבלונד. יותר יפה לה

ורדונה2

New member

גם אני מקווה... מאמינה שכן, כי אני התרשמתי ממנה תמיד שהיא ממש מותק וטובת לב. לא טיפוס שתופס מעצמו או עולה לו השתן למוח. היא לא באמת עקשנית או ילדותית כמו שיכול להיות שנתפסה בפרק האחרון.

ואני אמביוולנטית לגבי הבלונד...
לפעמים היה מהמם ולפעמים לא.
אבל עכשיו היא באמת נראית פחות טוב מבתקופת האודישנים... בפרק הראשון של ההופעות בלייב נורא אהבתי אותה עם השיער החום החלק והפוני, אבל מאז ממש לא אהבתי את מה שהיא עשתה איתו

נוש14

New member
כן

המראה עכשיו לא מתאים לה אבל היא נוטה לשנות הרבה אז אולי נראה אותה במשהו מוצלח יותר בתוכניות הבאות. בכל אופן ממש אהבתי את הבלונד חחח

andre93

New member
בסה"כ זה לא שינוי כזה משמעותי...

הייתי מעדיף כמובן את הסטייל הקודם אבל הסטייל החדש דווקא בסדר ולא גורע מהאיכות של ג'נל.

נוש14

New member
אני חושבת שאולי

אני משליכה את האכזבה שלי ממנה על התספורת למרות שיש עוד הרבה מאד בעיות מעבר לזה, כמו בחירת שירים, הופעה וסטייל שממש שינו אותה ועכשיו כמו שכתבתי היא נראית כמו חיקוי. אני חושבת שהתספורת החדשה התיישבה לי ממש בראש כי זה השינוי הכי בולט אבל בכל אופן, יש בזה משהו, זו לא הבעיה הכי גדולה בכל העניין

shaharEB

New member
אווף
לפי דעתי ולפי דעת רבים-

היא הייתה הרבה הרבה יותר סקסית עם התלתלים המהממים שלה,
היא נראתה יותר עצמה, יותר אמיתית. שאפילו אם אני אתרגל לתספורת הזאת, הפוני שבה נורא, וזה ממש חיקוי של דמי
וכמו שסיימון אמר בפרק 14 , היא פשוט נעלמה

אז שתתאפס על עצמה ותחזור להיות מה שהיא

למעלה