טוב, כנראה שמישהו למעלה

gaia20

New member
טוב, כנראה שמישהו למעלה

לא שמע את תפילת היום שלי :-\ היום היתי בבדיקה גניקולוגית בגלל שחשדתי שיש לי פטריה (בגלל שלקחתי אנטיביוטיקה...), ובנוסף יש לי כאבים בבטן התחתונה בצד ימין אז כמו שחשדתי- יש לי פטריה והיא בדקה מאיפה מגיעים הכאבים ואמרה שיש חשד שיש לי הפנדציט קיצר, אני מתארגנת עכשיו ונוסעת למיון לבדוק את זה לא לדאוג, הכל יהיה בסדר, ברגע שאני אדע יותר, אני אשלח מישהו לכתוב לכם מה קורה
שיהיה לכם ערב נפלא אני הולכת לבלות לילה מקסים במיון

1ט ל י

New member
בהצלחה

לפחות לא מנתחים חולי לופוס כל כך מהר, אחרת היו מנתחים אותי כשחשדו שיש לי גם.... מקווה שאין לך, ביי

ל3

New member
הדרי../images/Emo24.gif

אני מקווה שאת כבר בבית ושהסתבר לרופאים שזה היה רק קלקול קיבה או משהו כזה. אנא עדכני אותנו בהקדם האפשרי כי כולנו כאן דואגים לך מאוד חיבוק גדול ממני שירי

gaia20

New member
הנה, הנה אני בבית

טוב, אז קלקול קיבה זה לא היה וגם לא הפנדציט מסתבר והכל בסדר עם השחלות\הרחם וכל הנלווה..... הכל בסדר עם בדיקות דם ושתן למעשה- אין להם מושג מה הכאבים האלו :-\ שיחררו אותי הביתה אתמול ב 12 בלילה, היתי כל כך עייפה, נכנסתי להתקלח ונרדמתי עד היום ב 12:30 בצהריים כמובן שלא הלכתי לעבודה- ע"פ הוראות הרופאים אני צריכה לנוח רק קפצתי לבית המרחקת לקחת דברים שרשמה לי הגניקולוגית עשיתי סיבוב לאכול ארוחת צהריים עם חברה שלי (לא אכלתי מ 1 בצהריים אתמול כי היתי צריכה להיות בצום למקרה ש...) וזהו עכשיו אני בבית עדין יש קצת כאבים אבל חוץ מזה הכל בסדר תודה לכל הדואגים
שיהיה סופשבוע נעים.

ל3

New member
יופי ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

בשורות טובות. אני כל כך שמחה הדרוש'. תשמרי על עצמך חיבוק
שירי

למעלה