טוב כרגיל מת פה...

vipor

New member
אז אולי תנסי להחיות אותו....

במקום להגיד שהפורום הזה מת תנסי להחיות אותו ולהביא אנשים ולפתוח דיונים חדשים.........

אור בת 18

New member
מה אני נראית לך רופאה???

חחחחחח סתם איזה דיונים אני יעלה מה אנחנו בכנסת??? חחחחחחח דיי עזוב אני לא רצינית חחחחחחחחח עישנתי קצת חחחחחחחח

דודו21

New member
יש לנו כאן

בפורום ח"כ שרים יועצים ועוד.. חסרה לנו רופאה.. לעת הצורך..

אור בת 18

New member
אההההה....

הבנתי שחסרה רופאה אה? (אני גאון או לא?) טוב יאללה אני יהיה רופאה... איפה החולים???

דודו21

New member
כאן...

כולם חולים במחלת האהבה תנו לאהבה להחיות את התקווה לחיים יפים על פני האהבה. כדיי לגייס את כוחות האהבה?

דודו21

New member
דיעה על...

השיר-גשם\אלי לוזון ברחובות כיבו מזמן את הנאון את נראת לי עיפה נלך לישון האור דולק בחדר השני אבל משהו בוכה וזה לא אני אני רוצה לשמור עליך ועלי היום עבר עלניו יום קשה מידי בחוץ יורדים עכשיו גשמי ברכה ואת בוכה ואת בוכה פזמון: ספרי לי מה כבד עליך את כל מה שחבוי בך ונרדם אני אמחה את דמעותיך ורק שלא תבכי עוד לעולם או או או... יום טוב לכולםםםםםם!

אוררררררררר

וחחחחחחחחחחחחח אור כפרההה יא רופאה רוצה לחיות אותו? תפשטייייי כפרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםםםםםם וואלה מותקקקקקק התגעגעתי אלךךךךךך מכירה את השיר של עופר החזירי לי את בני? אזה שיר בן זונהההה

אור בת 18

New member
זוהררררררררר

אני גם מתגעגעת אליך כפרה שליייייייי עלק שואל אם אני מכירה ת´שיר החזירי לי את בני נשמתיייייי את קורעת את לבבייייייייי

לא מתעצבן, אני כל הזמן רק מנסה

לחשוב מה אפשר לעשות שיהיה קצת מעניין. את יודעת למה זה ככה? כי המוזיקה המזרחית כבר מתה. הרבה לא מוציאים דיסקים בגלל כל הזיופים - לא שווה להם. גם ככה הדיסקים המזרחים הקהל יעד שלהם יחסית קטן בארץ יחסית לשאר כל הזמרים והשירים אז עוד יוצאים זיופים.

אור בת 18

New member
אני יגיד לך ת´אמת...

וואלה אתה לוקח את זה קשה ולא נעים לי אבל אני יגיד בכל זאת... יש לי בבית צורב!!! חחחחחחחחחח

דודו21

New member
לא יודע עד כמה..../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

אתה צודק לא פעם הייתי בהופעות של זמרים מזרחיים ולא היו כרטיסים אנשים ישבו במדרגות שלא נו מר ששלמו ארצי או ריטה חסר להם

לשמוח ולהינות מהחיים וכמובן,

לשמוע מוזיקה

למעלה