טוב... לאחר דרישות רבות

טוב... לאחר דרישות רבות

הוחלט לכתוב הודעה שתהיה מוקדשת רק לאפרט! אז הנה: אפרט אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!
את באה איתי מחר לרוני לעשן
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
את חייבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבתתתתתתתתתתתתת -סיוון- נעל-בית...
(זה דומה לנעלי-בית החיפושיות שלי!!!)

קליפס

New member
אוהבתתתתתתת !!!!

אממ כן אני באה, ניראה לי, ואם את חושבת אפילו לרגע שאת נוגעת לי בשיער ה(לא)יפה שלי, אז, אממ .. לא משנה ::)) *חיוך תמים* (*מביטה ימינה שמאלה ואחורה וקצת קדימה*) אסיים בברכת "בתאל אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךך" קצרה, ואציין שמשעמם לי נורא ושאני רוצה לישון. קליפס ("יש לי לפעמים הרגשה של דז´ה וו").

אני לא נוגעת לך בשיער! את עושה

במספרה!! או שאת רוצה לקנות צבע ואני יצבע לך? אני יודעת לצבוע אל תדאגי
אולי.... חחחחחחחחח
"איזה בתאל?" "ראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאש!!!!"
-סיוון- ("ניוונה זה טוב!" בום!) ("גררררר.... אגררררר... אהההההההה..." בום!)

קליפס

New member
מצחיקה את,

וברשימת הציטוטים: "יש קצת מחסור בנושאים", אפרט, הרגע, בצ´אט. אז בגלל שאין לי מה לכתוב לך אני אומרת שוב שאני אוהבתתתת אותך
"הן סיוון ואפרט הן סיוון ואפרט בלה בלה נגיד שאני זוכרת", סיוון, הרגע, בצ´אט. "זה כיס! אני חושבת .." יש לי משו לכתוב לך אבל אה, אני אגיד לך כבר בצ´אט
טוב, די. "אתם לא אוהבים אותי !!!" בום !! קליפס, חולת-ציטוטי-בתאל.

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

,eahch´ nh ct chuo ahah? c,-tk? bgnv? vsr? tchdhhk? nh gus? ,bh anu,!!!!! tuvc,,,,,,,,,,,,,, -xhuui-

ועכשיו בעברית!! (בערך מה שהיה כתוב)

נושא: חחחחחחחחחחחחחחחחחח תוכן: מי בא ביום שישי? כמה אנשים את יכולה? אני בעד בתאל, הדר, נעמה, אביגייל... מי עוד? אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתת -סיוון-

קליפס

New member
לא יודעת,

לא יותר מדי, אמרתי להורים שלי בערך 4 אנשים (אבל הם בערך בצד השני של הארץ ביום שישי) אבל בואי נשתדל פחות מ10 אנשים, כולל אותי ואותך. אממ אביגייל חיה בכלל ? לא שמעתי את השם שלה מאז שהיא ישנה אצלך. את בעד הדר ניר ? (שחלתי הודעה!! יהה ועכשיו את תשחלי הודעה :))

10? אז....

1. את 2. אני 3. נעמה 4. הדר .א 5. הדר .נ 6. הודיה 7. רוני 8. בתאל ו..... תני עוד אנשים

קליפס

New member
בוני ..

אני לא חושבת שאפשר הדר בלי בוני .. אממ, הודיה ורוני, אממ :) כל עוד אממ .. את יודעת :) אה ו, צריך להשתדל לשמור על העמודים האלה שמחזיקים את הבית, את יודעת, שישארו שם .. :)

אז את בוני

ונגיד להודיה ורוני שינסו להביא אתם את... ארררר איך קוראים לה?!!??? אוף, שאני אזכר אני אגיד לך!
*מתפרקת*

למעלה