טוב, לאחר שסיימנו את השבוע הראשון

ו י ו ל ה

New member
טוב, לאחר שסיימנו את השבוע הראשון

ופגשנו את כל הדמויות שיופיעו בטיפולים הבאים, אני חייבת לחוות את דעתי על כמה מהבחירות שלהם: קודם כל, להתחיל עם איילת זורר הייתה החלטה גאונית, שכן הרושם העצום שהסיפור והנוכחות שיש לה משאירים זה דבר ממכר שמשאיר סקרנות וטעם של עוד. היא שחקנית מוכשרת ומשכנעת, והטיפול שלה היה ממש מרגש ומצמרר.. הליהוק של מאיה מרון היה מצויין לדעתי. אני לא יכולה כל כך להסביר את זה, היא פשוט מתיישבת בתוך התפקיד שלה בדיוק! כמובן שגילה אלמגור ואסי דיין שניהם מעולים בתור פסיכולוגים, שחקנים ממש ממש טובים, וכו'... אין צורך ממש לפרט. זה גם היה רעיון מעולה לשים גם את הפסיכולוג בטיפול, ולפתח אצלינו (הצופים) סקרנות גם לגבי חייו, וזה מאפשר בעצם גם מקום התבטאות ודו שיח גדול יותר לפסיכולוג עצמו בזמן דיאלוג עם המטופלים. העובדה שיש גם טיפול זוגי בסדרה זה ממש טוב, מכיוון שזה שובר קצת את החזרה על התבנית המוכרת שיש כל השבוע, ומשנה את הדינמיקה בחדר הטיפולים. רמי הויברגר (הגאון, כמובן) ועלמה זק עושים עבודה מצויינת. אני חייבת להודות, שלמרות שליאור אשכנזי הוא שחקן מעולה, הטיפול שלו עניין אותי הכי פחות. לא יודעת בדיוק להגדיר למה, אבל משהו בטיפול שלו לא התחבר לי כמו עם שאר המטופלים... סך הכל אני חושבת שזאת סדרת מופת, מרתקת ומרגשת!

צודקת ב100% אני אישית לא התחברתי

לידין- ליאור אשכנזי בגלל שהוא דיבר בהרבה התנשאות ומונחי צבא למינהם.. אבל נהניתי מכל פרק ופרק...
לינוי

צודקת ב100% אני אישית לא התחברתי

לידין- ליאור אשכנזי בגלל שהוא דיבר בהרבה התנשאות ומונחי צבא למינהם.. אבל נהניתי מכל פרק ופרק...
לינוי

ו י ו ל ה

New member
ברור שהוא שחקן מעולה!

ולא אמרתי שהוא עורר בי בחילה, אמרתי שפחות התחברתי לסיפור שלו.

../images/Emo32.gif לגבי איילת זורר

הפרק איתה הדגים לי את המשפט "הבגד עושה את האדם". איילת זורר הרי בחורה יפהפיה ואצילית. הדהים אותי איך הצליחו לגרום לה להיראות זולה ופריחית עם שמלת הנמר ההיא, גרביוני הרשת והשיער הסתור.

למעלה