טוב לא בטוחה אם זה המקום הנכון לשאו

CrazyGirl22

New member
טוב לא בטוחה אם זה המקום הנכון לשאו

ניסיתי כמה פעמים להכין קרם עם ג'לטין. פעמיים קרם בוואריה ופעם אחת פנה קוטה. לצערי בכל הפעמים שנסיתי מתכונים עם ג'לטין נכשלתי באותה צורה - קיבלתי שתי שכבות: למעלה נוזלי למטה צמיג ומזכיר ספוג במרקם. פעלתי לפי ההוראות על אריזת הג'לטין ובמתכון, אז למה נכשלתי? אודה אם תוכלו להנחות אותי מה לעשות כדי לקבל מרקם אוורירי עם ג'לטין או אל מי לפנות. תודה.
 
הטמפרטורות של העיסה והגלטין

לא היו שוות. סביר להניח שהגלטין היה חם מדי והעיסה פושרת או אפילו קרה. כדאי לקרר את הג'לטין אחרי ההמסה עד שהוא מגיע לטמפ' פושרת, אך עדיין לא מתקשה, ואז לערבב אותו מהר עם המסה ולמזוג לכלים
 

CrazyGirl22

New member
תודה רבה על התגובה ועוד משהו

איך אפשר למדוד כמויות ג'לטין בגרמים ספורים בעזרת כפית? למשל, אני יודעת שתוכן השקית 14 גרם ואני צריכה 5 גרם או 7 גרם. כידוע הדיוק מאוד חשוב. יש לך איזו המלצה?
 
כתבתי וה../images/Emo43.gif העיף לי את התשובה

אם אין לך משקל מדוייק אז אין דרך ממשית למדוד מלבד הערכה (5 גרם = קצת פחות מחצי שקית למשל). בכמויות קטנות כאלה קצת פחות קריטי אם תטעי
 
למעלה