טוב... לא זז פה כבר כמה שעות

טוב... לא זז פה כבר כמה שעות

אוסקר קטן: הסרט הטוב ביותר?
הסרט הגרוע ביותר?
הבמאי הטוב ביותר?
העלילה הכי טובה?
המות הכי רעה?
משפט המחץ הטוב ביותר?
כלי הנשק המגניב ביותר לרצח?
עיבוד ספר לסרט הטוב ביותר?
הסופר של ספר האימה הטוב ביותר שעובד לסרט?
סצינת הרצח הטובה ביותר?
סרט הזומבים הטוב ביותר?
הסרט המפחיד ביותר?
הסרט המותח ביותר?
הפארודיה הטובה ביותר?
זה סקר ללא מועמדים... תנו פשוט את מה שאתם חושבים שמתאים בדיוק לכל קטגוריה. אם לא יודעים / מכירים אפשר לדלג...

NiKi†a

New member
אוקיי

הסרט הטוב ביותר? מכייון שזה פורום של סרטי אימה ומתח אני משערת שאתה מתכוון לאחד משניהם, כי סרטים טובים יש גם לא בקטוגוריה הזאת. בכל מקרה- הצילצול, פרוייקט המכשפה מבלייר, קיוב, סודות הרוח ועוד כמה שאנ'לא זוכרת. הסרט הגרוע ביותר? קרוקודיל, הוא מעפן. הבמאי הטוב ביותר? סטיבן קינג. העלילה הכי טובה? בצילצול המות הכי רעה? להאכל ע"י משו P: משפט המחץ הטוב ביותר? לאדעת. כלי הנשק המגניב ביותר לרצח? מסור. עיבוד ספר לסרט הטוב ביותר? לא קראתי ספר אימה שעליו ראיתי את הסרט, או ההפך
הסופר של ספר האימה הטוב ביותר שעובד לסרט? סטיבן קינג. סצינת הרצח הטובה ביותר? בסיוט ברחוב אלם. סרט הזומבים הטוב ביותר? לא אוהבת סרטי זומבים, הם מעפנים. הסרט המפחיד ביותר? ג'יפרס סקריפרס. הסרט המותח ביותר? לא עולה לי כרגע אחד לראש. הפארודיה הטובה ביותר? מת לצעוק 3. לאיזה סרט מתקרב אתם הכי מחכים? דה גרא'ג ,The Saw .

Spiritfall

New member
יאי! גם אני חסרת חיים ../images/Emo9.gif

הסרט הטוב ביותר? אנערף. הרבה.. הסרט הגרוע ביותר? שחר המתים. הוא פאקינג סרט גרוע! הבמאי הטוב ביותר? זה שעשה את שר הטבעות. העלילה הכי טובה? הצלצול. המות הכי רעה? להידרס ע"י טרקטור. פאק, זה נשמע כואב.. משפט המחץ הטוב ביותר? "let's print a T-shirt for momento" כלי הנשק המגניב ביותר לרצח? ידיים. The Nature himself. עיבוד ספר לסרט הטוב ביותר? הניצוץ. הסופר של ספר האימה הטוב ביותר שעובד לסרט? סטיבן המלך. גם עוזי. סצינת הרצח הטובה ביותר? קיל ביל. בחלק המצויר שהרגו את האמא של הסינית. זה היה מזעזע. סרט הזומבים הטוב ביותר? The house of the living dead. בכללי סרטי זומבים זה חרא. הסרט המפחיד ביותר? אלה שבסוף כתוב - "מבוסס על סיפור אמיתי". הסרט המותח ביותר? פרוייקט המכשפה מבלייר. הפארודיה הטובה ביותר? מת לצעוק. [יש אחרות בכלל?] חיחי יש עכשיו צעקה בטלויזיה.

אוקיי, אז ככה:

הסרט הטוב ביותר? CUBE הסרט הגרוע ביותר? CUBE 2 הבמאי הטוב ביותר? ג'ורג' רומרו העלילה הכי טובה? הצלצול? אנאערף... המות הכי רעה? להיחתך לאלפי חתיכות על ידי לייזר או רשת (רזידנט איוול וקיוב). משפט המחץ הטוב ביותר?Little pigs! Little pigs! Let me come in! Not by the hair of your chinny-chin-chin! Then I'll huff! And I'll puff! And I'll blow your house in!" (הניצוץ) כלי הנשק המגניב ביותר לרצח? מאכלת... עיבוד ספר לסרט הטוב ביותר? בית קברות לחיות הסופר של ספר האימה הטוב ביותר שעובד לסרט? סטיבן קינג ומייקל קרייטון סצינת הרצח הטובה ביותר? כל מה שפרדי עושה בחלומות של הילדים סרט הזומבים הטוב ביותר? ליל המתים החיים הסרט המפחיד ביותר? DEAD END הסרט המותח ביותר? פסיכו הפארודיה הטובה ביותר? מת לצעוק כאילו דההה...

avshalomariel

New member
עונה....

הסרט הטוב ביותר? הניצוץ, כמובן! הסרט הגרוע ביותר? בתור סרט אימה? 13 רוחות baby... הבמאי הטוב ביותר? היצ'קוק, יש על זה ויכוח? העלילה הכי טובה? פסיכו המות הכי רעה? פרדי משפט המחץ הטוב ביותר? hello sindey/I'll be back כלי הנשק המגניב ביותר לרצח? מסור כמובן (המנסרים מטקסס) עיבוד ספר לסרט הטוב ביותר? הניצוץ הסופר של ספר האימה הטוב ביותר שעובד לסרט? סטיבן קינג, שהביא לנו את הניצוץ, גרין מייל ושאר הזוועות. סצינת הרצח הטובה ביותר? סצינת המקלחת בפסיכו סרט הזומבים הטוב ביותר? האויב שבפנים (תסקלו תסקלו) הסרט המפחיד ביותר? הצעקה!
הניצוץ, בסצינה של הילד הנוסע על האופניים בתמימותו הסרט המותח ביותר? הצלצול הפארודיה הטובה ביותר? פרנקשטיין הצעיר לאיזה סרט מתקרב אתם הכי מחכים? מגרש השדים - ההתחלה

Spiritfall

New member
*סוקלת סוקלת*

האמת, שאת דיי צודקת. הוא זומבים יחסית טוב לשאר סרטי הזומבים חרא האלה.

itamar argaman

New member
בכייף

הסרט טוב ביותר: פ-ס-י-כ-ו הסרט הגרוע ביותר: הכפר הבמאי הטוב ביותר: אלפרד היצ'קוק!!!!!!!! העלילה הכי טובה: הצלצול המוות הכי רע: נח מהצלצול משפט המחץ הטוב ביותר: everyone get mad some times... (פסיכו) כלי הנשק המגניב ביותר לרצח: מסור!!!!!
עיבוד ספר לסרט הטוב ביותר: הניצוץ הסופר של ספר האימה הטוב ביותר שעובד לסרט: טוב נו זה די ברור, סטיבן קינג. סצינת הרצח הטובה ביותר: סצינת המקלחת בפסיכו!!
סרט הזומבים הטוב ביותר: ליל המתים חיים הסרט המפחיד ביותר: פסיכו!!! הסרט המותח ביותר: נבואות איש העש הפארודיה הכי טובה: מת לצעוק 2

uriya1

New member
שלי.../images/Emo36.gif

הסרט הטוב ביותר? החוש השישי [בינתיים לא ראיתי מישהו כותב את זה, אני מתפלא
] הסרט הגרוע ביותר? הצעקה, ללא ספק
הבמאי הטוב ביותר? דייויד לינץ', אבל הוא מסוגל לטיפל'ה יותר |סוגד למלהולנד דרייב
| משפט המחץ הטוב ביותר? I C dead people, ברור
כלי הנשק המגניב ביותר לרצח? מסור
עיבוד ספר לסרט הטוב ביותר? לוכד החלומות
הסופר של ספר האימה הטוב ביותר שעובד לסרט? סטיבן קינג
סצינת הרצח הטובה ביותר? הצילצול, סמארה נזרקת לבאר. למרות שזה לא בדיוק מפורט, אותי זה השאיר נדהם מול המסך
סרט הזומבים הטוב ביותר? שחר המתים החדש
הסרט המפחיד ביותר? שתיקת הכבשים
הסרט המותח ביותר? האחרים. למרות שבוודאי יש יותר, אני לא מוצא כרגע
הפארודיה הטובה ביותר? מת לצעוק
בקרוב-אצלינו המצופה ביותר? hide and sick האלוהי
אוריה

BloodEye

New member
הבחירה שלי:

אני חדש פה בפורומים, ומכור לז'אנר האימה וזה אחלה אשכול להתחיל בו: הסרט הטוב ביותר: הניצוץ הסרט הגרוע ביותר: אנערף הבמאי הטוב ביותר: האבא הרוחני שלי - אלפרד היצ'קוק העלילה הכי טובה - פסיכו\הצלצול המוות הכי רעה - לא עולה לי משו בראש משפט המחץ הטוב ביותר - "Oh My god!" "This is god!" (מתוך סיוט ברחוב אלם הראשון) כלי הנשק המגניב ביותר לרצח - מלחם! (ראיתי באיזה סרט יפני דפוק איך מכניסים למישהו אחד כזה לפופיק, וזה היה פאקינג אכזרי) עיבוד ספר לסרט הטוב ביותר: הניצוץ הסופר של ספר האימה הטוב ביותר שעובד לסרט - סטפן. למה יש ברירה אחרת? (אולי רוברט בלוך) סצינת הרצח הטובה ביותר - המקלחת של פסיכו. אבל אני גם חייב לתת ריספקט לסצינה בGhost Ship שחוט ברזל משתחרר ורוצח את כל מי שעל הסיפון. סצינה טובה מדי לסרט דפוק כ"כ. סרט הזומבים הטוב ביותר - שחר המתים של רומרו, לא החידוש הזוועתי שעשו לזה השנה. הסרט המפחיד ביותר - הצלצול הסרט המותח ביותר - פרוייקט המכשפה מבלייר הפארודיה הטובה ביותר - אני יודע מה עשית ביום שישי ה13 האחרון

nati 911

New member
אני עונה!!!

הסרט הטוב ביותר? הניצוץ, הסרט הגרוע ביותר? צעקה, הבמאי הטוב ביותר? אלפרד היצ'קוק, העלילה הכי טובה? פסיכו, המות הכי רעה? ע"י ילדה שיוצאת מהטלוויזיה, משפט המחץ הטוב ביותר? I see dead people כלי הנשק המגניב ביותר לרצח? מסור, עיבוד ספר לסרט הטוב ביותר? הניצוץ, הסופר של ספר האימה הטוב ביותר שעובד לסרט? סטיבן קינג, סצינת הרצח הטובה ביותר? פסיכו, במקלחת... סרט הזומבים הטוב ביותר? 28 יום אחרי, הסרט המפחיד ביותר? הניצוץ, הסרט המותח ביותר? פסיכו, הפארודיה הטובה ביותר? מת לצעוק 3, לאיזה סרט מתקרב אתם הכי מחכים? הטינה.

roniway1

New member
הבחירה שלי:

הסרט הטוב ביותר? שר הטבעות. הסרט הגרוע ביותר? שחר המתים. הבמאי הטוב ביותר? במאי סרטי "שר הטבעות". העלילה הכי טובה? שתיקת הכבשים המוות הכי רע? המוות ע"י מסור ,המנסרים מטקסס משפט המחץ הטוב ביותר? היו הרבה.... כלי הנשק המגניב ביותר לרצח? מסור! עיבוד ספר לסרט הטוב ביותר? בית קברות לחיות. הסופר של ספר האימה הטוב ביותר שעובד לסרט? סטיבן קינג!!! סצינת הרצח הטובה ביותר? הרציחות בסרטי "סיוט ברחוב אלם". סרט הזומבים הטוב ביותר? ליל המתים החיים. הסרט המפחיד ביותר? EVIL DEAD !!! הסרט המותח ביותר? הצלצול הפארודיה הטובה ביותר? סרטי מת לצעוק.

למעלה