טוב לא יודע אם זה מעניין אבל רציתי לספר....

AvLaViGnE

New member
טוב לא יודע אם זה מעניין אבל רציתי לספר....

בעזרת השם ב 8-8-07 אני ממסד את חיי עם בחירת ליבי ... ורציתי לספר שהשיר שילווה אותי לחופה הוא... on my own בגרסה אקוסטית כמובן בלי הצרחות... וזה ממש מרגש לדעתי..... זהו :)

אל תגיד לי!../images/Emo176.gif

אתה מתחתן עם ברט נכון?!
ידעתי! ידעתי שנועדתם אחד לשני, הרי מאז הנשיקה הזאת בינכם הוא לא יכול לשכוח אותך נכון?O:

AvLaViGnE

New member
חחח את מפגרת

אני בן 23 וחצי הגיע הזמן להתחתן ולהביא צאצאים לעולם :) שיואהבו את ברט לא פחות ממני.... דיי זאת אמורה להיות הודעת שרשור שמחה אל תהרסי אותה... תתעלי על עצמך

Let it Bleed

New member
אוקיי עכשיו ברצינות.. בוא נשאיר את הריבים בצד

+
מזל טוב. וזה אחלה בחירה לשיר! היא גם אוהבת את דה יוזד וכאלה?

AvLaViGnE

New member
לא ממש לא

היא לא בענינים היא אוטסיידרית היא שונאת את כל הקעקועים ואת הפוסטרים של אווריל בדירה המשותפת שלנו וכל זה אבל היא אוהבת אותי.. נראה לי... ובוא לא נדבר על זה יותר מידי כי זה מביך אותי סתם רציתי להגיד לכם שעשיתי משהו מיוחד שקשור בדה יוזד בואי לא נחפור בזה יותר מידי כי זה חיי הפרטיים תודה תודה

MoonyAvFreak

New member
וואלה, מזלטוב

שמחה שמצאת מישהי...(ב..חודש חודשיים זה היה?) טוב, סליחה. אני אעזוב את המעיין הכועסת עליך בצד. שיהייה לך המון מזלטוב ובהצלחה איתה ואחלה בחירה של שיר.

AvLaViGnE

New member
חחחחח מעיין את מכירה אותה

זה היוד בת ניקית שסיפרתי לך עליה ככה היא לא תעשה צבא גם :)

nesta girl

New member
אני לא חושבת שזה משו שצריך

"להתגאות" בו, אבל זה כבר נושא אחר.. הממ מזל טוב..

AvLaViGnE

New member
יש לאהוב ויש להכיר...

זה 2 דברים שונים לגמרי... אני מכיר את רוני סופאסטאר זה אומר שאני אוהב אותה?:)

furfur23

New member
../images/Emo108.gifאתה מתחתן עם י'בתניקית???

דאמ,מה קורה איתך בנאדם? ובאמת זה לא דבר שצריך להתגאות בו : 'היא לא תעשה צבא'

AvLaViGnE

New member
סיימה י"ב

בת 18 וחצי... אני בן 23 וחצי איפה הפדופיליה פה מצטער ששיתפתי אותכם בזה בכלל מישרוצה שיגיד מזל טוב מי שיש לו דברים אחרים להגיד שישמור לעצמו

AvLaViGnE

New member
בתור אחד ש..

שירת 3 שנים בצבא בתפקיד קרבי השתתפתי במלחמת לבנון השנייה.. ראיתי את מלאך המוות עובר ליידי לא פעם ולא פעמים.. אני יכול להיד בוודאות. שבחורה שלא הולכת להיות בתפקיד משמעותי, ואין הרבה כאלה לבנות עדיף לה ללכת ללמוד ישר.. להתחיל תחיים שלה כבר ולא לשבת במשרד כל היום ולמלא טפסים מטופשים. אם בחורה מתגייסת במטרה באמת לעשות משהו משמעותי - סבבה אבל אם לא... חבל על הזמן שלה שתתחיל לעצב את חייה גם לבנים דרך אגב

למעלה