טוב לא כל כך עונים לי בניצולים אז..

shucina

New member
טוב לא כל כך עונים לי בניצולים אז..

אני חדשה... ((טוב בערך ...)) מישו יכול בבקשה להסביר לי כמה דברים ... 1. ממתי יש פורום לרבלדה לבד = שליטה !!! 2. יש דיסק שני לרבלדה ? רשימה שירים אם אפשר ומאיפה אפשר להשיג... 3. ראיתי פה מלא הורדות מרפידשר ואני לא מצליחה ממש להוריד עם הפרי הזה ולא ברור לי אם מישו יכול לעזור לי פליז כי פעם זה היה מוריד לי בלי בעיות.. 4. הם באים להופעה ?! 5. מה הולך עם העונות מתי נגמרת פה ראשון מתי מתחילה שניה ?! כי בארגנטינה היו 120 לעונה 1 לא ? אולי 180 ואני מתבלבלת .. בכל אופן עוד כל מיני פרטים מעניינים יתקבלו בברכה... ד"א אני קרן אני בת 16 ...

סוכריה16

New member
היי ברוכה הבאה קרן, אני דיקלה

1. מלפני שבוע וחצי בערך.. חח אחרי הרבה זמן שרצינו 2. הדיסק השני בהכנות ממש ברגעים אלו. 3. את יכולה גם מ"יו סנד איט" וזה ממש פשוט מרפידשר! את לוחצת על free מחכה כמה זמן ואז מופיעה לך כתובת ואת לוחצת עלייה ממש פשוט 4. לא יודעים אם הם יבואו- הלוואי וכן 5. העונה ראשונה תסתיים עוד 4 חודשים ככה כי ארבעה חודשים לפני שנגמר 406 בישראל התחיל שם רבלדה.. אז המרחק הוא כזה בערך.. ובפרקים הם מתקדמים ב 90 ומשוו.. ופה לעונה הראשונה 200 והעונה השנייה- הם רק מתחילים לצלם שם!

shucina

New member
דיקללללההההה כפרה עלייך...

תודה (סוף סוף ) אני יודעת שזה אמור להוריד לי אחרי שאני לוחצת על פרי אבל זה אומר לי שמותר להוריד רק בזה השני ולא מוריד :( באסה... כולם להתחדש אז על הפורום החדש :) אם הוא בהכנות אז מה זה הen vivo משו ?! יופייי עוד הרבה זמן :)

סוכריה16

New member
לפעמים יש מצבים שאת באמת לא יכולה

להוריד אבל את צריכה לחכות כמה שעות טובות.. המחשב שלך.. זה כמו המחשב של כולם, לך יש אנטרנט וגם לנו זה פשוט צריך ללמוד איך זה פועל! חח וכן כולנו מתחדשיםפה! ואני מקווה שתיהי פה בקסיעות אני גם מכירה אותך מפורום טלנובלות חח.. נכון?! en vivo זה סתם עם הקהל וכמה שירים שהיו להם שטויתיים ומצחיקים שככה כל מי שאהב יוכל לשמוע אבל לא- דה לא הדיסק השני.. אני כבר מחכה בקוצר רוח לדיסק השני! אני מאמינה שעד סוף החודש הוא ייצא...

soy rebelde

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo13.gif

ראיתי שכבר ענו לך, אז תהני בפורום!!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifהולה קרן!! ../images/Emo9.gif

אני נעמה... תהני לך פה!!

למעלה